Sen killing izlemediğinden bilemezsinAaa iyice cinayet dizisine merak saldı buda Malum kişiyi düşünerek rahatlıyor sanırım cinayetlerde
Sen killing izlemediğinden bilemezsinAaa iyice cinayet dizisine merak saldı buda Malum kişiyi düşünerek rahatlıyor sanırım cinayetlerde
Lezbiyen kız iyi oynuyordu aslında dizi de kalsa entrika katardıSaydıklarını da göstermediler bi deKafasına taşla vurulmuş. Eee o tartişma nasıl başladı göremedik.Harcadılar kızı... Hayır hem de sevgilisini öldürdü sonunda Yine öbür dünyada kavuşcaklar
Lezbiyen kız iyi oynuyordu aslında dizi de kalsa entrika katardı
Beck zıvana dan çıktı bence ölmesi iyi oldu. terapisti ile yatınca tamam dedim öldürün bunu
Saydıklarını da göstermediler bi deKafasına taşla vurulmuş. Eee o tartişma nasıl başladı göremedik.Harcadılar kızı... Hayır hem de sevgilisini öldürdü sonunda Yine öbür dünyada kavuşcaklar
Aaa şu arap kızı ben çıkaramadım forumda iki ayrı fotosunu paylaştım birisi bu diziden diğeride PLL den birbirlerine benziyorlar diye @Harunnn60 @xemrexxx de benzediklerine dahil benle şaşırdılar sonra onun aynı kız oldunu @kerem diyince anladıkLezbiyen kız iyi oynuyordu aslında dizi de kalsa entrika katardı
Beck zıvana dan çıktı bence ölmesi iyi oldu. terapisti ile yatınca tamam dedim öldürün bunu
@xemrexxx Bizi şaşırttı aslında Önce ki dizisini izlemiş bu dizide çıkaramadı @ForumdashAaa şu arap kızı ben çıkaramadım forumda iki ayrı fotosunu paylaştım birisi bu diziden diğeride PLL den birbirlerine benziyorlar diye @Harunnn60 @xemrexxx de benzediklerine dahil benle şaşırdılar sonra onun aynı kız oldunu @kerem diyince anladık
Körle yatan şaşır kalkar birde pll deki kızın fotosuyla karşılaştırma yapıyoruz benziyorlar diye @Forumdash @xemrexxx@xemrexxx Bizi şaşırttı aslında Önce ki dizisini izlemiş bu dizide çıkaramadı @Forumdash
EVet PLL'de ezik olunca beğenmemiştirsin Ama burada aşiri sexydi senin de gözüne girmiştirAaa şu arap kızı ben çıkaramadım forumda iki ayrı fotosunu paylaştım birisi bu diziden diğeride PLL den birbirlerine benziyorlar diye @Harunnn60 @xemrexxx de benzediklerine dahil benle şaşırdılar sonra onun aynı kız oldunu @kerem diyince anladık
Ben gebermesine sevindim @Harunnn60EVet PLL'de ezik olunca beğenmemiştirsin Ama burada aşiri sexydi senin de gözüne girmiştir
Nasıl @xemrexxx tanımadı 😱 ohaa@xemrexxx Bizi şaşırttı aslında Önce ki dizisini izlemiş bu dizide çıkaramadı @Forumdash
5.Bölüm özellikle 4.bölüme oranla çok iyiydi
Adam sürekli kızları gözetleyip içinden birşeyler uyduruyor
Arap kızı çok kıskandı ve öldürmeye çalıştı ama ölmemiş galiba ayrıca boşunada sopa yedi
Şu arap kız Pll dizisinden Arap kıza çok benziyor @xemrexxx @Harunnn60 @kerem
Bu kız gıcık kız rolünü iyi yapıyor bence.
Aşağıdakı foto pll ecünnüsü yukarıdakı bu dizideki benziyorlar bence aklıma o geldi @xemrexxx
@xemrexxx Daha iyi bilir ben bilmiyorum
pll deki Emily
@ForumdashAaa ona benzettim işte ikiside arap kız işte isim ayrımına gerek yok @Harunnn60 @kerem
Alıntıladım mesajları @ForumdashEvet @Çiğdem- kaç kez sordu net cevap vermedi
Laaa fragmanlardaki evin önunde kostugu sahnsiyle ilgimi çekmişti nasıl tanımamişEvet @Çiğdem- kaç kez sordu net cevap vermedi
Emre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit @ForumdashAlıntıladım mesajları @Forumdash
Harunda benziyor diyor @xemrexxx de bu dizidekı kız değil pll deki olan emilly diyor bende ikisini benzettim için koydum diyorum
Ayı kızı 2 farklı kız gibi yorumluyoruz
Aaa bu arada saat sankı yeni akşam oluyor gibi 4 ü geçmiş 😱😱😱 @ForumdashEmre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit @Forumdash
Artık foruma da ugramazEmre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit @Forumdash
Valla öyle olmus sen diyince baktım Neyse ben de cıkayım yarın "Berlin'in İt"lerini bakıcam @Harunnn60 @keremAaa bu arada saat sankı yeni akşam oluyor gibi 4 ü geçmiş 😱😱😱 @Forumdash
Gececi tayfa olunca zaman çabuk geçiyor saati yeni fark ettim
Aaa o diziye senimi kurban seçmişler @Harunnn60 @kerem kandıracak birini arıyorlardı en sonArtık foruma da ugramaz
Valla öyle olmus sen diyince baktım Neyse ben de cıkayım yarın "Berlin'in İt"lerini bakıcam @Harunnn60 @kerem
Köpek dizisi de iyiydi @keremAaa o diziye senimi kurban seçmişler @Harunnn60 @kerem kandıracak birini arıyorlardı en son