Senede 5 i geçmiyor 3-4 maksimum Çarpışmaya kadar 3 izliyordum şuan 4 Magazin gündüz programları zaten izlemiyorum aa eski türk dizilerinin tekrarlarını izliyorum eskiden dramları bende çok izlerdim 2010 dan önce tabi
Senede 5 i geçmiyor 3-4 maksimum Çarpışmaya kadar 3 izliyordum şuan 4 Magazin gündüz programları zaten izlemiyorum aa eski türk dizilerinin tekrarlarını izliyorum eskiden dramları bende çok izlerdim 2010 dan önce tabi
@xemrexxx hala 7.bölümde bekliyorsa eğer yarın birlikte 7 i izliyoruz
cuma olsunBenimde Joe hakkında çok şaşırdığım şey var. Adam zeki evet ama bazen öyle şeyler yapıyor ki yani bunu senarist mi yapıyor yoksa romandan mı direk almışlar bilmiyorum ama
o saati takması, kavonoza çişini yapması sonra onu öylece ortada bırakması , ortalık yerde kıza taşla vurması filan.
Normalliğin zirvesi bu, başka söze ne hacet.
İzledikten sonra not al yoksa unutursun böyle işte.
Yok işteyim bugun .ssYine tuhaf dizilere başladın sanırım
Çok özledin de sanki beni @keremDiziye @Harunnn60 başlattı beni ama ilk 3 bölüm yorumlayıp kaybolmuş onu geçtim şuan sanırım @kerem @xemrexxx
Sonra benle dizi izlemiyorsun diye pehliyorr
Çekiç gözlü türbanlı görmediğim kalmıştı o da oldu. First leydi(!) Emine'ye benziyor bu.ay neyse merkel teyzemden sonra number 2 siyasetçi teyzemi buldum halime yakub teyzem singapur devlet başkanı tam bayramda elini öpünce harçlık verecek teyze tipi var @Çiğdem- @Harunnn60
Git goole çeviri kullan şimdi.@Harunnn60 bizim türkçemize laf ediyorda kendi alamancısı ortalığı batırmış Ayrıca bu iki ülkeyi birden batırıyor türkçesi gibi alamancasıda berbat @kerem
Peach'in ölmesine üzülmedin mi?6.Bölüm vlla 5 ve 6 çok iyiydi @Harunnn60 @xemrexxx @kerem
Adamın başına gelmedik kalmadı ayoll araba kazasıda geçirdi Ama hala derdi sarısın ecünnü
Yatak altında saklandığı sahneler komikti şu arap ecünnü gerçekten rakibiymiş adamın Gebermesi iyi oldu ama bu kadar zeki bir adam o saati neden takar gerçi senaristin hatası bu
Aaa göbek attım ayollPeach'in ölmesine üzülmedin mi?
Bu diziyi her izleyince aklıma @Harunnn60 ve destere geliyor Harununda ona takıntısı haha @kerem @xemrexxx
Tehrike yine geçmiş değil bakarsın ansızın kafasına çekiçle vururkan görürüz ne olur ne olmaz tehrike yaratmasın diyerek1x7
Güzel bir bölümdü. Geçen bölümden sonra hedef kim diyordum tak getirdiler yeni kurbanı.
Şimdide terapiste taktı kafayı Joe. Ama bölüm ortalarında adamın zararsız olduğunu anladı.
Beck yine kendince triplere girdi. Yok beni nasıl araştırırsın filan kızım sen önce kendine çeki düzen ver. Joe'da şaşırttı beni o kadar beck diye yanıp tutuşuyordu hayret
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx
Aynı ben.Tehrike yine geçmiş değil bakarsın ansızın kafasına çekiçle vururkan görürüz ne olur ne olmaz tehrike yaratmasın diyerek