Rüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi
Gidip Dogs of Berlin'i izlesin. Rüyaları gerçekleşmiş olur.Rüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi@MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
Havluyu çekmesi bi anlam ifade etmiyor, tip rezaletRüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi@MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
Sen ne anlarsınHavluyu çekmesi bi anlam ifade etmiyor, tip rezalet![]()
Tatlım ben anladığım için hep taşlar var yanımdaSen ne anlarsın![]()
Kiz yazık @denizz19 la birlikte kokain kullandığınız doğru demek ki .ssTatlım ben anladığım için hep taşlar var yanımdaSenin gibi kazmaalr yok
![]()
Denize kurban ol sen, şalgam tarlasıKiz yazık @denizz19 la birlikte kokain kullandığınız doğru demek ki .ss
Kesin kullanıyorDenize kurban ol sen, şalgam tarlası![]()
Rüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi@MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
@Harunnn60 İle birlikte seviyoruz Guzmanı oyüzden kıskanıyor alamancıGidip Dogs of Berlin'i izlesin. Rüyaları gerçekleşmiş olur.![]()
Sen ne anlarsın![]()
@serhatt Zibidi olmayan herifi sevemezHavluyu çekmesi bi anlam ifade etmiyor, tip rezalet![]()
26 Aralıkta geldi netflix'e.Ben bu diziye dün gece Netflix'ten bakayım dedim ama fragmanı var bölümleri yoktu@Harunnn60 @kerem hani Netflix almişti? Ben de bunun yerine gittim Bodyguard ve Haunting of hill house izledim
![]()
Valla bu aralar bende de var bir kaplumbağalık, nasıl olacak bilmiyorum![]()
Siz ikiniz niye bir tıkandınız böyle anlamadım.
Sen önce yoğurtu bitir final yorumun nerdeSiz ikiniz niye bir tıkandınız böyle anlamadım.Nefes nefese kala kala izliyorsunuz dizileri sanki
Bir silkelenin şöyle
![]()
Şu adamı sevin, tam benim idolüm.@Harunnn60 İle birlikte seviyoruz Guzmanı oyüzden kıskanıyor alamancı
Ona bu arap kız gibi bakıyoruz![]()
![]()
![]()
Bugünden itibaren Netflix'e yayınlanmış tekrar bakarsan şuan içindendir.Ben bu diziye dün gece Netflix'ten bakayım dedim ama fragmanı var bölümleri yoktu@Harunnn60 @kerem hani Netflix almişti? Ben de bunun yerine gittim Bodyguard ve Haunting of hill house izledim
![]()