Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Ben netten dizi izlemeye para vermem o tür şeyleri hergün kötülüyorum forumda :A :A :A Hem kendim zaman belirlemek istemiyorum zaten :F Tv de mecbur izlemek zorundasın günü belli :A @MasacRE

Kuzgunu tvden izleyemedim için kaldı netten izlemek şuan bana zulum geliyor ben ona vakit yaratmaya üşeniyorum ama şuan tv de olsa oturur izlerim :F :F :F
Ben hiçbir diziyi TV'den izlemiyorum, Youtube, Google ve daha birçok uygulama mevcut bizim TV'de. Çukur ve Kadın'ı da hep netten izledim. :A

Kuzgun'u da boşver, Dark'ı izledikten sonra izlersin. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben hiçbir diziyi TV'den izlemiyorum, Youtube, Google ve daha birçok uygulama mevcut bizim TV'de. Çukur ve Kadın'ı da hep netten izledim. :A

Kuzgun'u da boşver, Dark'ı izledikten sonra izlersin. :A
Burda anı tarafta olmalıyız yabancı dizilerinde 1 saat olması ne işinize yarıcak 2 dizi 1 türk dizisine eşit olacak :F @MasacRE

Nefltx yapıyor gerçi bunları ama diğer dizi kanalları aman 40 dakıkadan şaşmasınlar :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and kerem
Burda anı tarafta olmalıyız yabancı dizilerinde 1 saat olması ne işinize yarıcak 2 dizi 1 türk dizisine eşit olacak :F @MasacRE

Nefltx yapıyor gerçi bunları ama diğer dizi kanalları aman 40 dakıkadan şaşmasınlar :A :A :A
Yabancı diziler yılda 10 bölüm yayınlıyorlar, türk diziler 40 bölüm. Neresinden bakarsan bak türk dizileri hep daha çok fazla zaman alıyor. :A @MasacRE

YOU 40 dakikada kalır umarım, Netflix'e geçtiği için muhtemelen onunda süresi uzayacaktır.

Sezon sayısını kısalttıklari için her bölüm 1 saate çıkmış. :X @Forumdash @Çiğdem
Zaten 1 saate yakındı diye hatırlıyorum(b) 1 bucuk saat olsa da sorun yok benim için. 2 saat (2 bölüm) izliyecem yine:A
Ya 2.30 saat yerli dizi izliyorsun gidip 1 saatlik yabancı diziye mi şikayet ediyorsun ne garip bir şeysin sen :A
TV'de izlemek ile internetten izlemek farklı oluyor:X TV reklam arası veriyor filan hava/ortam/modun değişiyor. Ama dizi izlerken 2.bucuk saat ekrana bakamazsın. Bizde 40 dakkada bir reklam veriliyor yani:A Sen en son ne zaman tv izledin yada ne zamandan beridir ben tv izlemiyorum moduna girdin:A

bu arada @Tolstoyevski niye 2x1 iki kere yorumladın? Spoiler acıp okumadın ama yanlış yazdiğini düşünmek istiyorum. Aynı bölümü 9'dan 7.5 düşürmek 😱 :

Yanlışlıkla 2x1 yazmışım 2x2 yerine. Neyseki spoiler pek vermedim yani ayrıntı yoktu şimdi düzeltiyorum ?

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Zaten 1 saate yakındı diye hatırlıyorum(b) 1 bucuk saat olsa da sorun yok benim için. 2 saat (2 bölüm) izliyecem yine:A

TV'de izlemek ile internetten izlemek farklı oluyor:X TV reklam arası veriyor filan hava/ortam/modun değişiyor. Ama dizi izlerken 2.bucuk saat ekrana bakamazsın. Bizde 40 dakkada bir reklam veriliyor yani:A Sen en son ne zaman tv izledin yada ne zamandan beridir ben tv izlemiyorum moduna girdin:A
3 sezon olduğu için ses etmeyeceğim, 17 dakikalık alman dizileri bile mevcut iken. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Dayı cidden özetle falan olmaz bu iş. Ben yine hiçbir şey anlamayacağımı bilsem bile oturup baştan izleyeceğim sezonu. :A
Beyin yanma olayını bir türlü anlayamadım. Ben ilk sezonu izlerken o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sizde bir sorun olabilir. :A Sadece karakterlerin çocukluk gençlik halleri sıkıntı onlar da oturuyor zamanla :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD

Geçen Bulunun paralı olmasında da tek beni anlayan sendin abicim :A

Kafalarımız eski oldundan bu konuda da yine beni bir sen anlamışsın :A :A :A @kerem @MasacRE

Beyin yanma olayını bir türlü anlayamadım. Ben ilk sezonu izlerken o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sizde bir sorun olabilir. :A Sadece karakterlerin çocukluk gençlik halleri sıkıntı onlar da oturuyor zamanla :A
Nasıl ya? :A Forumun en entel iki adamı (@MEnes @Tolstoyevski ) bile diziyi anlamadığı için ağlaşıyorlardı burada. :A Hatta depresyona girdiler ama neyse ki 3-4 aylık psikolog yardımı ile atlattılar o kötü günleri. :A Sen nasıl olur da sıkıntısız şekilde bitirirsin bu dizinin ilk sezonunu? :A Sen kimsin ya? :A