Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Giderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık. :A

Gittiğiniz yerde internet mi yok anlamadım ki? Ben zaten telefondan giriyorum hep. :X
Adamların ne yapmaya gittiğini biliyormusun :F Nickleri dısında bilgilerini bilmiyoruz bizi bırak devlette bile yok bilgileri :A :A :A @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and kerem
Tek bunlar gizliyor sanırım Vartolu gibi olabilirler zaten @Forumdash sahte ad kullanıyor Faruk @xemrexxx takmıştı adını :F :F :F @destere i de fok diye biliyoruz bukadar :A :A :A
destere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki. (b)

Bende geçenlere kadar @Forumdash 'ın ismini gerçekten Faruk diye biliyordum. Hatta bir kere Faruk demiştim ona. :F

Büyük ihtimalle geldinde Forumdash nerede diye seni çekiştirecez sen gelmeden yaptımız gibi :F Sonra o gidip sen gelecen onu çekiştiricez aynı şeyler :A :A :A
Kısır ve döngüsü :A
Giderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık. :A

Gittiğiniz yerde internet mi yok anlamadım ki? Ben zaten telefondan giriyorum hep. :X
Bilgisayar götürmuyorum ki yanımda cep telefonu oluyor genelde. Foruma cepten girmek zor oluyor ki(mesaj yazmak) hiç girmem diyorum. Arada küçük süprizler yapıyorum tabi, pc buldugum yerde :F

• Güldürdün
Reactions: kerem and Çiğdem
destere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki. (b)

Bende geçenlere kadar @Forumdash 'ın ismini gerçekten Faruk diye biliyordum. Hatta bir kere Faruk demiştim ona. :F
Aaa evet destere adını yaşını biliyoruz en azından :F @Forumdash Abicimde oda yok :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash