Turk varmiş Hemi de gaymiş Bakalım neye sokmuslar turkleri merak ediyorum İTe kaka götürücez artıkAaa o diziye senimi kurban seçmişler @Harunnn60 @kerem kandıracak birini arıyorlardı en son
Turk varmiş Hemi de gaymiş Bakalım neye sokmuslar turkleri merak ediyorum İTe kaka götürücez artıkAaa o diziye senimi kurban seçmişler @Harunnn60 @kerem kandıracak birini arıyorlardı en son
O türk alaman kim sen biliyormusun @Harunnn60 Yavuklusunu izlettiricek sana geçmiş olsun @kerem o @xemrexxxTurk varmiş Hemi de gaymiş Bakalım neye sokmuslar turkleri merak ediyorum İTe kaka götürücez artık
Biraz beklentini düşür Bazı bölümleri sıkıcı çünkü Sonra sizin yüzünüzden demeTurk varmiş Hemi de gaymiş Bakalım neye sokmuslar turkleri merak ediyorum İTe kaka götürücez artık
Şu hayal gücün ben geçer yeminle. @keremO türk alaman kim sen biliyormusun @Harunnn60 Yavuklusunu izlettiricek sana geçmiş olsun @kerem o @xemrexxx
Yok İT'leri agıznızı burarak önerdiniz Dark'la kıyaslayıp O yuzden modum düşük başlarim. Ama YOU'yu Muhafız'la karşilaştirdiniz, açıkcası Muhafız bana daha akışkan geldiBiraz beklentini düşür Bazı bölümleri sıkıcı çünkü Sonra sizin yüzünüzden deme
Abartma dark ile kıyaslamadık dark gibi olabilir dedik ( olabilir derken popüler anlamında )Yok İT'leri agıznızı burarak önerdiniz Dark'la kıyaslayıp O yuzden modum düşük başlarim. Ama YOU'yu Muhafız'la karşilaştirdiniz, açıkcası Muhafız bana daha akışkan geldi
Ahahaha o da olamadı gördüğüm kadarıyla Neyse en iyisi kendim izlim bakim Zaten eleştirdim size hak verdim ki yorumumda sadece sizin yorumlariniz abartıAbartma dark ile kıyaslamadık dark gibi olabilir dedik ( olabilir derken popüler anlamında )
Muhafızı da çağatay için izledin ona bir kredin var yoksa eleştirirdin o diziyi @kerem
Vıcık vıcık aşk hikayesi? Bu yorumun bana Protector'u hatırlattı nedense.YOU (1.SEZON)
Diziyi izledim. Kötülemek gibi olmasın ama yavan bir dizi. Ucuz roman tabiriyle yazılıp çizilen türden. Buna benzer bi sürü hikayeleri Wattpad'te fialn bulabilirsiniz.
Dizinin akıcılığına bişey diyemem ilk 3-4 bölüm su gibi aktı(öyle bir giriş yaptılar ki sebepsiz yere karakter harcamaya başladılar) ama son 2 bölüme gelene kadar baya bi debelendim. Son 2 bölümde gayet akıcıydı.
Bu diziyi Gossip Girl ve Pretty Little Liars izleyenler severek izlerler. Ben saydiğim dizileri izledim (ki PLL'yi yarıda bıraktım) bu tur diziler başta ilgimi çeker, gerek gizemi gerek karakter yansımalarıyla odaklanırım. Sonra aşka sürükler senaryoyu ve vıcık vıcık aşk hikayeleri filan, gelemem.
