Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

1x9

Baya iyi bir bölümdü. :D

Joe gerçekten Candece'yi öldürdü mü merak ediyorum. Gösterdiği resimler photoshop gibi duruyordu. :F O kızı öyle canlı bırakacağını zannetmiyorum. :A Kızın takıldığı adamı da itti aşağıya maşallah. :A

Becks'e acayip gıcık oldum. Ne saçma bir şeydir ya hemen terapistisyle yatması filan. Bayadır da mesajlaşıyormuş. Bende diyordum bunlar ayrıldıktan sonra hayret becks erkeksiz iyi durmuş filan ama neredee. :A

Becks çocuğun demesiyle kutuyu buldu her şeyi gördü. Joe hapsetti onu öldürür mü acaba merak ettim.

@kerem @xemrexxx @Çiğdem-
Sezon finali,ne 1 bölüm kala adamın haklı oluşunu gösteren bir bölümdü bence :A @kerem @xemrexxx

9.Bölüm
Eski sevgilisi adamı herkesle aldatıyormuş şimdi yeni sevgilisi olan sarısın ecünnüde zaten herkesle aldatıyor piskoloklada oldular :A :A :A

Adamda aldattığı kişileri öldürüyor :F Eski sevgilisini öldürdü mü yoksa saklıyor mu şimdi sarısın ecünnüye napacak sezon finalinde öldürücek mi saklıcak mı ya da eski sevgilisine tam olarak napmış ve sarısın ecünnüye napacak bunları görücez sanırım :A

Evet içerik çoğaltmak için kaliteye bakmıyor artık:X Mesela Elite çakması başka bir dizi daha gelmiş:A @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx YOU benzeri bişey de kendileri yapar:A
Titansı izledin mi burda izleyecek birisinide bulamıyorum :F Batmanın yardımcısını konu alıyor CW tarzında bir superkahraman yapmış Nefltx tek izleyecem bu gidişle :A :A :A

titans__2018__folder_icon_by_van1518-dcph7jo.png

Sezon finali,ne 1 bölüm kala adamın haklı oluşunu gösteren bir bölümdü bence :A @kerem @xemrexxx

9.Bölüm
Eski sevgilisi adamı herkesle aldatıyormuş şimdi yeni sevgilisi olan sarısın ecünnüde zaten herkesle aldatıyor piskoloklada oldular :A :A :A

Adamda aldattığı kişileri öldürüyor :F Eski sevgilisini öldürdü mü yoksa saklıyor mu şimdi sarısın ecünnüye napacak sezon finalinde öldürücek mi saklıcak mı ya da eski sevgilisine tam olarak napmış ve sarısın ecünnüye napacak bunları görücez sanırım :A
Beck hak etti artık :A Yerinde durmuyor o kız :A

Eski sevgilisi nerede sence?
Joe seviyordu Becki ama kız yanlış yaptı. Terapisti ile yatması filan. Sen şaşırdın mı :A
Ben bu kıza takıntılı sanıyordum takıntısı öncekı kızla başlamıs ve onunda selam verdiklerini öldürüyormuş :F Yanı kiminle sevgili oluyorsa selam verdiklerini öldürüyor bu sarısın ecünnüyle ilgili bir şey değil :A :A :A

Bence bu eski sevgilisini öldürmüş sezon finalinde de sarısın ecünnüyü öldürücek inş tabi :A :A :A

Ben bu kıza takıntılı sanıyordum takıntısı öncekı kızla başlamıs ve onunda selam verdiklerini öldürüyormuş :F Yanı kiminle sevgili oluyorsa selam verdiklerini öldürüyor bu sarısın ecünnüyle ilgili bir şey değil :A :A :A

Bence bu eski sevgilisini öldürmüş sezon finalinde de sarısın ecünnüyü öldürücek inş tabi :A :A :A
Tahminlerin senin çıkar genelde bakalım ne olacak :A
2.sezonu izlersin dimi :A

Tahminlerin senin çıkar genelde bakalım ne olacak :A
2.sezonu izlersin dimi :A
Arabada kızın hayalini görmüştü büyük ihtimalle öldürdü onu sakladını sanmıyorum hayallerini gördü için :A Onu öldürdürse zaten aynı tarife şarısın ecünnüyede uygulanır o kıza naptıysa aynısını onada uygular :A :A :A

Okan Yalabık iyi ama adamın da sahnesi az anlamadım valla :A
Çağatay ve Hazar dısında zayıf oyuncu yok ama onlara fazla yer verilmiş sanırım zaten her dizide gereksizler fazla süre alıyor :A :A :A

Dizi şuan fena batmış durumda ama bir izleyip bilinçli şekilde dalga geçmeye devam ederim :A :A :A

Çağatay ve Hazar dısında zayıf oyuncu yok ama onlara fazla yer verilmiş sanırım zaten her dizide gereksizler fazla süre alıyor :A :A :A

Dizi şuan fena batmış durumda ama bir izleyip bilinçli şekilde dalga geçmeye devam ederim :A :A :A
Yorumlarını uzun tut, çerezimi bir yandan yerken bir yandan senin yorumunu okuyacağım :A :A