Normal 22lik bölümler olsa bırkarım ama mini dizi yada 10 bölümlük olunca sezon tamamlarım geneldeHem sıkıcı diyorsun hem devam ediyorsun.
Normal 22lik bölümler olsa bırkarım ama mini dizi yada 10 bölümlük olunca sezon tamamlarım geneldeHem sıkıcı diyorsun hem devam ediyorsun.
Eve varamadın inş @Harunnn60Kiz origin diye diziye başladım sen seversin eve gidince ayrıntılı konusunu anlatırım
Yine kafamızı allak bullak edecek tuhaf dizisiyleMaatbası ile ilgileniyordur
Esması ile iligli bir şey paylaşmadı hayret @xemrexxxYine kafamızı allak bullak edecek tuhaf dizisiyle
Dizi 2.sezonu izleyin diyor bence diğer yeni diziler gibi senaryo bitti demiyor olay yeni başlıyor @xemrexxx @kerem @Harunnn60YOU (1.SEZON)
Diziyi izledim. Kötülemek gibi olmasın ama yavan bir dizi. Ucuz roman tabiriyle yazılıp çizilen türden. Buna benzer bi sürü hikayeleri Wattpad'te fialn bulabilirsiniz.
Dizinin akıcılığına bişey diyemem ilk 3-4 bölüm su gibi aktı(öyle bir giriş yaptılar ki sebepsiz yere karakter harcamaya başladılar) ama son 2 bölüme gelene kadar baya bi debelendim. Son 2 bölümde gayet akıcıydı.
Bu diziyi Gossip Girl ve Pretty Little Liars izleyenler severek izlerler. Ben saydiğim dizileri izledim (ki PLL'yi yarıda bıraktım) bu tur diziler başta ilgimi çeker, gerek gizemi gerek karakter yansımalarıyla odaklanırım. Sonra aşka sürükler senaryoyu ve vıcık vıcık aşk hikayeleri filan, gelemem.
2 Sezonu izlermiyim hiç karar veremedim. Eğer ortak izlersek hatır gönül belası ama tek başima asla @Çiğdem- @Harunnn60 @kerem
Sezona 5/10 versem haksızlık etmem
YOU (1.SEZON)
Diziyi izledim. Kötülemek gibi olmasın ama yavan bir dizi. Ucuz roman tabiriyle yazılıp çizilen türden. Buna benzer bi sürü hikayeleri Wattpad'te fialn bulabilirsiniz.
Dizinin akıcılığına bişey diyemem ilk 3-4 bölüm su gibi aktı(öyle bir giriş yaptılar ki sebepsiz yere karakter harcamaya başladılar) ama son 2 bölüme gelene kadar baya bi debelendim. Son 2 bölümde gayet akıcıydı.
Bu diziyi Gossip Girl ve Pretty Little Liars izleyenler severek izlerler. Ben saydiğim dizileri izledim (ki PLL'yi yarıda bıraktım) bu tur diziler başta ilgimi çeker, gerek gizemi gerek karakter yansımalarıyla odaklanırım. Sonra aşka sürükler senaryoyu ve vıcık vıcık aşk hikayeleri filan, gelemem.
