Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

utc yorumlarına çok gülmüştüm :F Bulsak keşke onları. :F
Aaa onda kaçmıştım bunda kurtulamıcaz gibi :A :A :A

Şu zenci adamın dizisi hiç ilgi görmemişti hatırlıyormusun bu dizide öyle ve o zenci adamdan benzerlikler varmış dizide :F :F :F

Aaa onda kaçmıştım bunda kurtulamıcaz gibi :A :A :A

Şu zenci adamın dizisi hiç ilgi görmemişti hatırlıyormusun bu dizide öyle ve o zenci adamdan benzerlikler varmış dizide :F :F :F
Hahah evet :F Iron'a da çok benziyor. :F

Okan Yalabık'ta şehrin kötü adamı, Fisk gibi sanırım oda :A Hafiften göbek bile bırakmış. :F

Sezon finali,ne 1 bölüm kala adamın haklı oluşunu gösteren bir bölümdü bence :A @kerem @xemrexxx

9.Bölüm
Eski sevgilisi adamı herkesle aldatıyormuş şimdi yeni sevgilisi olan sarısın ecünnüde zaten herkesle aldatıyor piskoloklada oldular :A :A :A

Adamda aldattığı kişileri öldürüyor :F Eski sevgilisini öldürdü mü yoksa saklıyor mu şimdi sarısın ecünnüye napacak sezon finalinde öldürücek mi saklıcak mı ya da eski sevgilisine tam olarak napmış ve sarısın ecünnüye napacak bunları görücez sanırım :A
Bence eski sevgilisini öldürmemiştir, yenisini de öldürdüğünü sanmıyorum. :A @Harunnn60

Eski sevgilisi nerede sence?
Joe seviyordu Becki ama kız yanlış yaptı. Terapisti ile yatması filan. Sen şaşırdın mı :A
Ben bu kıza takıntılı sanıyordum takıntısı öncekı kızla başlamıs ve onunda selam verdiklerini öldürüyormuş :F Yanı kiminle sevgili oluyorsa selam verdiklerini öldürüyor bu sarısın ecünnüyle ilgili bir şey değil :A :A :A

Bence bu eski sevgilisini öldürmüş sezon finalinde de sarısın ecünnüyü öldürücek inş tabi :A :A :A
@xemrexxx 'yi ardınızda bıraktınız. Yazıklar olsun. :A

İlk gün 3 bölüm dün gece 2 bölüm izledim:X Bu gece de 2 bölüm izlerim. Yarın da 3 bölüm izlerim:X Netflix'te bodyguard diye başlamiş izlediniz mi(b)

Ohaa biz başlamadan diziyi bitirmiş 😱😱😱 @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx
cd243a3fdd.jpeg
Senkron sağlayamadık madem, ben de sessiz sessiz izlerim o zaman yapacak bir şey yok :A

10.Bölüm Sezon Finali vlla güzel bitti ve 2.sezona konu çıktı :A :A :A @kerem @Harunnn60 @xemrexxx
Şarısın ecünnü kurtulucak adam kafeste kalacak öyle bitecek diye korktum neyse ki sarısın ecünnüyü gebertti kitabınıda çıkarttık rahat uyusun :A :A :A

Son sahnede eski sevgilisi hortladı adamın :F Aslında saklıyor olabilir diye düşünmüştümde adamda öldü sanıyordu sanırım yanı şu taşla vurduğu arap ecünnü gibi bu kızıda öldürdüm sanıp gitmiş galiba :A :A :A

10.Bölüm Sezon Finali vlla güzel bitti ve 2.sezona konu çıktı :A :A :A @kerem @Harunnn60 @xemrexxx
Şarısın ecünnü kurtulucak adam kafeste kalacak öyle bitecek diye korktum neyse ki sarısın ecünnüyü gebertti kitabınıda çıkarttık rahat uyusun :A :A :A

Son sahnede eski sevgilisi hortladı adamın :F Aslında saklıyor olabilir diye düşünmüştümde adamda öldü sanıyordu sanırım yanı şu taşla vurduğu arap ecünnü gibi bu kızıda öldürdüm sanıp gitmiş galiba :A :A :A
Bence o sarışın ecünnü de hortlar. :A Şu eski sevgilisini hiç sevmedim, çok gıcık bir tipe benziyor. :A

Beck ölmesin ya, üzüldüm son sahnede kıza. :A O değilde komşular gitti, psikolog da hapse girdi. Komşunun sevgilisi de öldürüdü dizide hiçkimse kalmadı yani. Ortalık Joe'ya kaldı resmen. :A
Eski sevgilisiyle birlikte yeni sezonu götürücekler işte ve yen kurbanlar çıkar :A :A :A