Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Şu adamı sevin, tam benim idolüm. :Z

you-renewed.jpg
Diziyi sadece senle ben bitirdik :A @xemrexxx 7 de kaldı , @Harunnn60 final bölümünde kaldı :A :A :A

Bugünden itibaren Netflix'e yayınlanmış tekrar bakarsan şuan içindendir. :A Bu arada Hill House'ı izleme bence, hepsi vakit kaybı. Şu sıralar izlediğim en kötü diziydi. :X
Evet bildirim geldi ve sabahtan beridir anasayfa fragman dönuyor, ses de kısamıyorum:rage::rage: Yarın gece bakıcam. Bodyguard izliyorum şuan:X Forumda konusu bile yoktur kesin bu dizinin :A

1x10 ( Sezon Finali)

Çok güzel bir sezon oldu. Çoğu olayları kapattılar, yeni olaylar açtılar. :Z

Joe ölseydi çok üzülürdüm ama kurtuldu. :Z Beck'e acayip gıcık kapıyordum ama ölünce bir tuhaf oldum böyle değişik hissettim. Aslında Joe hep sevdi Beck'i ama kız hak etmedi sevgisini. Ben böyle düşünüyorum. :)

Joe'nin eski sevgilisi geldi acaba hayal mi gördü yoksa gerçekten o kız yaşıyor muydu.(b)

Peach'in cinayetini araştıran adam da Joe'yi 2.sezonda zorlar gibi. :A

@xemrexxx @kerem @Çiğdem-

1x10 ( Sezon Finali)

Joe ölseydi çok üzülürdüm ama kurtuldu. :Z Beck'e acayip gıcık kapıyordum ama ölünce bir tuhaf oldum böyle değişik hissettim. Aslında Joe hep sevdi Beck'i ama kız hak etmedi sevgisini. Ben böyle düşünüyorum. :)

Joe'nin eski sevgilisi geldi acaba hayal mi gördü yoksa gerçekten o kız yaşıyor muydu.(b)

O kızı ölmüş ama ölmemişte olabilir saklıyordur belkide demiştik ama muhtemelen şu arap ecünnü gibi öldürdüm sanıp gitti çünkü öldüğünü sanıyormuş oda yeni öğreniyor ama hayal değildir 2.sezonun öyle konusu olusuyor işte ama bu sarısın ecünnüden bile daha gıcık :A :A :A
@kerem

O kızı ölmüş ama ölmemişte olabilir saklıyordur belkide demiştik ama muhtemelen şu arap ecünnü gibi öldürdüm sanıp gitti çünkü öldüğünü sanıyormuş oda yeni öğreniyor ama hayal değildir 2.sezonun öyle konusu olusuyor işte ama bu sarısın ecünnüden bile daha gıcık :A :A :A
@kerem
Eski sevgilisi mi daha gıcık diyorsun? :A

1x10 ( Sezon Finali)

Beck'siz de tadı çıkmıyor dizinin. Yeni sevgilisi çok gıcık. :(