18 de açılıyor konular çiko açıcak. haftaya sen açar mısın?canım benim vadikızı yeni geldi daha ya açılmadı ise açayım
18 de açılıyor konular çiko açıcak. haftaya sen açar mısın?
okey, anlaştık.açarım tabii ne demek bana unutturmayın ben unutabilirim cnm😉
36 ve 37'nin tek saniyesi olaysız geçmedi en iyi yerdesin şu an.34 ve 35.bölümler tek kelimeyle enfostuydu.Dizide konuşmalar geçen sene çok çıkıyordu ama bu sene çıkmıyor ekip yazın iyi çalışmış bu sene Ertuğrulun çok zor düşmanları var geçen sene hemen çözüyordu olayları bu sene öyle değil
Bugün 36.bölümü izlerim anladığıma göre efsane bölüm olmuş@EFE UYSAL
he paramparça ertugrulun yerine gelip haftasonu yayınlanacak zira ERTUĞRUL hafta içi 5gun yayınlanan ve bitmek üzere olan umutsuz ev kadinlarinin yerine geçip 20.05te yayınlanacak pt2ye atıldığı falan yok bilakis hafta içi pt1e geçti. Dirilişin Arnavutluk fan sayfasında öyle gosteriyor.@EFE UYSAL arnavutluk reytingini soruyordun dizi pt2 ye atılmış yerine paramparça geliyormuş@HarzeM @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60
şu an geçmiyor zaten 16 mı 19 aralık ta mı ne geçiyor nanik snanahe paramparça ertugrulun yerine gelip haftasonu yayınlanacak zira ERTUĞRUL hafta içi 5gun yayınlanan ve bitmek üzere olan umutsuz ev kadinlarinin yerine geçip 20.05te yayınlanacak pt2ye atıldığı falan yok bilakis hafta içi pt1e geçti. Dirilişin Arnavutluk fan sayfasında öyle gosteriyor.![]()
.şaka misin? Nanıklık bir durum benim için yok senin için var.durumu kavramadın herhalde? Demissin ki pt2ye atıldı halbuki hafta içi pt1 geçiyor. Üzülme bu da gecerşu an geçmiyor zaten 16 mı 19 aralık ta mı ne geçiyor nanik snana![]()
yav he he okuduğum habere mi nanayım sana mı.şaka misin? Nanıklık bir durum benim için yok senin için var.durumu kavramadın herhalde? Demissin ki pt2ye atıldı halbuki hafta içi pt1 geçiyor. Üzülme bu da gecer![]()
Hasthag süperGünaydın #DirilişAilesi Bu gün günlerden #DirilişErtuğrul !
#DirilişErtuğrul 38.Bölümü ile bu akşam saat 20.00'da #TRT1'de
Ekli dosyayı görüntüle 47714
Her şeyimiz kalite.
Bugün bölüm için ayrı heyecanlıyımHer şeyimiz kalite.
Oyuncular bolum bomba diye paylaşim yapiyor bende baya heyecanliyim.Bugün bölüm için ayrı heyecanlıyım![]()
Kimler?Oyuncular bolum bomba diye paylaşim yapiyor bende baya heyecanliyim.