Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

İlk sezonunu izlemeye üşenenler bu makaleyi okusun. :X

@destere @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @MEnes @sokak sanati @legolas9900 @DarkLegenD @turkuazz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @bazinga

İlk sezonunu izlemeye üşenenler bu makaleyi okusun. :X

@destere @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @MEnes @sokak sanati @legolas9900 @DarkLegenD @turkuazz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @bazinga
2 satırlık özet (!) okuyamam vallahi, kimse kusura bakmasın. :A Sezonun %68'i indi bile zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Zaten 1 saate yakındı diye hatırlıyorum(b) 1 bucuk saat olsa da sorun yok benim için. 2 saat (2 bölüm) izliyecem yine:A

TV'de izlemek ile internetten izlemek farklı oluyor:X TV reklam arası veriyor filan hava/ortam/modun değişiyor. Ama dizi izlerken 2.bucuk saat ekrana bakamazsın. Bizde 40 dakkada bir reklam veriliyor yani:A Sen en son ne zaman tv izledin yada ne zamandan beridir ben tv izlemiyorum moduna girdin:A
Ay yapım patronu ağzıyla konuşma bana, Türk dizilerinin sürelerinin savunulacak hiçbir tarafı yok :A Netten izlerken istediğin zaman ver molanı, seni engelleyen ne? :A Ben TV izlemiyorum modunda değilim, sadece uzun dizi sürelerinden şikayetçiyim :D

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Burda anı tarafta olmalıyız yabancı dizilerinde 1 saat olması ne işinize yarıcak 2 dizi 1 türk dizisine eşit olacak :F @MasacRE

Nefltx yapıyor gerçi bunları ama diğer dizi kanalları aman 40 dakıkadan şaşmasınlar :A :A :A
Yabancı diziler yılda 10 bölüm yayınlıyorlar, türk diziler 40 bölüm. Neresinden bakarsan bak türk dizileri hep daha çok fazla zaman alıyor. :A @MasacRE

YOU 40 dakikada kalır umarım, Netflix'e geçtiği için muhtemelen onunda süresi uzayacaktır.
Boşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmaz :A

Boşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmaz :A
Aaa burada tv i savunmuyorum ben yılda 4-5 dizi dısında televizyon izlemem kadın programları magazin zaten bakmıyorum benim demek istediğim şey tv de olan 1 diziyle netten 5 yabancı dizi izliyorsun atlama yaparak geçince sayı 6-7 e kadar çıkıyor bu avantaj sayesinde yabancı dizilere yöneldim şimdi iki tanesi 1 yerli dizi süresine gelirse yabancı dizilerden de soğurum :A :A :A @Forumdash @kerem

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and kerem
Ay yapım patronu ağzıyla konuşma bana, Türk dizilerinin sürelerinin savunulacak hiçbir tarafı yok :A Netten izlerken istediğin zaman ver molanı, seni engelleyen ne? :A Ben TV izlemiyorum modunda değilim, sadece uzun dizi sürelerinden şikayetçiyim :D
Hayır oturmuş seyir zevki var. Sen dizinin en heycanlı anında mola mı veriyorsun internetten izlerken? Hayır.
Her saniyesi dolu dolu gecen "halka" dizisini internetten nasıl izliyorsun:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Aaa burada tv i savunmuyorum ben yılda 4-5 dizi dısında televizyon izlemem kadın programları magazin zaten bakmıyorum benim demek istediğim şey tv de olan 1 diziyle netten 5 yabancı dizi izliyorsun atlama yaparak geçince sayı 6-7 e kadar çıkıyor bu avantaj sayesinde yabancı dizilere yöneldim şimdi iki tanesi 1 yerli dizi süresine gelirse yabancı dizilerden de soğurum :A :A :A @Forumdash @kerem
İki tanesi bir yerli dizi dediğin yarısı oluyor işte daha ne olsun :A Ha yerli diziler 2 saat olmuyor çoğu zaman 2.30 saate yakın da hadi 2'den hesaplayalım o şekilde bile yarısı :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yabancı dizilerin süresinin uzaması çok zor, uzarsa bile yılda 40 bölümlük bir diziyi asla çekmezler. Resmen iki taraf içinde işkence bu. :A Bizimkiler az masraflla çok kazanç yapma derdinde kalite kimin umrunda ki. Yeterki cebe daha çok para düşsün. :A

Ama yazık, türk dizilerinin suresi kısalsa çok büyük potansiyelleri olurdu aslında. Belki şimdi dizi sektöründe Amerika'yı bile geçerdik ama sırf para uğruna sektörde kendi ayağımıza sıktık. :X