bizim ekip baya cimri ya 2 hafta ara veriyor 2. tanıtımı vermiyolar.Son 5 gün![]()
Belki verirler daha varbizim ekip baya cimri ya 2 hafta ara veriyor 2. tanıtımı vermiyolar.![]()
çoktaaan.Belki verirler daha varEnginin yeni resmini gördünmü instagramda
![]()
Haftaya ben okula gitmicem rahatça Diriliş izlicemçoktaaan.aynı resmi yengemizde atmış. geçen yıl o günde aynı yerde aynı pozda resim atmışlardı.
![]()
daha önce nasıl izliyodun.Haftaya ben okula gitmicem rahatça Diriliş izlicem![]()
![]()
Yat baskısı oluyordudaha önce nasıl izliyodun.![]()
yarın büyük gün.Yat baskısı oluyorduBirazda yatalim sabah akşm
![]()
Ahahah cidden hep bu konular işleniyor gecende de böyle bir sey vardı.@HarzeM @Maskeli Fedai @sürgünüm kayı serisi tutmamış galiba adam aynı programa 8 haftada 3.kez aynı konuyla çıkıyor)) düşmanlarımıza ekmek kapısıyız yeminle
@Harunnn60 @Çiğdem- @destere
![]()
fark-ı biz işte düşmanlarımız bile bizi konuşur dururAhahah cidden hep bu konular işleniyor gecende de böyle bir sey vardı.![]()
Allah'ım ya vadi ile dirilişi kıyaslıyorlar.Son 3 gün![]()
![]()
vayy mesaja bak biz dirilişi savunalım her konuda adam vadiye laf söylesin bunu yazdım bi kenaraAllah'ım ya vadi ile dirilişi kıyaslıyorlar.dirilişi git my ile kösem ile kıyasla vadi ne. vadi ile kaliteyi kıyaslarsın ki ezer geçeriz. aksiyonlarımız da farklı. biri silahlı çatışma başka bişi yok. dirilişte savaş sahneleri var. ama görsel olarak diriliş burdada ezer başka kıyas yapılamaz. bir dizi rekor kırmaya görsün hemen bi kıyaslamaya girip vadiyi yüceltcekler.
Eline koluna sağlık güzel olmuş beğendim.gençlik yabancılar için 2.sezona bir tanıtım hazırladım biraz acele yaptım ama iş görür.@EFE UYSAL @Billy Kane @DarkLeqenD @Castei @vadikızı @Çiğdem- @DoğuEşrefoğlu @sürgünüm @Maskeli Fedai ve diğerleri
geçen sezon içinde şunu hazırlamıştım izlemeyenlere🙄
aynen vadiciler ve dirilişçiler kavgaya tutuşmasın. we are brothervayy mesaja bak biz dirilişi savunalım her konuda adam vadiye laf söylesin bunu yazdım bi kenara
diriliş bu sezon tabi ki vadiden daha kalitelidir özellikle moğollar girdikten sonra dizi daha aksiyonlu oldu ama genele bakarsak efsane hakaretten öteye geçemeyiz yoksa dirilişi bizde severek izliyoruz ama eski vadiyi pusuyu bugüne kadar izlemiş biri zaten kıyaslama yapamaz hangi yönden bak hangi yçnden kıyaslama yaparsan yap vadi her diziyi ezer cenderenin tek bir notası bile tüm dizileri ezmeye yeter
rekor konusuna gelirsek vadinin kırmadığı tek bir rekor varsa söyle hepsi açık ara bizde
yani sapla samanı karıştırma arada büyük bir siklet farkı var
teşekkürlerEline koluna sağlık güzel olmuş beğendim.