Herkes izliyor ben kimle izleyecemSeni beklemeyecek miydi.
Herkes izliyor ben kimle izleyecemSeni beklemeyecek miydi.
Sende izlemişsin 2 bölüm hemde Orda bekle bari
Tmm. Bugün bir bölüm izle onu da. 40 dk zatenSende izlemişsin 2 bölüm hemde Orda bekle bari
Noluyorsa herşey 10. bölümde oluyor.1x9
Baya iyi bir bölümdü.
Joe gerçekten Candece'yi öldürdü mü merak ediyorum. Gösterdiği resimler photoshop gibi duruyordu. O kızı öyle canlı bırakacağını zannetmiyorum. Kızın takıldığı adamı da itti aşağıya maşallah.
Becks'e acayip gıcık oldum. Ne saçma bir şeydir ya hemen terapistisyle yatması filan. Bayadır da mesajlaşıyormuş. Bende diyordum bunlar ayrıldıktan sonra hayret becks erkeksiz iyi durmuş filan ama neredee.
Becks çocuğun demesiyle kutuyu buldu her şeyi gördü. Joe hapsetti onu öldürür mü acaba merak ettim.
@kerem @xemrexxx @Çiğdem-
Çok merak ediyorum acaba ne olacak heyecanlı bitti baya.Noluyorsa herşey 10. bölümde oluyor.
Ben diziyi 4 günde bitirdim. Konu olarak akıcı zaten. Hızlı ilerleyen bir dizi. Protector, Haunting Of Hill House, Elite, Dogs of Berlin'den daha sağlam dizi. Zaten Netflix de diziyi havada kaptı. Haberin olsun @Forumdash.Nasıl yok bee 1 Haftadır bir kase yoğurtu yemeye çalışıyorduk işte hala 2 bölüm var üfleye üfleye böyle oluyor @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @kerem
Çok merak ediyorsun demek.Çok merak ediyorum acaba ne olacak heyecanlı bitti baya.
Şu izlediğim diziler arasında en akıcı You dizisiydi.Ben diziyi 4 günde bitirdim. Konu olarak akıcı zaten. Hızlı ilerleyen bir dizi. Protector, Haunting Of Hill House, Elite, Dogs of Berlin'den daha sağlam dizi. Zaten Netflix de diziyi havada kaptı. Haberin olsun @Forumdash.
Bugün izleyemem Yoğurt izleyecem yarına belkiTmm. Bugün bir bölüm izle onu da. 40 dk zaten
Ben diziyi 4 günde bitirdim. Konu olarak akıcı zaten. Hızlı ilerleyen bir dizi. Protector, Haunting Of Hill House, Elite, Dogs of Berlin'den daha sağlam dizi. Zaten Netflix de diziyi havada kaptı. Haberin olsun @Forumdash.
Elite en iyisiydi @xemrexxx @ForumdashŞu izlediğim diziler arasında en akıcı You dizisiydi.
Sende benim gibi Guzmanı sevdiğin için torpil geçiyorsun yoksa şey sahnelerinden sende de gına gelmiştir.Elite en iyisiydi @xemrexxx @Forumdash
Muhafız bitsin de Netflix de 1-2 dizi daha bakıcam. Söz vermim şimdidenBen diziyi 4 günde bitirdim. Konu olarak akıcı zaten. Hızlı ilerleyen bir dizi. Protector, Haunting Of Hill House, Elite, Dogs of Berlin'den daha sağlam dizi. Zaten Netflix de diziyi havada kaptı. Haberin olsun @Forumdash.
Bu dizininde daha abartı çünkü tamamen şey odaklı bölümler oldu başka konu olmadan @keremSende benim gibi Guzmanı sevdiğin için torpil geçiyorsun yoksa şey sahnelerinden sende de gına gelmiştir.
Öyleydi zaten, yılın dizisi.Şu izlediğim diziler arasında en akıcı You dizisiydi.
İzleyip izlememek senin kararın da Netflix dizileri beni sarmıyor artık. Teklif var ısrar yok.Muhafız bitsin de Netflix de 1-2 dizi daha bakıcam. Söz vermim şimdiden
Evet içerik çoğaltmak için kaliteye bakmıyor artık Mesela Elite çakması başka bir dizi daha gelmiş @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx YOU benzeri bişey de kendileri yaparİzleyip izlememek senin kararın da Netflix dizileri beni sarmıyor artık. Teklif var ısrar yok.
Elite de bi Elite olsa keşke. Onu geçtim The Haunting of Hill House berbattı ya. Dogs of Berlin yine daha iyiydi bu ikisinden, oda çok iyu değildi ama. Netflix heryere ulaşacağım diye kalitesinden ödün veriyor maalesef o yüzden artık ayıklayıp izlemek lazım dizileri.Evet içerik çoğaltmak için kaliteye bakmıyor artık Mesela Elite çakması başka bir dizi daha gelmiş @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx YOU benzeri bişey de kendileri yapar
Türk dizileri haricinde evet temkinli yaklaşacamElite de bi Elite olsa keşke. Onu geçtim The Haunting of Hill House berbattı ya. Dogs of Berlin yine daha iyiydi bu ikisinden, oda çok iyu değildi ama. Netflix heryere ulaşacağım diye kalitesinden ödün veriyor maalesef o yüzden artık ayıklayıp izlemek lazım dizileri.