Elite'den daha iyi diziymiş dimi? Boşuna önermedik.Eski sevgilisiyle birlikte yeni sezonu götürücekler işte ve yen kurbanlar çıkar
Elite'den daha iyi diziymiş dimi? Boşuna önermedik.Eski sevgilisiyle birlikte yeni sezonu götürücekler işte ve yen kurbanlar çıkar
Hortlama özelliği varO da içine hapsolup gebermiştir inş.
Afiş bile hazırlatmışsanız umudu kesmişsin demektir.Hortlama özelliği var
Demişti rahmetli. Zevkinin iğrenç olduğu burdan belli oluyordu. @Çiğdem-konusu hiç ilgimi çekmedi fantastik bile değil korku gerilim değil öylesine işte PLL deki shay mitchel hatrına bakmak isterdim zaman bulursam bir bölüme bakarım
DESTERE pll den ecünnü için bakardım demişte Pll dizisinden kim vardı kı bu dizide eski sevgilisi olan mı @xemrexxx @Harunnn60Demişti rahmetli. Zevkinin iğrenç olduğu burdan belli oluyordu. @Çiğdem-
Hayır, şu lezbiyen esmer kız PLL'de oynuyordu.DESTERE pll den ecünnü için bakardım demişte Pll dizisinden kim vardı kı bu dizide eski sevgilisi olan mı @xemrexxx @Harunnn60
Aaa şu basına taş vurduğu arap kız Ben bunu pll den bir arap kıza benzettim demiştim @Harunnn60 ve @xemrexxx e onlarda evet benziyor demişti Harun ve benim tanıyamamış olmamız normalde Emre de kendine pll ci diyor güya oda ona benzeyen başka oyuncu diye sanmıştı körle yatan şaşı kalkar demişlerHayır, şu lezbiyen esmer kız PLL'de oynuyordu.
Arap kız mı? O Joe'nun fingirdeşdiği kadına arap diyorsun sanıyordum.Aaa şu basına taş vurduğu arap kız Ben bunu pll den bir arap kıza benzettim demiştim @Harunnn60 ve @xemrexxx e onlarda evet benziyor demişti Harun ve benim tanıyamamış olmamız normalde Emre de kendine pll ci diyor güya oda ona benzeyen başka oyuncu diye sanmıştı körle yatan şaşı kalkar demişler
Onada diyorum bunada kısaca siyah renkler arap işteArap kız mı? O Joe'nun fingirdeşdiği kadına arap diyorsun sanıyordum.
Bu o kızın ta kendisi, fazla PLL izlemedim ama ordaki Shay karakteri bu kızmış işte.
Zaten Joe da Gossip Girl'de oynuyormuş.
Aaa şu basına taş vurduğu arap kız Ben bunu pll den bir arap kıza benzettim demiştim @Harunnn60 ve @xemrexxx e onlarda evet benziyor demişti Harun ve benim tanıyamamış olmamız normalde Emre de kendine pll ci diyor güya oda ona benzeyen başka oyuncu diye sanmıştı körle yatan şaşı kalkar demişler
Ne sacmalamis bu Hogatha ayom Emily tanınmaz mi kızın göğusler yer çekimine meydan okuyor adetaArap kız mı? O Joe'nun fingirdeşdiği kadına arap diyorsun sanıyordum.
Bu o kızın ta kendisi, fazla PLL izlemedim ama ordaki Shay karakteri bu kızmış işte.
Zaten Joe da Gossip Girl'de oynuyormuş.
Sen @Harunnn60 ve @xemrexxx 'yle bi göz doktoruna görünseniz iyi olur o zaman.Onada diyorum bunada kısaca siyah renkler arap işte
Bende bu kıız o kıza benziyor diyordum hatta bu dizidekı ve pll deki kızın fotolarını atmıştım benziyorlar diye @Harunnn60 @xemrexxx de evet benziyor demişlerdi şaşırmıştık meğer aynı ecünnüymüş
Fotolarını attım benziyorlar diye @Harunnn60 ile sende evet benziyorlar dediniz bee özellikle sende tanıyamadın şimdi alamancı diyince şey etmeNe sacmalamis bu Hogatha ayom Emily tanınmaz mi kızın göğusler yer çekimine meydan okuyor adeta
Mesajalr bu konuda duruyor @xemrexxx kurtulamazSen @Harunnn60 ve @xemrexxx 'yle bi göz doktoruna görünseniz iyi olur o zaman.
PLL'ciyim diyen @xemrexxx de balon gibi patladı.
Sen @Harunnn60 ve @xemrexxx 'yle bi göz doktoruna görünseniz iyi olur o zaman.
PLL'ciyim diyen @xemrexxx de balon gibi patladı.
İyyy tencere kapak olmuş bunlar da.ssFotolarını attım benziyorlar diye @Harunnn60 ile sende evet benziyorlar dediniz bee özellikle sende tanıyamadın şimdi alamancı diyince şey etme
Yoksa sen eşcinsel misin?Ne sacmalamis bu Hogatha ayom Emily tanınmaz mi kızın göğusler yer çekimine meydan okuyor adeta
Hayatim hetero da olsan lgbtq da forumda söylemicen hemen taciz ederler o yüzden sır söylemiyorum .Yoksa sen eşcinsel misin?