Diziyi sadece senle ben bitirdik @xemrexxx 7 de kaldı , @Harunnn60 final bölümünde kaldıŞu adamı sevin, tam benim idolüm.
Diziyi sadece senle ben bitirdik @xemrexxx 7 de kaldı , @Harunnn60 final bölümünde kaldıŞu adamı sevin, tam benim idolüm.
@Harunnn60 da bitirdi de yorumunu yapamadı, Çağatay'ın dizisini izleyince şu dizi gözüme o kadar çok kaliteli geliyor ki.Diziyi sadece senle ben bitirdik @xemrexxx 7 de kaldı , @Harunnn60 final bölümünde kaldı
@Harunnn60 ile de dizi izlenmiyor 2.bölüm izledim 3.bölüm izledim diyip gidiyor@Harunnn60 da bitirdi de yorumunu yapamadı, Çağatay'ın dizisini izleyince şu dizi gözüme o kadar çok kaliteli geliyor ki.
Biz @Harunnn60 'la genelde günde 2, bazen 3 bölüm izlediğimiz bile oluyor. Şu ana kadar Dark, Elite, D.Gray-man, Hill House, YOU ve Dogs of Berlin'i öyle bitirdik.@Harunnn60 ile de dizi izlenmiyor 2.bölüm izledim 3.bölüm izledim diyip gidiyor
Evet bildirim geldi ve sabahtan beridir anasayfa fragman dönuyor, ses de kısamıyorum Yarın gece bakıcam. Bodyguard izliyorum şuan Forumda konusu bile yoktur kesin bu dizininBugünden itibaren Netflix'e yayınlanmış tekrar bakarsan şuan içindendir. Bu arada Hill House'ı izleme bence, hepsi vakit kaybı. Şu sıralar izlediğim en kötü diziydi.
Bilmiyorum ara ara oluyor öyle şeylerSiz ikiniz niye bir tıkandınız böyle anlamadım. Nefes nefese kala kala izliyorsunuz dizileri sanki Bir silkelenin şöyle
Kıskanıyorum ama.Şu adamı sevin, tam benim idolüm.
Yok bitirdim ama arada kaynadı. Yapacağım şimdi.Diziyi sadece senle ben bitirdik @xemrexxx 7 de kaldı , @Harunnn60 final bölümünde kaldı
Seni bir açmak lazım.Bilmiyorum ara ara oluyor öyle şeyler
1x10 ( Sezon Finali)
Çok güzel bir sezon oldu. Çoğu olayları kapattılar, yeni olaylar açtılar.
Joe ölseydi çok üzülürdüm ama kurtuldu. Beck'e acayip gıcık kapıyordum ama ölünce bir tuhaf oldum böyle değişik hissettim. Aslında Joe hep sevdi Beck'i ama kız hak etmedi sevgisini. Ben böyle düşünüyorum.
Joe'nin eski sevgilisi geldi acaba hayal mi gördü yoksa gerçekten o kız yaşıyor muydu.
Peach'in cinayetini araştıran adam da Joe'yi 2.sezonda zorlar gibi.
@xemrexxx @kerem @Çiğdem-
@keremO kızı ölmüş ama ölmemişte olabilir saklıyordur belkide demiştik ama muhtemelen şu arap ecünnü gibi öldürdüm sanıp gitti çünkü öldüğünü sanıyormuş oda yeni öğreniyor ama hayal değildir 2.sezonun öyle konusu olusuyor işte ama bu sarısın ecünnüden bile daha gıcık
Eski sevgilisi mi daha gıcık diyorsun?
Anladım anladımŞu hortlayandan bahsediyoruz sende benim gibi anlamıyorsun bugün
Gerçi onuda gebertse hemen yeni birisini bulacak bu seferde onun selam verdiklerini öldürmeye devam
Hhaha Sende ona göre ibret alGerçi onuda gebertse hemen yeni birisini bulacak bu seferde onun selam verdiklerini öldürmeye devam
O kadını yeni gelen birisi sandı ve sarısın ecünnü gibi ona yanasmaya basladıHhaha Sende ona göre ibret al
Beck'siz de tadı çıkmıyor dizinin. Yeni sevgilisi çok gıcık.1x10 ( Sezon Finali)
Çok güzel bir sezon oldu. Çoğu olayları kapattılar, yeni olaylar açtılar.
Joe ölseydi çok üzülürdüm ama kurtuldu. Beck'e acayip gıcık kapıyordum ama ölünce bir tuhaf oldum böyle değişik hissettim. Aslında Joe hep sevdi Beck'i ama kız hak etmedi sevgisini. Ben böyle düşünüyorum.
Joe'nin eski sevgilisi geldi acaba hayal mi gördü yoksa gerçekten o kız yaşıyor muydu.
Peach'in cinayetini araştıran adam da Joe'yi 2.sezonda zorlar gibi.
@xemrexxx @kerem @Çiğdem-