Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

1x9

Baya iyi bir bölümdü. :D

Joe gerçekten Candece'yi öldürdü mü merak ediyorum. Gösterdiği resimler photoshop gibi duruyordu. :F O kızı öyle canlı bırakacağını zannetmiyorum. :A Kızın takıldığı adamı da itti aşağıya maşallah. :A

Becks'e acayip gıcık oldum. Ne saçma bir şeydir ya hemen terapistisyle yatması filan. Bayadır da mesajlaşıyormuş. Bende diyordum bunlar ayrıldıktan sonra hayret becks erkeksiz iyi durmuş filan ama neredee. :A

Becks çocuğun demesiyle kutuyu buldu her şeyi gördü. Joe hapsetti onu öldürür mü acaba merak ettim.

@kerem @xemrexxx @Çiğdem-
Noluyorsa herşey 10. bölümde oluyor. :A

Evet içerik çoğaltmak için kaliteye bakmıyor artık:X Mesela Elite çakması başka bir dizi daha gelmiş:A @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx YOU benzeri bişey de kendileri yapar:A
Elite de bi Elite olsa keşke. Onu geçtim The Haunting of Hill House berbattı ya. Dogs of Berlin yine daha iyiydi bu ikisinden, oda çok iyu değildi ama. Netflix heryere ulaşacağım diye kalitesinden ödün veriyor maalesef o yüzden artık ayıklayıp izlemek lazım dizileri. :X

Elite de bi Elite olsa keşke. Onu geçtim The Haunting of Hill House berbattı ya. Dogs of Berlin yine daha iyiydi bu ikisinden, oda çok iyu değildi ama. Netflix heryere ulaşacağım diye kalitesinden ödün veriyor maalesef o yüzden artık ayıklayıp izlemek lazım dizileri. :X
Türk dizileri haricinde evet temkinli yaklaşacam:X