Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
dirilis-ertugrul-16199.jpg

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan, Hande Subaşı ve Serdar Gökhan'ın yer aldığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği dizi Tekden Film imzası taşıyor.

'Diriliş Ertuğrul' ile ilgili tahminlerinizi, yorumlarınızı, fragman paylaşımlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz. Diziyi geriden takip edenler de bu başlık altından yorumlarınızı paylaşabilir.

Haftalık açılan bölüm yorumları, o gün açılan yorum konusunda devam edecektir.

''Diriliş Ertuğrul'' yeni bölümleriyle her çarşamba 20.00'da Trt1'de!

TRT reklamlarda costugu gibi simdi verim sayım başlatmış bir saat 53dakika kalmis)))

Hayat Yolunda başlayana kadar izleyeceğim.

İyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum açıkçası yani tüm gruplarda 3'ü geçer, 4'ü zorlar gibi. :D

Bende KPA başlayana kadar ve reklamlarında izlemeyi düşünüyorum, meraklandım bayağı :) Başroldeki kadın çok kötü seçim ama malesef :(

Herkes çok merakla bekliyo,daha fazla da olabilir çarşamba AB'de boş gün lider olabilir,Totali bilemem.:)

Daha görmedik,nasıl rol yaptığını dizide göreceğiz.:)
Oyunculuk eğitimi almamış daha önceden, sadece bu dizi için bir koçla çalışmış, daha önce projesi de yok, iyi olma ihtimali çok düşük. Keşke başka seçim yapılsaydı. Tuvana Türkay'ın KPA'da yüzüne bakılmıyor, başrol o olsaydı bu dizide :)