Vasilyusta bacağından yaraladı Ertuğrulu Unutma birde ok saplandı göğsüneŞu yeni gelende iyi gibi ertuğrula noyandan sonra o zarar verebildi noyanda elini yaralamıstı
Vasilyusta bacağından yaraladı Ertuğrulu Unutma birde ok saplandı göğsüneŞu yeni gelende iyi gibi ertuğrula noyandan sonra o zarar verebildi noyanda elini yaralamıstı
İbretlik😱kız neredeyse unutuyordum bugün dişçiye gittim dolgu yaptırmaya çok korkuyordum sonra dişçi geçen cuma yaptığı kazaya anlattı ) bir tane çocuğun arabasına çarpmışlar ablasıyla çocuk diriliş setinde çalışan biriymiş 24 saat uyamamış falan )) ben de dedim iyi yapmışsınız tüm dirilişçilerden böyle kurtulmalı derkene vakit geçmiş korku morku kalmadı dolguyu yaptı kadın @Çiğdem- @EFE UYSAL @Billy Kane @vadikızı @cookies @mrt-06 @Forumdash
Senden ibret alıyorum hayat koçumsun resmen Hergün şükrediyorum bu hikayeden de bi ders çıkarırımsen ibret alır mıydın
kız neredeyse unutuyordum bugün dişçiye gittim dolgu yaptırmaya çok korkuyordum sonra dişçi geçen cuma yaptığı kazaya anlattı ) bir tane çocuğun arabasına çarpmışlar ablasıyla çocuk diriliş setinde çalışan biriymiş 24 saat uyamamış falan )) ben de dedim iyi yapmışsınız tüm dirilişçilerden böyle kurtulmalı derkene vakit geçmiş korku morku kalmadı dolguyu yaptı kadın @Çiğdem- @EFE UYSAL @Billy Kane @vadikızı @cookies @mrt-06 @Forumdash
hhhaah ahh keşke dişçi sökseydi tüm dişlerinide çenenden kurtulsaydık tamamen ayollSenden ibret alıyorum hayat koçumsun resmen Hergün şükrediyorum bu hikayeden de bi ders çıkarırım
dikkat et sana da bir dişçi çarpmasınhhhaah ahh keşke dişçi sökseydi tüm dişlerinide çenenden kurtulsaydık tamamen ayoll
Yeni sezon senaryosu izle hemenhhhaah ahh keşke dişçi sökseydi tüm dişlerinide çenenden kurtulsaydık tamamen ayoll
aaa bencede dönecek çemberde at kuyruğu saçını ve sakalları kesmemiş tarzını koruyor eğer diziye dönecek olmasa saç sakal keser öyle olurudu dizide at kuyruğu saçını keserdi en azından ama noyan tipini koruyorYeni sezon senaryosu izle hemen
Ama savaş Sinemada işlencek dizide de işlenecek mi orası meçhulaaa bencede dönecek çemberde at kuyruğu saçını ve sakalları kesmemiş tarzını koruyor eğer diziye dönecek olmasa saç sakal keser öyle olurudu dizide at kuyruğu saçını keserdi en azından ama noyan tipini koruyor
aa şuda var tabi son bölümde gelen adamlada devam edebilirlerAma savaş Sinemada işlencek dizide de işlenecek mi orası meçhul
Bizansıllar işlenmicek son sezon Moğolların işlenmesi gerekiyor net tarihte beylik kurulacak Noyanın savaşından sonraaa şuda var tabi son bölümde gelen adamlada devam edebilirler
O adam diziden ayrıldımı kaldımı önce onu öğren ozaman senBizansıllar işlenmicek son sezon Moğolların işlenmesi gerekiyor net tarihte beylik kurulacak Noyanın savaşından sonra
Muhteşem yüzyılın sadece müziğini beğeniyordum ertuğruluma ne güzel yakışmış ayoll doüğru yolu bulmuş @mrt-06 @sokak sanati @EFE UYSALbunu yapan edepsiz melunun kellesini almalı hazır başlamışken dizi izileyicileri @Çiğdem- le @EFE UYSAL ı da çuvala koyup boğaza atmalı @Billy Kane bu diziyi de sattığın için yırttın @cookies @vadikızı @mrt-06 @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt