Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Burdaki Joe Guzman'a bin basar. :A @Harunnn60 @xemrexxx
y1_cage_joe_12102017_bs_244-1.jpg

Hayır, şu lezbiyen esmer kız PLL'de oynuyordu. :A

maxresdefault.jpg
Aaa şu basına taş vurduğu arap kız :F Ben bunu pll den bir arap kıza benzettim demiştim @Harunnn60 ve @xemrexxx e onlarda evet benziyor demişti :F Harun ve benim tanıyamamış olmamız normalde Emre de kendine pll ci diyor güya oda ona benzeyen başka oyuncu diye sanmıştı körle yatan şaşı kalkar demişler :F :F :F

Aaa şu basına taş vurduğu arap kız :F Ben bunu pll den bir arap kıza benzettim demiştim @Harunnn60 ve @xemrexxx e onlarda evet benziyor demişti :F Harun ve benim tanıyamamış olmamız normalde Emre de kendine pll ci diyor güya oda ona benzeyen başka oyuncu diye sanmıştı körle yatan şaşı kalkar demişler :F :F :F
Arap kız mı? :F O Joe'nun fingirdeşdiği kadına arap diyorsun sanıyordum. :F

Bu o kızın ta kendisi, fazla PLL izlemedim ama ordaki Shay karakteri bu kızmış işte. :A

Zaten Joe da Gossip Girl'de oynuyormuş. :A

Bu o kızın ta kendisi, fazla PLL izlemedim ama ordaki Shay karakteri bu kızmış işte. :A

Onada diyorum bunada kısaca siyah renkler arap işte :A :A :A

Bende bu kıız o kıza benziyor diyordum hatta bu dizidekı ve pll deki kızın fotolarını atmıştım benziyorlar diye @Harunnn60 @xemrexxx de evet benziyor demişlerdi şaşırmıştık meğer aynı ecünnüymüş :F :F :F

Ne sacmalamis bu Hogatha ayom Emily tanınmaz mi kızın göğusler yer çekimine meydan okuyor adeta:A