Aaa onda kaçmıştım bunda kurtulamıcaz gibiutc yorumlarına çok gülmüştüm Bulsak keşke onları.
Şu zenci adamın dizisi hiç ilgi görmemişti hatırlıyormusun bu dizide öyle ve o zenci adamdan benzerlikler varmış dizide
Aaa onda kaçmıştım bunda kurtulamıcaz gibiutc yorumlarına çok gülmüştüm Bulsak keşke onları.
Hahah evet Iron'a da çok benziyor.Aaa onda kaçmıştım bunda kurtulamıcaz gibi
Şu zenci adamın dizisi hiç ilgi görmemişti hatırlıyormusun bu dizide öyle ve o zenci adamdan benzerlikler varmış dizide
Tutmamış dizilerle benzerliği tesadüf değilHahah evet Iron'a da çok benziyor.
Okan Yalabık'ta şehrin kötü adamı, Fisk gibi sanırım oda Hafiften göbek bile bırakmış.
Boşuna önermedim.Şu izlediğim diziler arasında en akıcı You dizisiydi.
Şuan neden Elite'ten bahsediyorsun ki? YOU'dan bahset biraz.Bu dizininde daha abartı çünkü tamamen şey odaklı bölümler oldu başka konu olmadan @kerem
Bence eski sevgilisini öldürmemiştir, yenisini de öldürdüğünü sanmıyorum. @Harunnn60Sezon finali,ne 1 bölüm kala adamın haklı oluşunu gösteren bir bölümdü bence @kerem @xemrexxx
9.Bölüm
Eski sevgilisi adamı herkesle aldatıyormuş şimdi yeni sevgilisi olan sarısın ecünnüde zaten herkesle aldatıyor piskoloklada oldular
Adamda aldattığı kişileri öldürüyor Eski sevgilisini öldürdü mü yoksa saklıyor mu şimdi sarısın ecünnüye napacak sezon finalinde öldürücek mi saklıcak mı ya da eski sevgilisine tam olarak napmış ve sarısın ecünnüye napacak bunları görücez sanırım
Onu gidin Protector konusunda tartışın. Bu kadar iyi bi dizinin konusunda o berbat diziyi tartışmayın, teessüf ederim. @Harunnn60Zaten yabancı dizilerde gereksizleri geçerek süreden kazanması güzel burada da Çağatay ve Hazar geçielceği için 10 dakıka da biter sanırım bölümler @Forumdash @MasacRE- @kerem @xemrexxx
Eski sevgilisi nerede sence?
Joe seviyordu Becki ama kız yanlış yaptı. Terapisti ile yatması filan. Sen şaşırdın mı
@xemrexxx 'yi ardınızda bıraktınız. Yazıklar olsun.Ben bu kıza takıntılı sanıyordum takıntısı öncekı kızla başlamıs ve onunda selam verdiklerini öldürüyormuş Yanı kiminle sevgili oluyorsa selam verdiklerini öldürüyor bu sarısın ecünnüyle ilgili bir şey değil
Bence bu eski sevgilisini öldürmüş sezon finalinde de sarısın ecünnüyü öldürücek inş tabi
İlk gün 3 bölüm dün gece 2 bölüm izledim Bu gece de 2 bölüm izlerim. Yarın da 3 bölüm izlerim Netflix'te bodyguard diye başlamiş izlediniz mi
Senkron sağlayamadık madem, ben de sessiz sessiz izlerim o zaman yapacak bir şey yok
Bak üzüldüm he şimdi gel ben seni beklerim bugün 2 bölüm izle.Senkron sağlayamadık madem, ben de sessiz sessiz izlerim o zaman yapacak bir şey yok
Sen yaptın mı yorum yoksa sessizce mi izliyorsunBak üzüldüm he şimdi gel ben seni beklerim bugün 2 bölüm izle.
Dün hiç izlemedin mi?Senkron sağlayamadık madem, ben de sessiz sessiz izlerim o zaman yapacak bir şey yok
2 bölüm izledim şuan. @Çiğdem- İle sizi bekliyorum
En kısa zamanda izleyeceğim hiç merak etmeyinDün hiç izlemedin mi?
2 bölüm izledim şuan. @Çiğdem- İle sizi bekliyorum
Bu gece 2 bölüm izleyp @Harunnn60 a yetişecem sende izle senide bekleriz kütük bey Bu @Forumdash destere ile bizede pek uymuyordu onla dizi izlenmezSenkron sağlayamadık madem, ben de sessiz sessiz izlerim o zaman yapacak bir şey yok
Bence o sarışın ecünnü de hortlar. Şu eski sevgilisini hiç sevmedim, çok gıcık bir tipe benziyor.10.Bölüm Sezon Finali vlla güzel bitti ve 2.sezona konu çıktı @kerem @Harunnn60 @xemrexxx
Şarısın ecünnü kurtulucak adam kafeste kalacak öyle bitecek diye korktum neyse ki sarısın ecünnüyü gebertti kitabınıda çıkarttık rahat uyusun
Son sahnede eski sevgilisi hortladı adamın Aslında saklıyor olabilir diye düşünmüştümde adamda öldü sanıyordu sanırım yanı şu taşla vurduğu arap ecünnü gibi bu kızıda öldürdüm sanıp gitmiş galiba
Adam öldürdüm sanıp gidiyor inş işini sağlam yapmıştır bu sefer @Harunnn60Bence o sarışın ecünnü de hortlar. Şu eski sevgilisini hiç sevmedim, çok gıcık bir tipe benziyor.
Beck ölmesin ya, üzüldüm son sahnede kıza. O değilde komşular gitti, psikolog da hapse girdi. Komşunun sevgilisi de öldürüdü dizide hiçkimse kalmadı yani. Ortalık Joe'ya kaldı resmen.Adam öldürdüm sanıp gidiyor inş işini sağlam yapmıştır bu sefer @Harunnn60
Beck ölmesin ya, üzüldüm son sahnede kıza. O değilde komşular gitti, psikolog da hapse girdi. Komşunun sevgilisi de öldürüdü dizide hiçkimse kalmadı yani. Ortalık Joe'ya kaldı resmen.