Ciddi misin? 😱Sezon sayısını kısalttıklari için her bölüm 2 saate çıkmış. @Forumdash @Çiğdem
Ciddi misin? 😱Sezon sayısını kısalttıklari için her bölüm 2 saate çıkmış. @Forumdash @Çiğdem
1'e tıklamıştım aslında, türk dizisi mi bu. Yinede her bölümün 60 dk olması anormal. Alman dizileri genelde 30-35 dk sürüyor.Ciddi misin? 😱
2 deyince kalpten gidecektim.1'e tıklamıştım aslında, türk dizisi mi bu. Yinede her bölümün 60 dk olması anormal. Alman dizileri genelde 30-35 dk sürüyor.
Üzgünüm @DarkLegenD.
Dayı cidden özetle falan olmaz bu iş. Ben yine hiçbir şey anlamayacağımı bilsem bile oturup baştan izleyeceğim sezonu.Umarım ama ben yine riske atmayayım. Buldum bir tane.
2 saatlik süre bu dizi için uygun olurdu.1'e tıklamıştım aslında, türk dizisi mi bu. Yinede her bölümün 60 dk olması anormal. Alman dizileri genelde 30-35 dk sürüyor.
Üzgünüm @DarkLegenD.
2 saat izleyip devreleri hepten yakmak mı istiyorsun, 1 saat iyidir2 saatlik süre bu dizi için uygun olurdu.
1 saat iyidir, diyor bi' de. Sanki önceden 15 dakikaydı.2 saat izleyip devreleri hepten yakmak mı istiyorsun, 1 saat iyidir
Tamam işte önceki hali gibi olsun diyorum, 50 dakika 1 saat falan neyse fark etmez ama fazlası zarar1 saat iyidir, diyor bi' de. Sanki önceden 15 dakikaydı.
Çekilmez o kadarı, zaten her bölüm 2 saatlik olsa bu sezon anca 2021'e gelirdi.2 saatlik süre bu dizi için uygun olurdu.
Sezon sayısını kısalttıklari için her bölüm 1 saate çıkmış. @Forumdash @Çiğdem
1 Saat olunca sevmiyorum yabancı dizilerin özelliği 40 dakıka olmasıdır yanı 50 bile fazla @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenDCiddi misin? 😱
Ya 2.30 saat yerli dizi izliyorsun gidip 1 saatlik yabancı diziye mi şikayet ediyorsun ne garip bir şeysin sen1 Saat olunca sevmiyorum yabancı dizilerin özelliği 40 dakıka olmasıdır yanı 50 bile fazla @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenD
Netten izlenmiyor işte tv den izleniyor Hem 1 türk dizisi süresiyle nerdeyse 5 yabancı dizi bölümü izleniyor onlarda cıvıltmasınlarYa 2.30 saat yerli dizi izliyorsun gidip 1 saatlik yabancı diziye mi şikayet ediyorsun ne garip bir şeysin sen
1 Saat olunca sevmiyorum yabancı dizilerin özelliği 40 dakıka olmasıdır yanı 50 bile fazla @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash @DarkLegenD
Aç TV'yi izle o zaman, ben TV'den izliyorum.Ya 2.30 saat yerli dizi izliyorsun gidip 1 saatlik yabancı diziye mi şikayet ediyorsun ne garip bir şeysin sen
Altyazılı şeyleri annem babam tv den izletmiyorlar sinir oluyorlar @MasacREAç TV'yi izle o zaman, ben TV'den izliyorum.
Aç TV'yi izle o zaman, ben TV'den izliyorum.
Yok bunun bahaneleri bitmez, ne desek bir şey bulacak hiç uğraşmaAltyazılı şeyleri annem babam tv den izletmiyorlar sinir oluyorlar @MasacRE
Altyazılı şeyleri annem babam tv den izletmiyorlar sinir oluyorlar @MasacRE
O zaman annen baban olmadığında izle, ha hep evdelerse al odana tekevizyonu oradan aç.Yok bunun bahaneleri bitmez, ne desek bir şey bulacak hiç uğraşma
O zaman annen baban olmadığında izle, ha hep evdelerse al odana tekevizyonu oradan aç.
İzleme zamanını ben belirledikten sonra net tv ne fark ediyor alamancı O süreyi ayırmak istemiyorsun TV den yayın olunca mecbur bakıyorsun yanı senin kontrolunde değil kendisi yayınlanıp bitiyorYok bunun bahaneleri bitmez, ne desek bir şey bulacak hiç uğraşma
Işte artık Google ve Netflix denen birşey var izleme zamanını belirlendiğinde açıp TV'den izliyorsun.İzleme zamanını ben belirledikten sonra net tv ne fark ediyor alamancı O süreyi ayırmak istemiyorsun TV den yayın olunca mecbur bakıyorsun yanı senin kontrolunde değil kendisi yayınlanıp bitiyor
Yabancı dizilerin süreleri uzamamalı onlar bari cıvıltmasınlar
Ben netten dizi izlemeye para vermem o tür şeyleri hergün kötülüyorum forumda Hem kendim zaman belirlemek istemiyorum zaten Tv de mecbur izlemek zorundasın günü belli @MasacREIşte artık Google ve Netflix denen birşey var izleme zamanını belirlendiğinde açıp TV'den izliyorsun.
Ne cahilsin.