Aaa bu arada ana sayfaya baktımda konuyu açarkan belirtmişim pll de ki arap ecünnü oldunu kafa kalmadı kı unutup ona benziyor diye yorum yapıyprumHayatim hetero da olsan lgbtq da forumda söylemicen hemen taciz ederler o yüzden sır söylemiyorum .
Kim sana taciz edebilir ki?Hayatim hetero da olsan lgbtq da forumda söylemicen hemen taciz ederler o yüzden sır söylemiyorum .
Yaşlılığın belirtileri. Az kaldı huzurevini boylayacaksin sende bu gidişle.Aaa bu arada ana sayfaya baktımda konuyu açarkan belirtmişim pll de ki arap ecünnü oldunu kafa kalmadı kı unutup ona benziyor diye yorum yapıyprum
haklısın elini kırar dilini koparırım yaklaşanın ama şimdi içlerinde kudruklar büyücüler falan davar beni aşıyor bazı durumlarKim sana taciz edebilir ki?
@xemrexxx de fark edemedi sonucta üzüm üzüme baka baka akrarırmışYaşlılığın belirtileri. Az kaldı huzurevini boylayacaksin sende bu gidişle.
Yoo, bu çeneyle kimse sana bakmaz demek istemiştim.haklısın elini kırar dilini koparırım yaklaşanın ama şimdi içlerinde kudruklar büyücüler falan davar beni aşıyor bazı durumlar
İşte o seni kendine benzetmiş zaten.@xemrexxx de fark edemedi sonucta üzüm üzüme baka baka akrarırmış
forumdan biri mi allah korusun.ssYoo, bu çeneyle kimse sana bakmaz demek istemiştim.
Belki forumdan birini bulursun ama o da düşük ihtimal.
@destere gelse bu dediğin yüzünden seni bi güzel fırçalardi rengini de sana sectirirdiBu gece 2 bölüm izleyp @Harunnn60 a yetişecem sende izle senide bekleriz kütük bey Bu @Forumdash destere ile bizede pek uymuyordu onla dizi izlenmez
Sizin yüzünüzden zaarT: @Çiğdem-Senkron sağlayamadık madem, ben de sessiz sessiz izlerim o zaman yapacak bir şey yok
Sen gep beni dinliyorsun zaten.Seni dinlemek şart oldu.
Nazi Teyze'yi tutuyor. Yeni Esma Sultan'ı.
Bu gece 2 bölüm izleyp @Harunnn60 a yetişecem sende izle senide bekleriz kütük bey Bu @Forumdash destere ile bizede pek uymuyordu onla dizi izlenmez
Valla bu aralar bende de var bir kaplumbağalık, nasıl olacak bilmiyorum@Çiğdem- gibi kaplumba hızı izle izlemezsin umarım.
Bize diyor ama hala final yorumu gelmedi @Harunnn60 ın @xemrexxx de öyleValla bu aralar bende de var bir kaplumbağalık, nasıl olacak bilmiyorum