Bacım para saçmıyor bankada biriktiriyorSanii herşeye para saçıyorum gibi konuşuyorsun. Sen değil miydin bana pinti diyen.
Bacım para saçmıyor bankada biriktiriyorSanii herşeye para saçıyorum gibi konuşuyorsun. Sen değil miydin bana pinti diyen.
Bi' bozduramadı şu dolarları, düğününe falan saklıyor herhalde.Bacım para saçmıyor bankada biriktiriyor
Bi' bozduramadı şu dolarları, düğününe falan saklıyor herhalde.
Lazım olur forumdakı kardeşlerimi evlendiririmBacım para saçmıyor bankada biriktiriyor
2 satırlık özet (!) okuyamam vallahi, kimse kusura bakmasın. Sezonun %68'i indi bile zaten.İlk sezonunu izlemeye üşenenler bu makaleyi okusun.
Sonunda Hasret Bitti! Netflix'in Beynimizi Usul Usul Yakan Dizisi Dark'ın 2. Sezonuna Başlamadan Evvel Hatırlamanız Gerekenler
Netflix'in heyecan verici bilim kurgu dizisi Dark, 'Gelecek sezonunu ne zaman izleriz acaba?' diye merak ederek geçirdiğimiz acı dolu bir buçuk yılın ardında...www.google.com
@destere @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @MEnes @sokak sanati @legolas9900 @DarkLegenD @turkuazz @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @bazinga
Ay yapım patronu ağzıyla konuşma bana, Türk dizilerinin sürelerinin savunulacak hiçbir tarafı yok Netten izlerken istediğin zaman ver molanı, seni engelleyen ne? Ben TV izlemiyorum modunda değilim, sadece uzun dizi sürelerinden şikayetçiyimZaten 1 saate yakındı diye hatırlıyorum 1 bucuk saat olsa da sorun yok benim için. 2 saat (2 bölüm) izliyecem yine
TV'de izlemek ile internetten izlemek farklı oluyor TV reklam arası veriyor filan hava/ortam/modun değişiyor. Ama dizi izlerken 2.bucuk saat ekrana bakamazsın. Bizde 40 dakkada bir reklam veriliyor yani Sen en son ne zaman tv izledin yada ne zamandan beridir ben tv izlemiyorum moduna girdin
Kardeşlerin evde kalacağına göre para hep bankada kalacak anlaşılan. @ForumdashLazım olur forumdakı kardeşlerimi evlendiririm
Burda anı tarafta olmalıyız yabancı dizilerinde 1 saat olması ne işinize yarıcak 2 dizi 1 türk dizisine eşit olacak @MasacRE
Nefltx yapıyor gerçi bunları ama diğer dizi kanalları aman 40 dakıkadan şaşmasınlar
Boşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmazYabancı diziler yılda 10 bölüm yayınlıyorlar, türk diziler 40 bölüm. Neresinden bakarsan bak türk dizileri hep daha çok fazla zaman alıyor. @MasacRE
YOU 40 dakikada kalır umarım, Netflix'e geçtiği için muhtemelen onunda süresi uzayacaktır.
İyi sen bilirsin, devrelerin hepsini yakmada 2. sezonda var malum.2 satırlık özet (!) okuyamam vallahi, kimse kusura bakmasın. Sezonun %68'i indi bile zaten.
Kalsın ayoll seninde gözün enredeymiş öğrenmiş olduk @Forumdash 😱 😱 😱Kardeşlerin evde kalacağına göre para hep bankada kalacak anlaşılan. @Forumdash
Aaa burada tv i savunmuyorum ben yılda 4-5 dizi dısında televizyon izlemem kadın programları magazin zaten bakmıyorum benim demek istediğim şey tv de olan 1 diziyle netten 5 yabancı dizi izliyorsun atlama yaparak geçince sayı 6-7 e kadar çıkıyor bu avantaj sayesinde yabancı dizilere yöneldim şimdi iki tanesi 1 yerli dizi süresine gelirse yabancı dizilerden de soğurum @Forumdash @keremBoşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmaz
Hayır oturmuş seyir zevki var. Sen dizinin en heycanlı anında mola mı veriyorsun internetten izlerken? Hayır.Ay yapım patronu ağzıyla konuşma bana, Türk dizilerinin sürelerinin savunulacak hiçbir tarafı yok Netten izlerken istediğin zaman ver molanı, seni engelleyen ne? Ben TV izlemiyorum modunda değilim, sadece uzun dizi sürelerinden şikayetçiyim
İki tanesi bir yerli dizi dediğin yarısı oluyor işte daha ne olsun Ha yerli diziler 2 saat olmuyor çoğu zaman 2.30 saate yakın da hadi 2'den hesaplayalım o şekilde bile yarısıAaa burada tv i savunmuyorum ben yılda 4-5 dizi dısında televizyon izlemem kadın programları magazin zaten bakmıyorum benim demek istediğim şey tv de olan 1 diziyle netten 5 yabancı dizi izliyorsun atlama yaparak geçince sayı 6-7 e kadar çıkıyor bu avantaj sayesinde yabancı dizilere yöneldim şimdi iki tanesi 1 yerli dizi süresine gelirse yabancı dizilerden de soğurum @Forumdash @kerem
Belki de evde kalmamişimdirKardeşlerin evde kalacağına göre para hep bankada kalacak anlaşılan. @Forumdash
En heyecanlı anında verme sen de molayı, sakin kısımda verHayır oturmuş seyir zevki var. Sen dizinin en heycanlı anında mola mı veriyorsun internetten izlerken? Hayır.
Her saniyesi dolu dolu gecen "halka" dizisini internetten nasıl izliyorsun
Boşuna uğraşma Kerem, alan memnun satan memnun işte, yeter ki TV'nin karşısında olsun 4 saat de olsa sesini çıkarmaz
Yabancı dizilerin süresinin uzaması çok zor, uzarsa bile yılda 40 bölümlük bir diziyi asla çekmezler. Resmen iki taraf içinde işkence bu. Bizimkiler az masraflla çok kazanç yapma derdinde kalite kimin umrunda ki. Yeterki cebe daha çok para düşsün.Aaa burada tv i savunmuyorum ben yılda 4-5 dizi dısında televizyon izlemem kadın programları magazin zaten bakmıyorum benim demek istediğim şey tv de olan 1 diziyle netten 5 yabancı dizi izliyorsun atlama yaparak geçince sayı 6-7 e kadar çıkıyor bu avantaj sayesinde yabancı dizilere yöneldim şimdi iki tanesi 1 yerli dizi süresine gelirse yabancı dizilerden de soğurum @Forumdash @kerem
Örnekledim amaEn heyecanlı anında verme sen de molayı, sakin kısımda ver
Nerede oturduğumu unuttun sanırım, bizim burada dolar baya değersiz. @Forumdash
Neyi örnekledin Halka mı Onun da sakin kısmı var, ben o kadar abartmıyorum zatenÖrnekledim ama
Bilemiyorum FED kararından sonra euroda değersizleşiyormuş en son haberler o yöndeydiNerede oturduğumu unuttun sanırım, bizim burada dolar baya değersiz. @Forumdash