Modunda değil o zaman. Çakma Esma Sultan videolarını izliyordur.Yalnız @xemrexxx Uyur gezer sanırım öcü gibi dolaşıyor demin başka konuda gördüm korktum
Modunda değil o zaman. Çakma Esma Sultan videolarını izliyordur.Yalnız @xemrexxx Uyur gezer sanırım öcü gibi dolaşıyor demin başka konuda gördüm korktum
@xemrexxx de yaşlı kadın takıntısı var bakacak illa.Modunda değil o zaman. Çakma Esma Sultan videolarını izliyordur.
@Harunnn60 burdayken asla gitmem.Sen git zıbar ayoll birinden kurtuluyoruz diğeri geliyor @Harunnn60
@Harunnn60 burdayken asla gitmem.
Hadi sizin tek battaniye altında uyuma vaktiniz gelmiş ben kaçıyorumYa sen var ya.
Hadi bizi yalnız bırak.Hadi sizin tek battaniye altında uyuma vaktiniz gelmiş ben kaçıyorum
Cevap veremedinHadi sizin tek battaniye altında uyuma vaktiniz gelmiş ben kaçıyorum
Cevap veremedin
Vıcık vıcık kokuttunuz buraları ben yatmaya gidiyorumHadi bizi yalnız bırak.
Destere ile siz çok başka kokutuyordunuz ya sankiVıcık vıcık kokuttunuz buraları ben yatmaya gidiyorum
Vıcık vıcık kokuttunuz buraları ben yatmaya gidiyorum
Yat zıbar uyu.Hhaha seninkide geberir inş @kerem
İyi gecelerrz tatlı rüyalar.Destere ile siz çok başka kokutuyordunuz ya sanki
Avlu Youtube'a yüklenmediği için bırakmak durumunda kaldım. Onun dışında şuan sadece 2 dizi izliyorum.
Ki sen bile her bölümü 40 dk. olan bu diziyi diğer 2 buçuk saatlik televizyon dizileriyle kıyaslıyorsun. Şartlar aynı değil bir kere.
@Harunnn60 'la yarın Protector'a başlıyoruz, sizde izleyecekseniz beraber bakalım o zaman.
İyi hadi başlayalım @Forumdash ne yaptı acaba 2 gündür ben başlıyorum dedi, bir ses çıkmadı sonra. Sessiz sessiz tamamlamasa bariAynen başlayalım artık. @MasacRE- Başla sende.
Bir durgunlaştı diyordun bir de sen ona forumu baştan aşağıya batırmış @xemrexxx
Bakıyor suan konuya