Hangi birini sayayım? Çeşit çoktıAfiyet olsun, Pasta neliydi?
Hepsinden birer lokma tabağına alıp , mideye indirdin mi?Hangi birini sayayım? Çeşit çoktı![]()
Hayır, ben şekerli çok seven biri değilim. Bir iki tane tattım ama gün gibi bir şeydi. Ne ararsan varHepsinden birer lokma tabağına alıp , mideye indirdin mi?![]()
İsveç’te böyle şeyler oluyor mu? Altın günü , dolar günüHayır, ben şekerli çok seven biri değilim. Bir iki tane tattım ama gün gibi bir şeydi. Ne ararsan var![]()
Yok ama bir örnek vereyim: ramazanda mahallede yaşayanlar herkes evden bir şey getirip bir okulun spor salonunda toplanıp iftar açıyorlar. Bunun gibi durumlar olabiliyorİsveç’te böyle şeyler oluyor mu? Altın günü , dolar günü
Yumurta çok severim. Eminim lezzetlidir. Ben kesin içine bir domatesde atardımMaydanozlu yumurta
Güze oluyor ben maydanoz çok severim.Yumurta çok severim. Eminim lezzetlidir. Ben kesin içine bir domatesde atardım
Kahvaltıda yapayım kendime bari![]()
Canım çok kızartılmış yumurta çekti. Evde maydonoz yok ama buzlukta ıspanak var, onunla yapayım olmadıGüze oluyor ben maydanoz çok severim.![]()
Maydanoz kadar tat vermez ama.Canım çok kızartılmış yumurta çekti. Evde maydonoz yok ama buzlukta ıspanak var, onunla yapayım olmadı![]()
Ben ıspanakta çok severim. Benim içi yeterliMaydanoz kadar tat vermez ama.![]()
İyi o zaman afiyetler olsun.Ben ıspanakta çok severim. Benim içi yeterli![]()