Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Allah'ım ya vadi ile dirilişi kıyaslıyorlar. :D dirilişi git my ile kösem ile kıyasla vadi ne. vadi ile kaliteyi kıyaslarsın ki ezer geçeriz. aksiyonlarımız da farklı. biri silahlı çatışma başka bişi yok. dirilişte savaş sahneleri var. ama görsel olarak diriliş burdada ezer başka kıyas yapılamaz. bir dizi rekor kırmaya görsün hemen bi kıyaslamaya girip vadiyi yüceltcekler.
Yakışmadı :D

aynen vadiciler ve dirilişçiler kavgaya tutuşmasın. we are brother:)

teşekkürler
aga biz dirilişi severiz hepte destekleriz on numara dizi ama üstteki mesajı yazarlarsa olmaz vadi bu yıl beklenrilerin altında olabilir ama bu dizi 13 yıllık koca bir efsane hiçbir şekilde herhangi bi diziyle kıyaslanamaz hiçbir açıdan
bakın vadinin marka değeri o derece yüksektir ki diriliş bizden totalde bile daha yüksek reyting almasına ab de fark atmasına abc1 de fark atmasına rağmen daha az reklam kazancı sağlar daha az ciro yapar bölüm başı kanaldan daha az para alır
bu bile herşeyi açıklar sanırım marka değeri diye bişey var kurtlar vadisi bir markadır @Billy Kane

Allah'ım ya vadi ile dirilişi kıyaslıyorlar. :D dirilişi git my ile kösem ile kıyasla vadi ne. vadi ile kaliteyi kıyaslarsın ki ezer geçeriz. aksiyonlarımız da farklı. biri silahlı çatışma başka bişi yok. dirilişte savaş sahneleri var. ama görsel olarak diriliş burdada ezer başka kıyas yapılamaz. bir dizi rekor kırmaya görsün hemen bi kıyaslamaya girip vadiyi yüceltcekler.
Yavaş ez geç :D:D vadiyle biz dirilişi kıyaslamıyoruz hatta hiçbir diziyi kıyaslamıyoruz kıyaslarsak vadiye hakaret etmiş oluruz :) he bizde severiz dirilişi orası ayrı tabi :)

vayy mesaja bak biz dirilişi savunalım her konuda adam vadiye laf söylesin bunu yazdım bi kenara
diriliş bu sezon tabi ki vadiden daha kalitelidir özellikle moğollar girdikten sonra dizi daha aksiyonlu oldu ama genele bakarsak efsane hakaretten öteye geçemeyiz yoksa dirilişi bizde severek izliyoruz ama eski vadiyi pusuyu bugüne kadar izlemiş biri zaten kıyaslama yapamaz hangi yönden bak hangi yçnden kıyaslama yaparsan yap vadi her diziyi ezer cenderenin tek bir notası bile tüm dizileri ezmeye yeter
rekor konusuna gelirsek vadinin kırmadığı tek bir rekor varsa söyle hepsi açık ara bizde :kiki:
yani sapla samanı karıştırma arada büyük bir siklet farkı var
@HarzeM de Kenan İmirzalıoğlu'na çakmış hiç beklemezdim kendisinden. :(

Sen kendi oyuncularına bak 3 reytingi geçemiyorlar. Kenan dediğin adam Türkiye'nin 1 numaralı oyuncusu tartışmasız net. Tüm oynadığı diziler uzun soluklu ve ortalama 10 reyting civarında izlendi. :)
bu ne şiddet :D ben reytinge göre dizi izleyen biri değilim isterse hiç reytingler olmasın :D
ayrıca kenanın sadece deli yürek ve acı hayatı 10 reyting ortalamayı geçmiş 5 te 2 :)) reyting de bir oyuncuyu iyi yapmaz ayrıca en bariz örneği erdal beşikçioğlu adamın dizisi kaç reyting alırsa alsın kimse ağzını açıp tek kötü laf edemiyor :D

bu ne şiddet :D ben reytinge göre dizi izleyen biri değilim isterse hiç reytingler olmasın :D
ayrıca kenanın sadece deli yürek ve acı hayatı 10 reyting ortalamayı geçmiş 5 te 2 :)) reyting de bir oyuncuyu iyi yapmaz ayrıca en bariz örneği erdal beşikçioğlu adamın dizisi kaç reyting alırsa alsın kimse ağzını açıp tek kötü laf edemiyor :D
Kahvaltı yapıcam seninle uğraşamam, bizim olduğumuz yere senin oyuncularının hayalleri ulaşamaz. :)

gençlik yabancılar için 2.sezona bir tanıtım hazırladım biraz acele yaptım ama iş görür.
@EFE UYSAL @Billy Kane @DarkLeqenD @Castei @vadikızı @Çiğdem- @DoğuEşrefoğlu @sürgünüm @Maskeli Fedai ve diğerleri
geçen sezon içinde şunu hazırlamıştım izlemeyenlere:X🙄
Abi ellerine sağlık süper :X

Kahvaltı yapıcam seninle uğraşamam, bizim olduğumuz yere senin oyuncularının hayalleri ulaşamaz. :)
Bakalim bugun bizimle olacan mi :A Birde Erkam abinin yaptigi videoyu izledinmi :A

@HarzeM de Kenan İmirzalıoğlu'na çakmış hiç beklemezdim kendisinden. :(
hacı sen kenancimiydin ya kusura bakma söylemiş oldum garı😳 .bilsem kalbini kirmamak için kenan hakkında düşüncelerimi yažmaždim ama yazdık artik.malesef beren ve kenan hakkında goruşlerim bu:(

iki diziyi izleyenlerdeki bnm dizim tüm dizileri döver mantığı oldukça çok kavga çıkar :A neyse videolarını şikayet edeyim youtube fanlarımı salayım üzerlerine biraz:A
manyak ya ekemegimle oynama len:F

hacı sen kenancimiydin ya kusura bakma söylemiş oldum garı😳 .bilsem kalbini kirmamak için kenan hakkında düşüncelerimi yažmaždim ama yazdık artik.malesef beren ve kenan hakkında goruşlerim bu:(

manyak ya ekemegimle oynama len:F
bilemem artık videoların altında rusça yorumlar görebilirsin birkaç saate kaldırıla da bilir:A

pakistanda yine çakılmışsınız en çok izlenen 10 yabancı dizi ilk 10 da 3 türk dizisi ötesiz insanlar 6.; küçük kıyamet 7. ve kpa 9. :) bu durumda diriliş 0.9 dan düşük alıyor :A @DarkLeqenD @Çiğdem- :A fetullah amcam yine bulmuş yolunu kanalı pakistana taşıyarak:D @mrt-06 @sürgünüm @destere @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48225
hayırlısı ne edem yani pakistana savaş mı açam:D. fethullah dede kanal açmış orada see tv. türkiyeden para kesildi naptı ne etti başka kasa buldu

@HarzeM şu listeye sürekli bakıyorum diriliş bir türlü ilk sıraya çıkamadı my-ezel-fgsn-aşkı memnu 4lüsü arasında gidip gidiyor en popüler olan sanırım ak parti gençlik kolları sadece oy verip çıkıyor dirilişle pek ilgilenmiyor :D @Harunnn60 @Almila @Çiğdem- @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm

ay neyse şimdi çiğdem çikinellası konuyu anlamaz ''imdb deki en popüler türk dizileri'' listesi linkteki:)))
http://www.imdb.com/search/title?at=0&languages=tr|1&sort=moviemeter&title_type=tv_series