2.Sezonu nasıl olur bilmem gerçi bu adam oldu sürece bu dizi 10 senede gider çünkü bu adamın naptığını izleyip duruyoruz konu o yanı konu sonsuzŞaka maka dizi bitiyor
2.Sezonu nasıl olur bilmem gerçi bu adam oldu sürece bu dizi 10 senede gider çünkü bu adamın naptığını izleyip duruyoruz konu o yanı konu sonsuzŞaka maka dizi bitiyor
adamı beğenmişsindir2.Sezonu nasıl olur bilmem gerçi bu adam oldu sürece bu dizi 10 senede gider çünkü bu adamın naptığını izleyip duruyoruz konu o yanı konu sonsuz
Vlla bu adamı sana benzetiyorumadamı beğenmişsindir
Benzet benzet ona göreVlla bu adamı sana benzetiyorum
İşin gücün fesatlık.üstünde kerem var sanıyorduk biz harunun
1x8
Normal bir bölümdü.
Joe ile Beck'i hemen barışmalarını beklemiyordum fazla uzatmadılar zaten bölüm boyu baya hasret giderdiler. Karen ile Joe'nin ilişkisi iyiydi aslında ben sevmiştim gibi ama böylesi iyi oldu zaten Karen'de anlamış Joe'nin manyak olduğunu. Sonda Beck'i uyardı bakalım ne olacak.
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx
Arap ecünnü diyor halaSezon finaline yakın pek bir şey olmadı ama 9.bölümde olur sanırım @xemrexxx @kerem
8.Bölüm
Arap ecünnü ile olmaya çalıştı sonra sarısın ecünnüyle tekrar barıştılar
Arap ecünnü çok çabuk bıraktı adamı oda şaşırdı yalvaracak sanıyordu galiba Ama onun manyak olduğunu anlayıp kaçıp canını kurtarmış Eski sevgilisine naptığınıda sankı öğrenmiş ya da bilgi edinmiş gibi geldi bana bu arap ecünnüyüde gebertir diğer bölüme şimdi
Adam bir şeyler diyor sende 2 çıkıp bir şey demiyor musun.Yalnız @xemrexxx yur gezer sanırım öcü gibi dolaşıyor demin başka konuda gördüm korktum
Sen git zıbar ayoll birinden kurtuluyoruz diğeri geliyor @Harunnn60Ağzının payını verneye geldim. Uzak dur @Harunnn60 'dan.