'Yeraltı'nın Müziklerini Kim Hazırlıyor ? | NOW

Alemdar

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,756
Puanı
610
IMG_6748.jpeg

NOW'un iddiali yeni dizisi 'Yeraltı' izleyicileri karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Yapımcılığını Medyapım-Fatih Aksoy'un üstlendiği, Berna Aruz ve Raci Şaşmaz imzalı, Deniz Can Aktaş, Devrim Özkan, Uraz Kaygılaroğlu, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç'in başrollerini paylaştığı dizi 'Yeraltı'nın yayınlanan ikinci tanıtımı sosyal medyada ilgi görürken, dizinin müzikleri ise hangi sanatçılar tarafından hazırlanacağı belli oldu.

Dizinin müziklerini Şahsiyet, Saygı, Mahkum, Atiye, Erşan Kuneri, Kirli Sepeti, Şakir Paşa Ailesi ve son olarak Kral Kaybederse gibi dizilerin müziklerini yapan : Sertaç Özgümüş ve Çağlar Haznedaroğlu hazırlayacak.

Yeraltı çok yakında NOW'da !

IMG_6749.jpeg

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
İyi isimler. Konuda yazan dizilerden Saygı dışında hepsine göz atmışlığım var.

En güncel hatırladığım Kral Kaybederse'nin müzikleri de çok iyiydi.

• Beğendim
Reactions: Alemdar
İyi isimler. Konuda yazan dizilerden Saygı dışında hepsine göz atmışlığım var.

En güncel hatırladığım Kral Kaybederse'nin müzikleri de çok iyiydi.
Son fragmanda Raci Şaşmaz'ın yazdığı belli oldu zaten artık, güzel hazırlanmışlar.

12 yerine 19 Ocak Pazartesi başlaması bekleniyor tabi yarın akşam süpriz bir fragman gelmezse.

• Beğendim
Reactions: Bully
Son fragmanda Raci Şaşmaz'ın yazdığı belli oldu zaten artık, güzel hazırlanmışlar.

12 yerine 19 Ocak Pazartesi başlaması bekleniyor tabi yarın akşam süpriz bir fragman gelmezse.
Şimdi son fragmanı izleyecektim ben de.

Uzak Şehir sarmıyor artık, Yeraltı'ya şans veririm belki. Raci'nin yazdığı dizinin en azından ilk bölümüne bakılmalı.

Şimdi son fragmanı izleyecektim ben de.

Uzak Şehir sarmıyor artık, Yeraltı'ya şans veririm belki. Raci'nin yazdığı dizinin en azından ilk bölümüne bakılmalı.
Bir Kurtlar Vadisi tadı beklemiyorum şahsen EDHO-Hudutsuz kıvamı bir dizi bekliyorum. Raci bile bir daha Kurtlar gibi yazamaz 😂

A.B.İ dizisinden sonra mı başlayacak yani? 😅😅
Yüksek ihtimalle, bence olması gereken de o. ABİ Yeraltı'dan önce sete çıktı (ilk bölümü yeniden çekmelerine rağmen).

Şu an ABİ 3. bölümü çekiyor sanırım Yeraltı daha 2'ye yeni başlayacak.

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: TenTen and Bully