Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Ben hiçbir diziyi TV'den izlemiyorum, Youtube, Google ve daha birçok uygulama mevcut bizim TV'de. Çukur ve Kadın'ı da hep netten izledim.

Kuzgun'u da boşver, Dark'ı izledikten sonra izlersin.

Reactions: Çiğdem
Ben hiçbir diziyi TV'den izlemiyorum, Youtube, Google ve daha birçok uygulama mevcut bizim TV'de. Çukur ve Kadın'ı da hep netten izledim.

Kuzgun'u da boşver, Dark'ı izledikten sonra izlersin.
Burda anı tarafta olmalıyız yabancı dizilerinde 1 saat olması ne işinize yarıcak 2 dizi 1 türk dizisine eşit olacak
@MasacRE

Nefltx yapıyor gerçi bunları ama diğer dizi kanalları aman 40 dakıkadan şaşmasınlar

Reactions: MasacRE and kerem
Yabancı diziler yılda 10 bölüm yayınlıyorlar, türk diziler 40 bölüm. Neresinden bakarsan bak türk dizileri hep daha çok fazla zaman alıyor.
@MasacRE

YOU 40 dakikada kalır umarım, Netflix'e geçtiği için muhtemelen onunda süresi uzayacaktır.

Sezon sayısını kısalttıklari için her bölüm 1 saate çıkmış.
@Forumdash @Çiğdem
Zaten 1 saate yakındı diye hatırlıyorum
1 bucuk saat olsa da sorun yok benim için. 2 saat (2 bölüm) izliyecem yine

Ya 2.30 saat yerli dizi izliyorsun gidip 1 saatlik yabancı diziye mi şikayet ediyorsun ne garip bir şeysin sen
TV'de izlemek ile internetten izlemek farklı oluyor
TV reklam arası veriyor filan hava/ortam/modun değişiyor. Ama dizi izlerken 2.bucuk saat ekrana bakamazsın. Bizde 40 dakkada bir reklam veriliyor yani
Sen en son ne zaman tv izledin yada ne zamandan beridir ben tv izlemiyorum moduna girdin

bu arada @Tolstoyevski niye 2x1 iki kere yorumladın? Spoiler acıp okumadın ama yanlış yazdiğini düşünmek istiyorum. Aynı bölümü 9'dan 7.5 düşürmek 😱 :

Reactions: Tolstoyevski
bu arada @Tolstoyevski niye 2x1 iki kere yorumladın? Spoiler acıp okumadın ama yanlış yazdiğini düşünmek istiyorum. Aynı bölümü 9'dan 7.5 düşürmek 😱 :

Yanlışlıkla 2x1 yazmışım 2x2 yerine. Neyseki spoiler pek vermedim yani ayrıntı yoktu şimdi düzeltiyorum ?

Reactions: Forumdash
3 sezon olduğu için ses etmeyeceğim, 17 dakikalık alman dizileri bile mevcut iken.

Reactions: Forumdash
Dayı cidden özetle falan olmaz bu iş. Ben yine hiçbir şey anlamayacağımı bilsem bile oturup baştan izleyeceğim sezonu.
Beyin yanma olayını bir türlü anlayamadım. Ben ilk sezonu izlerken o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sizde bir sorun olabilir.
Sadece karakterlerin çocukluk gençlik halleri sıkıntı onlar da oturuyor zamanla

Reactions: DarkLegenD
Kanalların kölesi işte, 4 saat boyunca tek dizi az masrafla fazla kazanç etmek varken kalite kimin umrumda ki.
Milletimiz 7/24 TV izliyor zaten öyleki Türkiye'de TV izlemeyen cool sayılıyor.
İnanan var mı buna
Böyle bakıyorum onlara ?

Reactions: kerem
Geçen Bulunun paralı olmasında da tek beni anlayan sendin abicim

Kafalarımız eski oldundan bu konuda da yine beni bir sen anlamışsın
@kerem @MasacRE

Nasıl ya?
Forumun en entel iki adamı (@MEnes @Tolstoyevski ) bile diziyi anlamadığı için ağlaşıyorlardı burada.
Hatta depresyona girdiler ama neyse ki 3-4 aylık psikolog yardımı ile atlattılar o kötü günleri.
Sen nasıl olur da sıkıntısız şekilde bitirirsin bu dizinin ilk sezonunu?
Sen kimsin ya?