2.Sezonu nasıl olur bilmem gerçi bu adam oldu sürece bu dizi 10 senede gider çünkü bu adamın naptığını izleyip duruyoruz konu o yanı konu sonsuzŞaka maka dizi bitiyor![]()
2.Sezonu nasıl olur bilmem gerçi bu adam oldu sürece bu dizi 10 senede gider çünkü bu adamın naptığını izleyip duruyoruz konu o yanı konu sonsuzŞaka maka dizi bitiyor![]()
adamı beğenmişsindir2.Sezonu nasıl olur bilmem gerçi bu adam oldu sürece bu dizi 10 senede gider çünkü bu adamın naptığını izleyip duruyoruz konu o yanı konu sonsuz![]()
![]()
![]()
Benzet benzet ona göreVlla bu adamı sana benzetiyorum![]()
![]()
![]()
İşin gücün fesatlık.üstünde kerem var sanıyorduk biz harunun![]()
Yarın efsanenin(!) başlangıcı.
1x8
Normal bir bölümdü.
Joe ile Beck'i hemen barışmalarını beklemiyordum fazla uzatmadılar zaten bölüm boyu baya hasret giderdiler.Karen ile Joe'nin ilişkisi iyiydi aslında ben sevmiştim gibi ama böylesi iyi oldu zaten Karen'de anlamış Joe'nin manyak olduğunu.
Sonda Beck'i uyardı bakalım ne olacak.
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx
Arap ecünnü diyor halaSezon finaline yakın pek bir şey olmadı ama 9.bölümde olur sanırım@xemrexxx @kerem
8.Bölüm
Arap ecünnü ile olmaya çalıştı sonra sarısın ecünnüyle tekrar barıştılar
Arap ecünnü çok çabuk bıraktı adamı oda şaşırdı yalvaracak sanıyordu galibaAma onun manyak olduğunu anlayıp kaçıp canını kurtarmış
Eski sevgilisine naptığınıda sankı öğrenmiş ya da bilgi edinmiş gibi geldi bana bu arap ecünnüyüde gebertir diğer bölüme şimdi
![]()
![]()
Adam bir şeyler diyor sende 2 çıkıp bir şey demiyor musun.
Sen git zıbar ayoll birinden kurtuluyoruz diğeri geliyorAğzının payını verneye geldim. Uzak dur @Harunnn60 'dan.![]()