2 Sezonu izlermiyim hiç karar veremedim. Eğer ortak izlersek hatır gönül belası ama tek başima asla @Çiğdem- @Harunnn60 @kerem
Sezona 5/10 versem haksızlık etmem
Bu sene bu dizinin üstünde iyi birşey izlemedim. Elite, Hill House, Protector gibi boş dizilerin yanında bu dizi altın değerinde.Dizi 2.sezonu izleyin diyor bence diğer yeni diziler gibi senaryo bitti demiyor olay yeni başlıyor @xemrexxx @kerem @Harunnn60
İyi seyirler ama gözlerin YOU'yu arayacak ona göre.Artık foruma da ugramaz
Valla öyle olmus sen diyince baktım Neyse ben de cıkayım yarın "Berlin'in İt"lerini bakıcam @Harunnn60 @kerem
Aaa o diziye senimi kurban seçmişler @Harunnn60 @kerem kandıracak birini arıyorlardı en son
İlk bölümler sıkıcıydı, sonra açıldı ama. Biz diziyi gayet beğendik. @Harunnn60Turk varmiş Hemi de gaymiş Bakalım neye sokmuslar turkleri merak ediyorum İTe kaka götürücez artık
Yok İT'leri agıznızı burarak önerdiniz Dark'la kıyaslayıp O yuzden modum düşük başlarim. Ama YOU'yu Muhafız'la karşilaştirdiniz, açıkcası Muhafız bana daha akışkan geldi
YOU'nun başrolünde Çağatay olsaydı @Forumdash aynı yorumu yapar mıydı? YOU nerde, Muhafız nerdeAbartma dark ile kıyaslamadık dark gibi olabilir dedik ( olabilir derken popüler anlamında )
Muhafızı da çağatay için izledin ona bir kredin var yoksa eleştirirdin o diziyi @kerem
Sen Dexter sevenlerdendin diye hatırlıyorum. Hiç mi Dexter'ı hatırlatmadı. Dexter bittikten sonra ilk kez ona yakın heyecan yaşatan bir dizi çıktı karşıma.YOU (1.SEZON)
Diziyi izledim. Kötülemek gibi olmasın ama yavan bir dizi. Ucuz roman tabiriyle yazılıp çizilen türden. Buna benzer bi sürü hikayeleri Wattpad'te fialn bulabilirsiniz.
Dizinin akıcılığına bişey diyemem ilk 3-4 bölüm su gibi aktı(öyle bir giriş yaptılar ki sebepsiz yere karakter harcamaya başladılar) ama son 2 bölüme gelene kadar baya bi debelendim. Son 2 bölümde gayet akıcıydı.
Bu diziyi Gossip Girl ve Pretty Little Liars izleyenler severek izlerler. Ben saydiğim dizileri izledim (ki PLL'yi yarıda bıraktım) bu tur diziler başta ilgimi çeker, gerek gizemi gerek karakter yansımalarıyla odaklanırım. Sonra aşka sürükler senaryoyu ve vıcık vıcık aşk hikayeleri filan, gelemem.
2 Sezonu izlermiyim hiç karar veremedim. Eğer ortak izlersek hatır gönül belası ama tek başima asla @Çiğdem- @Harunnn60 @kerem
Sezona 5/10 versem haksızlık etmem
Alıntıladım mesajları @Forumdash
Harunda benziyor diyor @xemrexxx de bu dizidekı kız değil pll deki olan emilly diyor bende ikisini benzettim için koydum diyorum
Ayı kızı 2 farklı kız gibi yorumluyoruz
Laaa fragmanlardaki evin önunde kostugu sahnsiyle ilgimi çekmişti nasıl tanımamiş
ay Yine iftira atmışlar bana .ss Emily i niye tanimiyim.ssEmre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit @Forumdash
Hahha Aaa sus bee ozaman diyecektin @Forumdash @Harunnn60ay Yine iftira atmışlar bana .ss Emily i niye tanimiyim.ssEkli dosyayı görüntüle 64063
Elite ve bu devamlılık açısından 2.sezonu izleyin diyorlar ama Korku ve Castle Rock konu bitip yeni senaryo olacağından oyuncular 2.sezona umut vermiyor @MasacRE- @Harunnn60 @Forumdashİlk bölümler sıkıcıydı, sonra açıldı ama. Biz diziyi gayet beğendik. @Harunnn60
Bence diziyi özetledimDizinin karizmasını çizdin resmen, sus bi.