Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

1x2

Bu bölümü sevdim. Geçen bölüm hikaye saçma ve sıkıcı gelmişti ama sanırım bu durumu diziye bu bölüm giriş yapan L karakteri kurtaracak gibi. Dizi baya ilginçleşecek gibi. Bir de bölümde de zekice düşünülmüş sahneler vardı.

Kira'nın defter saklama yöntemi çok iyiydi.

Kısacası diziye şimdilik devam.

Puanım: 8.5/10

1x7

Bu bölüm neredeyse sadece 2 kişi arasında geçti. Buna rağmen yine sıkılmadım.

Ray Penbar'ın sevgilisi oldukça zekiydi ama son anda kendini ele verdi.

8/10

1x3

Güzel bölümdü. Başları biraz sıkıcıydı ama sonları iyiydi

Ölüm meleğinin gözü olayı iyiymiş.

Puanım: 8/10

Sevmişsin.
@gundix123

1x8

Kira - L. kapışması devam ediyor. Kira kameralara rağmen belli etmedi hiçbir şey. Ayrıca Kira'nın kapı olayı çok iyiydi. bkz: kağıdın sadece gösteriş olması.

L. daha açılamadı sanırım. Çünkü ben nedense Kira'ya daha yakınım.

9/10

Demiştim sevebilirim diye.
@berkann

1x4, 1x5, 1x6 ve 1x7

Özellikle son 2 bölüm biraz sıkıcıydı ama diğer 2'si iyiydi.

L pek beklediğim gibi çıkmadı. Uyuşuk, sünepe gibi bir şey.
Kızın ilk başta sahte isim kullanması mantıklıydı. Zeki kızdı aslında. Yazık oldu.

Puanım: 8/10

ooo foruma Anime konusu acilmis Death Note'u bilmiyorum fakat profil resmimdende anlasilacagi üzere sıkı bir One Piece hayraniyim (zaten izledigim tek anime)
One Piece izleyen varmi acaba? Ben cocukken basladim (2000li yillarda Alman televizyonlarinda) ve dizi hala devam ediyor, 652 bölüm oldu ve zaman gectikce dizideki heyecan dahada artiyor herkese tavsiyemdir

Konuyu dagittim kusuruma bakmayin

Yetişmişsin bana da.
Şimdi benim sana BB'de yetişmem gerekecek ama böyle heyecanlı bir dizi değilki o.
@gundix123

@38AhmetKK izlemedim hatta adını duymadım. İstersen buna da başlayabilirsin, tavsiye edilir.

Yetişmişsin bana da.
Şimdi benim sana BB'de yetişmem gerekecek ama böyle heyecanlı bir dizi değilki o.
@gundix123

@38AhmetKK izlemedim hatta adını duymadım. İstersen buna da başlayabilirsin, tavsiye edilir.
Sen farkı açınca yalnız izleme diye şeyettim biraz.
Aynen BB, bu dizi kadar heyecan vermiyor belki ama o da merak uyandırıyor bence.