Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Reactions: kerem
Ay yapım patronu ağzıyla konuşma bana, Türk dizilerinin sürelerinin savunulacak hiçbir tarafı yok
Netten izlerken istediğin zaman ver molanı, seni engelleyen ne?
Ben TV izlemiyorum modunda değilim, sadece uzun dizi sürelerinden şikayetçiyim

Reactions: Forumdash
Boşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmaz

Boşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmaz
Aaa burada tv i savunmuyorum ben yılda 4-5 dizi dısında televizyon izlemem kadın programları magazin zaten bakmıyorum benim demek istediğim şey tv de olan 1 diziyle netten 5 yabancı dizi izliyorsun atlama yaparak geçince sayı 6-7 e kadar çıkıyor bu avantaj sayesinde yabancı dizilere yöneldim şimdi iki tanesi 1 yerli dizi süresine gelirse yabancı dizilerden de soğurum
@Forumdash @kerem

Reactions: MasacRE and kerem
Hayır oturmuş seyir zevki var. Sen dizinin en heycanlı anında mola mı veriyorsun internetten izlerken? Hayır.
Her saniyesi dolu dolu gecen "halka" dizisini internetten nasıl izliyorsun

Reactions: MasacRE
İki tanesi bir yerli dizi dediğin yarısı oluyor işte daha ne olsun
Ha yerli diziler 2 saat olmuyor çoğu zaman 2.30 saate yakın da hadi 2'den hesaplayalım o şekilde bile yarısı

Reactions: Çiğdem
Hayır oturmuş seyir zevki var. Sen dizinin en heycanlı anında mola mı veriyorsun internetten izlerken? Hayır.
Her saniyesi dolu dolu gecen "halka" dizisini internetten nasıl izliyorsun
En heyecanlı anında verme sen de molayı, sakin kısımda ver

Reactions: Forumdash
Yabancı dizilerin süresinin uzaması çok zor, uzarsa bile yılda 40 bölümlük bir diziyi asla çekmezler. Resmen iki taraf içinde işkence bu.
Bizimkiler az masraflla çok kazanç yapma derdinde kalite kimin umrunda ki. Yeterki cebe daha çok para düşsün.

Ama yazık, türk dizilerinin suresi kısalsa çok büyük potansiyelleri olurdu aslında. Belki şimdi dizi sektöründe Amerika'yı bile geçerdik ama sırf para uğruna sektörde kendi ayağımıza sıktık.