Sen forumda yokken geldi ve sen foruma geldiğinde gitti yanı senden rahatı yoktur
İyi bari hafızanda yer edinebilmişim.
Sen forumda yokken geldi ve sen foruma geldiğinde gitti yanı senden rahatı yoktur
İyi bari hafızanda yer edinebilmişim.
Bakalım bu dizi nasıl bitecek ve 2.sezon olur mu yanı dizide konu olmasına gerek yok bir kurban seçer kendine yine bölüm giderAynı ben.
Netflix diziyi almış, 2.sezonu olacak. Romana göre gidiyormuş dizi.Bakalım bu dizi nasıl bitecek ve 2.sezon olur mu yanı dizide konu olmasına gerek yok bir kurban seçer kendine yine bölüm gider
Biz sezonu bitirince yeni yayınlayacaklar yanı çok hızlılarmışNetflix diziyi almış, 2.sezonu olacak. Romana göre gidiyormuş dizi.
26 Aralıkta ilk sezonu yayınlanacakmış.
Ya bu arada izlerken fark ettin mi küfür ederlerken ses çıkmıyor sansürlüyorlar, Umarım fark etmişsindir Artık kablolu kanallara alışmışız küfürlere filan , şimdi ulusal bir kanalın dizisini izleyince garipsedim Netflix şimdi dayar küfürleri sonra şey sahnelerini 2.sezonda.Biz sezonu bitirince yeni yayınlayacaklar yanı çok hızlılarmış
Aaa yok fark etmedimYa bu arada izlerken fark ettin mi küfür ederlerken ses çıkmıyor sansürlüyorlar, Umarım fark etmişsindir Artık kablolu kanallara alışmışız küfürlere filan , şimdi ulusal bir kanalın dizisini izleyince garipsedim Netflix şimdi dayar küfürleri sonra şey sahnelerini 2.sezonda.
Bir şeyi de fark et beeAaa yok fark etmedim
Çok büyük eksiklik olmuş
Alt yazıya koysunlar onların sesinden onu anca sen fark edersinBir şeyi de fark et bee
Snn @destere bence peach in mezarını ziyarete gitti eminim çok üzülmüştür zaten o fok haliyle yüze yüze anca geçer okyanusu @Harunnn60Aaa göbek attım ayoll
7 de izledi m şimdi yorum yapacam @xemrexxx Yarın izleyince devam ederiz @Harunnn60 şimdi Emreden yorum bekleyelim tabi izlediysen sende yap son 3 bölüm kaldı
O değilde kavanozdan da birşey çıkmadı.you 1x6
Baya iyi bir bölümdü.
Çok şükür Peach manyağından kurtulduk. Kafayı yemiş resmen. Bide kızı öpüyor sonra yok ilk sen beni öptün filan dedi. Beckte anladı sonunda bunun manyak olduğunu.
Bölümde en komik bulduğum sahne Joe'nn tuvaletini yapması sonra onu kavanoza koydu. Oradan başına bela alacak kesin. Bide Peach yatakta sevişirken joe'nin tüm bunlara mağruz kalması.
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx
Afrikan kıza arap ecünnü diyor. @Harunnn60 @xemrexxx7.Bölüm son 3 bölüm kala ortalık karıştı yine @Harunnn60 @xemrexxx @kerem
Adam bu seferde piskoloğa kafayı taktı yeni kurban hemen peşine düştü Ama adam son anda kurtuldu niyetinin iyi olduğu anlaşılınca
Sarısın ecünnüyle ayrıldı bir arap ecünnüyle yattılar ama yine aklında sarısın ecünnü var ayrıca eski sevgilisine ne olmuş oda soru işareti bakalım
Joe, Beck malını bıraksaydı keşke. Afrikan kadın tam ona göreydi.1x7
Güzel bir bölümdü. Geçen bölümden sonra hedef kim diyordum tak getirdiler yeni kurbanı.
Şimdide terapiste taktı kafayı Joe. Ama bölüm ortalarında adamın zararsız olduğunu anladı.
Beck yine kendince triplere girdi. Yok beni nasıl araştırırsın filan kızım sen önce kendine çeki düzen ver. Joe'da şaşırttı beni o kadar beck diye yanıp tutuşuyordu hayret
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx
@Harunnn60 bitirir mi hemen, hemde seni beklemeden.Aaa göbek attım ayoll
7 de izledi m şimdi yorum yapacam @xemrexxx Yarın izleyince devam ederiz @Harunnn60 şimdi Emreden yorum bekleyelim tabi izlediysen sende yap son 3 bölüm kaldı
Onun kafası öyle çalışıyor sarışın - kılsız olmayan tüm erkeklere de hanzo- zibidi falan diyorAfrikan kıza arap ecünnü diyor. @Harunnn60 @xemrexxx
Onun kafası öyle çalışıyor sarışın - kılsız olmayan tüm erkeklere de hanzo- zibidi falan diyor
@xemrexxx önce 7 i izlesin @Harunnn60 ile onu bekliyoruzAfrikan kıza arap ecünnü diyor. @Harunnn60 @xemrexxx
Bekleyin işiniz ne hele sen desteren de yok tüm gün de evde @serhatt @serhatt aman Elizabeth Elizabeth oturuyon@xemrexxx önce 7 i izlesin @Harunnn60 ile onu bekliyoruz
@xemrexxx önce 7 i izlesin @Harunnn60 ile onu bekliyoruz
Gerçi bu diziyi ne kadar geç bitirirsek okadar iyi çünkü bu bitince Çağatay zibidizine geçecezya @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Forumdash
Çağatay'ı bu gece izlicem ben 4-5 bölüm hem de @MasacRE- 40'dan azsa tabiGerçi bu diziyi ne kadar geç bitirirsek okadar iyi çünkü bu bitince Çağatay zibidizine geçecezya @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Forumdash