Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Saydıklarını da göstermediler bi de :X
Kafasına taşla vurulmuş. Eee o tartişma nasıl başladı göremedik.Harcadılar kızı... Hayır hem de sevgilisini öldürdü sonunda:F Yine öbür dünyada kavuşcaklar:F
Lezbiyen kız iyi oynuyordu aslında dizi de kalsa entrika katardı :F
Beck zıvana dan çıktı bence ölmesi iyi oldu. terapisti ile yatınca tamam dedim öldürün bunu :A

Beck zıvana dan çıktı bence ölmesi iyi oldu. terapisti ile yatınca tamam dedim öldürün bunu :A
Zaten PLL'den tanıdıgım için bakim burda da lezbiyen ezik mi diye başladım ama buradaki rolü muhteşemdi. Dizide tek beğendiğimdi. Kesinlikle hak etmedi. Ve Beck'in gerçekten seviyordu :bhr:

Beck'in sevgilisi sarişin oğlan herşeyiyle tanımıştı Beck'i o adamı da boşa öldürdüler :A

Başrol oğlanı saydıracaktım yaa yorumum da unuttum :( Neyse söz ona gelise saydırcam:A

Saydıklarını da göstermediler bi de :X
Kafasına taşla vurulmuş. Eee o tartişma nasıl başladı göremedik.Harcadılar kızı... Hayır hem de sevgilisini öldürdü sonunda:F Yine öbür dünyada kavuşcaklar:F
Aaa şu arap kızı ben çıkaramadım forumda iki ayrı fotosunu paylaştım birisi bu diziden diğeride PLL den birbirlerine benziyorlar diye :F @Harunnn60 @xemrexxx de benzediklerine dahil benle şaşırdılar sonra onun aynı kız oldunu @kerem diyince anladık :F :F :F

Aaa şu arap kızı ben çıkaramadım forumda iki ayrı fotosunu paylaştım birisi bu diziden diğeride PLL den birbirlerine benziyorlar diye :F @Harunnn60 @xemrexxx de benzediklerine dahil benle şaşırdılar sonra onun aynı kız oldunu @kerem diyince anladık :F :F :F
EVet PLL'de ezik olunca beğenmemiştirsin :X Ama burada aşiri sexydi senin de gözüne girmiştir:A

5.Bölüm özellikle 4.bölüme oranla çok iyiydi :Z:Z:Z

Adam sürekli kızları gözetleyip içinden birşeyler uyduruyor :A :A :A

Arap kızı çok kıskandı ve öldürmeye çalıştı ama ölmemiş galiba ayrıca boşunada sopa yedi :F

Şu arap kız Pll dizisinden Arap kıza çok benziyor :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60 @kerem
shay-mitchell-joins-lifetime-you-as-peach-salinger.png

w630_012915prettylittleliarsemilydance-14225497311-750x522-1430519374.jpg

Bu kız gıcık kız rolünü iyi yapıyor bence. :D

Aşağıdakı foto pll ecünnüsü yukarıdakı bu dizideki benziyorlar bence aklıma o geldi :A :A :A @xemrexxx

@xemrexxx Daha iyi bilir ben bilmiyorum :D

Aaa ona benzettim işte ikiside arap kız işte isim ayrımına gerek yok :A :A :A @Harunnn60 @kerem
@Forumdash :F :F :F

Alıntıladım mesajları :F @Forumdash

Harunda benziyor diyor @xemrexxx de bu dizidekı kız değil pll deki olan emilly diyor bende ikisini benzettim için koydum diyorum :F

Ayı kızı 2 farklı kız gibi yorumluyoruz :F :F :F
Emre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında :A Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit :A @Forumdash

Emre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında :A Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit :A @Forumdash
Aaa bu arada saat sankı yeni akşam oluyor gibi 4 ü geçmiş 😱😱😱 @Forumdash

Gececi tayfa olunca zaman çabuk geçiyor saati yeni fark ettim :A :A :A

Artık foruma da ugramaz :F
Aaa bu arada saat sankı yeni akşam oluyor gibi 4 ü geçmiş 😱😱😱 @Forumdash

Gececi tayfa olunca zaman çabuk geçiyor saati yeni fark ettim :A :A :A
Valla öyle olmus sen diyince baktım:X Neyse ben de cıkayım yarın "Berlin'in İt"lerini bakıcam:X @Harunnn60 @kerem