Rüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
Gidip Dogs of Berlin'i izlesin. Rüyaları gerçekleşmiş olur.Rüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
Havluyu çekmesi bi anlam ifade etmiyor, tip rezaletRüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
Sen ne anlarsınHavluyu çekmesi bi anlam ifade etmiyor, tip rezalet
Tatlım ben anladığım için hep taşlar var yanımda Senin gibi kazmaalr yokSen ne anlarsın
Kiz yazık @denizz19 la birlikte kokain kullandığınız doğru demek ki .ssTatlım ben anladığım için hep taşlar var yanımda Senin gibi kazmaalr yok
Denize kurban ol sen, şalgam tarlasıKiz yazık @denizz19 la birlikte kokain kullandığınız doğru demek ki .ss
Kesin kullanıyorDenize kurban ol sen, şalgam tarlası
Rüyasında kaç kere o havluyu çekmiş bu Hogatha Arsizi @MasacRE- @Harunnn60 @kerem @serhatt @DarkLegenD
@Harunnn60 İle birlikte seviyoruz Guzmanı oyüzden kıskanıyor alamancıGidip Dogs of Berlin'i izlesin. Rüyaları gerçekleşmiş olur.
Sen ne anlarsın
@serhatt Zibidi olmayan herifi sevemezHavluyu çekmesi bi anlam ifade etmiyor, tip rezalet
26 Aralıkta geldi netflix'e. Bugün bir daha bak.Ben bu diziye dün gece Netflix'ten bakayım dedim ama fragmanı var bölümleri yoktu @Harunnn60 @kerem hani Netflix almişti? Ben de bunun yerine gittim Bodyguard ve Haunting of hill house izledim
Valla bu aralar bende de var bir kaplumbağalık, nasıl olacak bilmiyorum
Siz ikiniz niye bir tıkandınız böyle anlamadım. Nefes nefese kala kala izliyorsunuz dizileri sanki Bir silkelenin şöyleBize diyor ama hala final yorumu gelmedi @Harunnn60 ın @xemrexxx de öyle
Sen önce yoğurtu bitir final yorumun nerdeSiz ikiniz niye bir tıkandınız böyle anlamadım. Nefes nefese kala kala izliyorsunuz dizileri sanki Bir silkelenin şöyle
Şu adamı sevin, tam benim idolüm.@Harunnn60 İle birlikte seviyoruz Guzmanı oyüzden kıskanıyor alamancı
Ona bu arap kız gibi bakıyoruz
Bugünden itibaren Netflix'e yayınlanmış tekrar bakarsan şuan içindendir. Bu arada Hill House'ı izleme bence, hepsi vakit kaybı. Şu sıralar izlediğim en kötü diziydi.Ben bu diziye dün gece Netflix'ten bakayım dedim ama fragmanı var bölümleri yoktu @Harunnn60 @kerem hani Netflix almişti? Ben de bunun yerine gittim Bodyguard ve Haunting of hill house izledim