Hayme anamiz, selcan'imiz, senin gokcen falan.Kimler?![]()
Hayme anamiz, selcan'imiz, senin gokcen falan.Kimler?![]()
Merakla bekliyoruzHayme anamiz, selcan'imiz, senin gokcen falan.
çok şey kaçırırsın ama direk 2. sezonada geçebilirsin. şu an karakterli tanıdın zaten 2. sezon yeni konu var.
yok ya şu kolajdan sonra sırasıyla izliyim bölümleri atlama yapmiyimçok şey kaçırırsın ama direk 2. sezonada geçebilirsin. şu an karakterli tanıdın zaten 2. sezon yeni konu var.
sen bilirsin.yok ya şu kolajdan sonra sırasıyla izliyim bölümleri atlama yapmiyim![]()
14 reyting alınca izleyesim geldisen bilirsin.hayırdır diriliş aşkı nerden geldi?
![]()
asıl diziler trt'de zaten.14 reyting alınca izleyesim geldihem gerçek tarihimizi anlatıyo , aksiyon yine bana göre ve ilk kez trt 1 de dizi izlemiş olcam
![]()
filinta 3 rt zor alıyor heralde? geleceği pek parlak değilasıl diziler trt'de zaten.filinta'ya da bakarsan bayılırsın.
dediğin gibi diğer tarihi diziler gibi değil. vatan millet bayrak değerleri işleniyor.
yurt dışı ilgisi var. ordan 3. sezon onayı kapacak gibi.filinta 3 rt zor alıyor heralde? geleceği pek parlak değil![]()
hayır reytinge göre değil de rt de önemliyurt dışı ilgisi var. ordan 3. sezon onayı kapacak gibi.hem reytinge göre mi izliyosun diziyi?
çok şey kaçırırsın söylim.
![]()
tamam sözün olsun, unutmam ona göre.hayır reytinge göre değil de rt de önemlifilintayı sonra izleriz ya kaçıran yok
![]()
ıııh söz vermedim ama neysetamam sözün olsun, unutmam ona göre.
ee ilk 4 bölümü nasıl buldun?
afşin beyde niye bu kadar ısrarcısın tuhaf.ıııh söz vermedim ama neyseiyiydi ya aksiyon sahneleri falan kurdoğlu piss çıktı ya kan kardeşim diyo başa geçme sevdasında ikinci sezonda yok heralde
afşin bey 2.sezon geri döner inş ya
![]()
iyi adam rolünde değil mi o ?afşin beyde niye bu kadar ısrarcısın tuhaf.![]()
evette fotoğrafını koyacak kadar mı sevdin.iyi adam rolünde değil mi o ?![]()
bize laf atma melun selcan hatun gibi tokaları indiririz yüzüne14 reyting alınca izleyesim geldihem gerçek tarihimizi anlatıyo , aksiyon yine bana göre ve ilk kez trt 1 de dizi izlemiş olcam
![]()
evetevette fotoğrafını koyacak kadar mı sevdin.![]()
size laf atmamıştım ama attım say artıkbize laf atma melun selcan hatun gibi tokaları indiririz yüzüne![]()