Izlemeden nasıl geçer not almış kiEvet o
Burada diziyi kötüleme boşuna Benden geçer not aldı
Izlemeden nasıl geçer not almış kiEvet o
Burada diziyi kötüleme boşuna Benden geçer not aldı
Zaten geberecekmiş bu bölümErsoy benim adamım falan değil. Nereden çıkardın bunu.
Ben Çagatayı dedim bee you'nun başrolune baktim da Allah'ın uyuzu Allah'ın eziği xoxo Dan varmiş @xemrexxx otursun izlesin vaz caydımIzlemeden nasıl geçer not almış ki
Boşver @MasacRE- kütüğüyle gidip türk dizisi izlesin. Bu dizi bizim aramızda kalsın.Ben Pazartesiye finali yaparım gibi
Bu dizide ki adam ilginizi çekebilir bencede Faruk bey
Hiç sevmemiştim zaten, sıra Çeto ve Celasun'a geldi.Zaten geberecekmiş bu bölüm
Yine de bir şans ver derim. Her bölümü sadece 40 dk. dizi konu olarak hızlı ve heyecanlı ilerliyor. Şu son zamanlarda izlediğim Elite, Hill House ve Dogs of Berlin'e açık ara bin bastı. Zaten Netflix de hemen kapmış.Ben Çagatayı dedim bee you'nun başrolune baktim da Allah'ın uyuzu Allah'ın eziği xoxo Dan varmiş @xemrexxx otursun izlesin vaz caydım
Mahsuna bir şey olmasındaHiç sevmemiştim zaten, sıra Çeto ve Celasun'a geldi.
Sevdiğim tek kötü karakter o zaten. Şu aralar herkes çok sönükz ağlamaktan başka birşey yapmıyorlar.Mahsuna bir şey olmasında
Ben Çagatayı dedim bee you'nun başrolune baktim da Allah'ın uyuzu Allah'ın eziği xoxo Dan varmiş @xemrexxx otursun izlesin vaz caydım
Yine de bir şans ver derim. Her bölümü sadece 40 dk. dizi konu olarak hızlı ve heyecanlı ilerliyor. Şu son zamanlarda izlediğim Elite, Hill House ve Dogs of Berlin'e açık ara bin bastı. Zaten Netflix de hemen kapmış.
Al Sana Dan Faruk @serhatt izle de kudurMahsuna bir şey olmasında
Böyle ucuz basit numaralara ihtiyacım yok benim
Sen sanki Türk dizisi izlemiyorsun Türkiye'de izlenmedik dizi bırakmadın Protector'a laf atıyorsun bir deBoşver @MasacRE- kütüğüyle gidip türk dizisi izlesin. Bu dizi bizim aramızda kalsın.
Hiçbir yeri atlamak yok 😡28 Dakıka demişsin Çağatay ve Hazarı geçeceğim için 8 dakıka bir bölüm süresi olacak güzel @xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60
Türkiye'de izlenmedik dizi bırakmadın? Beni birileriyle karıştırdın herhalde.Sen sanki Türk dizisi izlemiyorsun Türkiye'de izlenmedik dizi bırakmadın Protector'a laf atıyorsun bir de
Yoo karıştırmadım her gün bir tane dizi izliyorsun işte TV'de gösterilenlerden 2 bölüm süresi ile Protector'un tamamını izlersinTürkiye'de izlenmedik dizi bırakmadın? Beni birileriyle karıştırdın herhalde.
Sadece Pazartesi Çukur, Salı Kadın izliyorum. Hergün ne dizisi? Topu topu 2 türk dizim var, ikiside bu sezon bitiyor.Yoo karıştırmadım her gün bir tane dizi izliyorsun işte TV'de gösterilenlerden 2 bölüm süresi ile Protector'un tamamını izlersin
Blair&Chuck %50 ; Serena& lily %50 izleme nedenimdiDan için izlediğini yeni aydım @kerem de önerince casta baktım
Mıymıytın Rufus'a nasıl katlanyordun acaba Lillyi izlerken. %90 onlaydı sahneleriBlair&Chuck %50 ; Serena& lily %50 izleme nedenimdi
Avlu da izlemiyor muydun sen? UTC de yeni bitti zaten yoksa o da vardıSadece Pazartesi Çukur, Salı Kadın izliyorum. Hergün ne dizisi? Topu topu 2 türk dizim var, ikiside bu sezon bitiyor.
Protector, Netflix'in en kötü dizisi sanırım. Tahmin ediyordum zaten, yine benim dediğim çıkmış oldu.