Gerçi bu diziyi ne kadar geç bitirirsek okadar iyi çünkü bu bitince Çağatay zibidizine geçecezya![]()
![]()
@Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Forumdash
4-5 bölüm izlemek yok yahu beraber gideceğiz, Çiğdem hanım yoğurdunu bitirsin öyle başlayalım
Gerçi bu diziyi ne kadar geç bitirirsek okadar iyi çünkü bu bitince Çağatay zibidizine geçecezya![]()
![]()
@Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Forumdash
4-5 bölüm izlemek yok yahu beraber gideceğiz, Çiğdem hanım yoğurdunu bitirsin öyle başlayalım
Yogurdu üfleyerek yıyor yavaştan gidiyor. O zamana Muhafız rütbe alır komutan olur bee4-5 bölüm izlemek yok yahu beraber gideceğiz, Çiğdem hanım yoğurdunu bitirsin öyle başlayalım![]()
3 bölümleri kalmış, bir hafta bekledik biz seni, 2-3 günde bunu bekleyelim bir şey olmazYogurdu üfleyerek yıyor yavaştan gidiyor. O zamana Muhafız rütbe alır komutan olur beeDizinin süresi 28dakkalara kadar düşüyormus o yuzden 4-5 bölüm dedim
Bu hafta sonu bitirebilirim çünkü Sabrina ve korku dizisini izlicem netflixten
![]()
Daha dun d.g'de öyle demıyordun neden agır moda geçtin3 bölümleri kalmış, bir hafta bekledik biz seni, 2-3 günde bunu bekleyelim bir şey olmaz![]()
Ben kendimi bugune şartladım vallaŞimdi beraber izlemezsek sonra hayatta izletemeyiz @Çiğdem- e çünküTek çare yoğurdun bitmesini bekleyip beraberce izlemek
Ben o zaman bu diziyi unutmuştum ayrıca
![]()
İyi tamam be başlayalım o zaman ama yavaş git bakBen kendimi bugune şartladım vallaBakıcam. Yogurtu zaten tek başima yıcem ben
Sizi beklersem dizilerin elden cıkma sürem daha da uzuyacak. 😕
Sürelerine bakalım. 28DK diyorumİyi tamam be başlayalım o zaman ama yavaş git bakBölüm yorumlarını bekliyoruz tek tek bizde kural öyle biliyorsun
@Çiğdem- yoğurdun yanına Çağatay'ı da ekliyorsun, yoğurt sosuna batırılmış Çağatay izleyeceksin
![]()
4-5 bölüm izlemek yok yahu beraber gideceğiz, Çiğdem hanım yoğurdunu bitirsin öyle başlayalım![]()
Aaa şu Faruk beye de bakın biz onun için 1 hafta bekledik şimdi o beklemiyorYogurdu üfleyerek yıyor yavaştan gidiyor. O zamana Muhafız rütbe alır komutan olur beeDizinin süresi 28dakkalara kadar düşüyormus o yuzden 4-5 bölüm dedim
Bu hafta sonu bitirebilirim çünkü Sabrina ve korku dizisini izlicem netflixten
![]()
Benım bi ton dizim var sonra filmler başlayacak diceksiniz hadi bize yetiş.Yariş atıyım sanki mubarekAaa şu Faruk beye de bakın biz onun için 1 hafta bekledik şimdi o beklemiyor![]()
![]()
Kütük bey haklı ilk defa , bu forumda bu gece bir tuhaflık var az önce Musti haberinde @xemrexxx i haklı buldum burada kütük beyi birisi toz falanmı serptti naptı foruma@Harunnn60
Yoğurtu @xemrexxx 7 izlesin diye bugün izlemedim ama yarın 8 den devam![]()
28 Dakıka demişsin Çağatay ve Hazarı geçeceğim için 8 dakıka bir bölüm süresi olacak güzelBenım bi ton dizim var sonra filmler başlayacak diceksiniz hadi bize yetiş.Yariş atıyım sanki mubarekBi haftadır napıyordunuz hem
Bu arada 3 bölümü bi çırpıda izlettiriyorTopluca yorum harelde @MasacRE-
O zaman izleme 3 bölüm toplam 100dk desek 88dakkası onlara ait28 Dakıka demişsin Çağatay ve Hazarı geçeceğim için 8 dakıka bir bölüm süresi olacak güzel![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60
Hhaha ben rahat yetişir geçerim ozaman siziO zaman izleme 3 bölüm toplam 100dk desek 88dakkası onlara ait![]()
Ama aksiyon sahneleri de onlara aitHhaha ben rahat yetişir geçerim ozaman sizi
Şu kalın kafalı @destere en azından filmlere yetişse bari ne halt yiyor nerede kim bilir@MasacRE- @xemrexxx @Harunnn60
@kerem in adamı Ersoy mu ozaman oda başlayabilir diziyeAma aksiyon sahneleri de onlara aitBu arada cukurdaki gözlüklü de var
![]()
The Protector gibi boş bir diziyi izleyip vakit kaybedeceğinize bu diziyi izleyin.4-5 bölüm izlemek yok yahu beraber gideceğiz, Çiğdem hanım yoğurdunu bitirsin öyle başlayalım![]()
Evet o
Burada diziyi kötüleme boşunaThe Protector gibi boş bir diziyi izleyip vakit kaybedeceğinize bu diziyi izleyin.İçeriği gerçekten iyi.
![]()
Evet o
Burada diziyi kötüleme boşunaBenden geçer not aldı
![]()
Ben Pazartesiye finali yaparım gibiThe Protector gibi boş bir diziyi izleyip vakit kaybedeceğinize bu diziyi izleyin.İçeriği gerçekten iyi.
![]()
Ersoy benim adamım falan değil. Nereden çıkardın bunu.