Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

O zaman annen baban olmadığında izle, ha hep evdelerse al odana tekevizyonu oradan aç. :A
Yok bunun bahaneleri bitmez, ne desek bir şey bulacak hiç uğraşma :A
İzleme zamanını ben belirledikten sonra net tv ne fark ediyor alamancı :F O süreyi ayırmak istemiyorsun :A TV den yayın olunca mecbur bakıyorsun yanı senin kontrolunde değil kendisi yayınlanıp bitiyor :F

Yabancı dizilerin süreleri uzamamalı onlar bari cıvıltmasınlar :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and kerem
İzleme zamanını ben belirledikten sonra net tv ne fark ediyor alamancı :F O süreyi ayırmak istemiyorsun :A TV den yayın olunca mecbur bakıyorsun yanı senin kontrolunde değil kendisi yayınlanıp bitiyor :F

Yabancı dizilerin süreleri uzamamalı onlar bari cıvıltmasınlar :A :A :A
Işte artık Google ve Netflix denen birşey var izleme zamanını belirlendiğinde açıp TV'den izliyorsun. :A

Ne cahilsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Işte artık Google ve Netflix denen birşey var izleme zamanını belirlendiğinde açıp TV'den izliyorsun. :A

Ne cahilsin. :A
Ben netten dizi izlemeye para vermem o tür şeyleri hergün kötülüyorum forumda :A :A :A Hem kendim zaman belirlemek istemiyorum zaten :F Tv de mecbur izlemek zorundasın günü belli :A @MasacRE

Kuzgunu tvden izleyemedim için kaldı netten izlemek şuan bana zulum geliyor ben ona vakit yaratmaya üşeniyorum ama şuan tv de olsa oturur izlerim :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and kerem
2x1

Kalitenin kaldığı yerden hatta üstüne ekleye ekleye devam ettiği çok güzel bir bölümdü. Yine izlerken beyin ısındı. Sezona büyük üstadın güzel bir sözünü alıntılayıp başlamaları da hoşuma gitti. Dizinin öyle bir kurgusu var ki gerçekten de aklıma sadece Lost geliyor bu dizinin yakın olduğu. Haliyle bir dizi Lost’a yakın kurguya sahipse zaten potansiyeli çok yüksektir. Böyle ilerlediği sürece yaşayan efsane dizi ünvanını çoktan hak edecektir.

İlk sezonu iki kere izlememe rağmen halen birçok karakterin ismini net söylemiyorum, isimler havada kalıyor. Bu bölümün en büyük sürprizi dilsiz kızın Post Apocalyptic gelecekte zalim bir lidere dönüşmesi. En büyük muamma ise Adem’in kim olduğu. İlk başlarda Noah = Bartosz’ın gelecek hali diye düşünüyordum ama o Noah’ın gençliği başka birisi çıktı. Adam = Bartosz ise çok zorlama olur, sanmıyorum. Belki Adam = Noah’dır. Noah yaşlanınca Adam’a dönüşüyor, yüzündeki yaralar da radyasyon vb ile alakalı olmuş olabilir.

9.0/10