2 Sezonu izlermiyim hiç karar veremedim. Eğer ortak izlersek hatır gönül belası ama tek başima asla @Çiğdem- @Harunnn60 @kerem
Sezona 5/10 versem haksızlık etmem
Diziyi izlerken çok beklentiyi yükseltmemek lazım bence dizinin de en iyi ben olacağım gibi bir iddiası yok. Seyir zevki verdi bana, yeri geldi heyecanladım. İzlenebilir benim için. 2.sezonu toplu izleriz hep beraber. @keremDizi 2.sezonu izleyin diyor bence diğer yeni diziler gibi senaryo bitti demiyor olay yeni başlıyor @xemrexxx @kerem @Harunnn60
3.sezonda daDizi 2.sezonu izleyin diyor bence diğer yeni diziler gibi senaryo bitti demiyor olay yeni başlıyor @xemrexxx @kerem @Harunnn60
Büyük beklentiyle izlemedim zaten yukselticek bişey yoktu(fragman) da beklenti karşilayacakmiş gibi hevesle önerince sen ve @kerem bakim dedimDiziyi izlerken çok beklentiyi yükseltmemek lazım bence dizinin de en iyi ben olacağım gibi bir iddiası yok. Seyir zevki verdi bana, yeri geldi heyecanladım. İzlenebilir benim için. 2.sezonu toplu izleriz hep beraber. @kerem
3.sezonda da
Birisi hortlarsa şaşmam Özellikle Peach denen lesboş kız
Büyük beklentiyle izlemedim zaten yukselticek bişey yoktu(fragman) da beklenti karşilayacakmiş gibi hevesle önerince sen ve @kerem bakim dedim
Köyde cıdık kurarız biz ipe gelen kuşlar ayaklarından yakalanır adamda kütüphaneye cıdık kurmuş işte oraya gelen bir ecünnüye bağlanıyor ve ona selam verenleri öldürmeye başlıyor Konu sıkıntısı çekmeyecek tek dizi @xemrexxx @keremDiziyi izlerken çok beklentiyi yükseltmemek lazım bence dizinin de en iyi ben olacağım gibi bir iddiası yok. Seyir zevki verdi bana, yeri geldi heyecanladım. İzlenebilir benim için. 2.sezonu toplu izleriz hep beraber. @kerem
Cinayetli dizileri ben seviyorum ilgimi çekiyor hep3.sezonda da
Birisi hortlarsa şaşmam Özellikle Peach denen lesboş kız
Büyük beklentiyle izlemedim zaten yukselticek bişey yoktu(fragman) da beklenti karşilayacakmiş gibi hevesle önerince sen ve @kerem bakim dedim
Aaa evet bu dizi seni destereye takıntını konu alıyor @Forumdash anladımı acabaSenin iyi izlemen lazım aslında bu diziyi
Tövbe yarabbim İyi ki senin köyde cafen yada bakkalın filan yok Allah'tan
Evet de bunda gizem yok. Burda katilin aptalliğini izliyoruz Gizem unsuruyla soslucaksın, atıcaksın aralara kanları bolca ve replikler hep karanlık sahnelerde olcak Ama boğmayacak bide İşte o zaman 8 filan veririm biliyrsun KillingtenCinayetli dizileri ben seviyorum ilgimi çekiyor hep
Hhaha o niye beeTövbe yarabbim İyi ki senin köyde cafen yada bakkalın filan yok Allah'tan
Evet de bunda gizem yok. Burda katilin aptalliğini izliyoruz Gizem unsuruyla soslucaksın, atıcaksın aralara kanları bolca ve replikler hep karanlık sahnelerde olcak Ama boğmayacak bide İşte o zaman 8 filan veririm biliyrsun Killingten
Adamın kütephanesini böyle örnekleseydin cafe yada bakkalınızı nasıl örneklerdin acabaHhaha o niye bee
Bazı mantık hataları mı desem bilemedim beni de şaşırttı.Tövbe yarabbim İyi ki senin köyde cafen yada bakkalın filan yok Allah'tan
Evet de bunda gizem yok. Burda katilin aptalliğini izliyoruz Gizem unsuruyla soslucaksın, atıcaksın aralara kanları bolca ve replikler hep karanlık sahnelerde olcak Ama boğmayacak bide İşte o zaman 8 filan veririm biliyrsun Killingten
Adamın kütephanesini böyle örnekleseydin cafe yada bakkalınızı nasıl örneklerdin acaba
Aaa iyice cinayet dizisine merak saldı buda Malum kişiyi düşünerek rahatlıyor sanırım cinayetlerdeBazı mantık hataları mı desem bilemedim beni de şaşırttı.
Mesela adamın lezbiyen kızı parkta vurmasına inanamadım her kesin gözü önünde onu öldürmeye çalışmak?? Birde kızın evine rahatça gidip laptopu evin içine koyması filan.
Yok mu sağlam cinayetli bir dizi izleyelim şöyle.
Saydıklarını da göstermediler bi deBazı mantık hataları mı desem bilemedim beni de şaşırttı.
Mesela adamın lezbiyen kızı parkta vurmasına inanamadım her kesin gözü önünde onu öldürmeye çalışmak?? Birde kızın evine rahatça gidip laptopu evin içine koyması filan.
Yok mu sağlam cinayetli bir dizi izleyelim şöyle.