Aynen ben gideceğim için acelem var ama yine de 2 gün bekletiyorumSırasıyla gidiyoruz Alamancı sende bekle acelen ne![]()
![]()
@Forumdash Gideceği için acele ediyor sen hep burdasın![]()
Hayırdır nereye? @ForumdashSırasıyla gidiyoruz Alamancı sende bekle acelen ne![]()
![]()
@Forumdash Gideceği için acele ediyor sen hep burdasın![]()
1.bucuk sene oldu galiba.Aralık sonuydu. diye hatırlıyorumO kadar oldumu dün izledik gibi 😱 😱 😱
Forumun gizli kimliklileri destere @Forumdash yazları forumda olmuyorlar ne halt yediklerini bilmiyoruzHayırdır nereye? @Forumdash![]()
Derine derine en derineHayırdır nereye? @Forumdash![]()
destere gelemedi gittiği yerden bilemiyorum yaniForumun gizli kimliklileri destere @Forumdash yazları forumda olmuyorlar ne halt yediklerini bilmiyoruz![]()
![]()
@xemrexxx
Büyük ihtimalle geldinde Forumdash nerede diye seni çekiştirecez sen gelmeden yaptımız gibidestere gelemedi gittiği yerden bilemiyorum yaniBen gidince söyle fok balıklarını gebertmeye gitmiş dersin
![]()
Forumun gizli kimliklileri destere @Forumdash yazları forumda olmuyorlar ne halt yediklerini bilmiyoruz![]()
![]()
@xemrexxx
Giderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık.Derine derine en derine![]()
Adamların ne yapmaya gittiğini biliyormusunGiderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık.
Gittiğiniz yerde internet mi yok anlamadım ki? Ben zaten telefondan giriyorum hep.![]()
Ne bu gizlenme çabası, FBI kesildiler başımıza.Adamların ne yapmaya gittiğini biliyormusunNickleri dısında bilgilerini bilmiyoruz bizi bırak devlette bile yok bilgileri
![]()
![]()
@Forumdash
Tek bunlar gizliyor sanırım Vartolu gibi olabilirler zaten @Forumdash sahte ad kullanıyor Faruk @xemrexxx takmıştı adınıNe bu gizlenme çabası, FBI kesildiler başımıza.
En azından erkek olduklarını biliyorsun, oda birşeydir.![]()
destere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki.Tek bunlar gizliyor sanırım Vartolu gibi olabilirler zaten @Forumdash sahte ad kullanıyor Faruk @xemrexxx takmıştı adını![]()
![]()
@destere i de fok diye biliyoruz bukadar
![]()
![]()
![]()
Kısır ve döngüsüBüyük ihtimalle geldinde Forumdash nerede diye seni çekiştirecez sen gelmeden yaptımız gibiSonra o gidip sen gelecen onu çekiştiricez aynı şeyler
![]()
![]()
![]()
Bilgisayar götürmuyorum ki yanımda cep telefonu oluyor genelde. Foruma cepten girmek zor oluyor ki(mesaj yazmak) hiç girmem diyorum. Arada küçük süprizler yapıyorum tabi, pc buldugum yerdeGiderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık.
Gittiğiniz yerde internet mi yok anlamadım ki? Ben zaten telefondan giriyorum hep.![]()
Aaa evet destere adını yaşını biliyoruz en azındandestere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki.
Bende geçenlere kadar @Forumdash 'ın ismini gerçekten Faruk diye biliyordum. Hatta bir kere Faruk demiştim ona.![]()
@xemrexxx ve algısının ne kadar güclü oldugunu görüyoruzdestere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki.
Bende geçenlere kadar @Forumdash 'ın ismini gerçekten Faruk diye biliyordum. Hatta bir kere Faruk demiştim ona.![]()