Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Hadi cicili bicili rüyalar güzel gece goygoyu oldu iyi ki varsınız 5 yıldır boşuna burada ömür tüketmiyorum böyle ortam reelin hiçbiryerinde bulamazsın terapi gibi :bhr::bhr::bhr: @Forumdash @Harunnn60

Biraz beklentini düşür :F Bazı bölümleri sıkıcı çünkü :F Sonra sizin yüzünüzden deme :F
Yok İT'leri agıznızı burarak önerdiniz :A Dark'la kıyaslayıp:F O yuzden modum düşük başlarim. Ama YOU'yu Muhafız'la karşilaştirdiniz, açıkcası Muhafız bana daha akışkan geldi :F

Yok İT'leri agıznızı burarak önerdiniz :A Dark'la kıyaslayıp:F O yuzden modum düşük başlarim. Ama YOU'yu Muhafız'la karşilaştirdiniz, açıkcası Muhafız bana daha akışkan geldi :F
Abartma dark ile kıyaslamadık dark gibi olabilir dedik ( olabilir derken popüler anlamında ) :F

Muhafızı da çağatay için izledin ona bir kredin var yoksa eleştirirdin o diziyi :A :A @kerem

Abartma dark ile kıyaslamadık dark gibi olabilir dedik ( olabilir derken popüler anlamında ) :F

Muhafızı da çağatay için izledin ona bir kredin var yoksa eleştirirdin o diziyi :A :A @kerem
Ahahaha o da olamadı gördüğüm kadarıyla:A Neyse en iyisi kendim izlim bakim:A Zaten eleştirdim size hak verdim ki yorumumda sadece sizin yorumlariniz abartı :X

YOU (1.SEZON)

Diziyi izledim. Kötülemek gibi olmasın ama yavan bir dizi. Ucuz roman tabiriyle yazılıp çizilen türden. Buna benzer bi sürü hikayeleri Wattpad'te fialn bulabilirsiniz.

Dizinin akıcılığına bişey diyemem ilk 3-4 bölüm su gibi aktı(öyle bir giriş yaptılar ki sebepsiz yere karakter harcamaya başladılar) ama son 2 bölüme gelene kadar baya bi debelendim. Son 2 bölümde gayet akıcıydı.

Bu diziyi Gossip Girl ve Pretty Little Liars izleyenler severek izlerler. Ben saydiğim dizileri izledim (ki PLL'yi yarıda bıraktım) bu tur diziler başta ilgimi çeker, gerek gizemi gerek karakter yansımalarıyla odaklanırım. Sonra aşka sürükler senaryoyu ve vıcık vıcık aşk hikayeleri filan, gelemem.

2 Sezonu izlermiyim hiç karar veremedim. Eğer ortak izlersek hatır gönül belası ama tek başima asla:X @Çiğdem- @Harunnn60 @kerem

Sezona 5/10 versem haksızlık etmem:X
Vıcık vıcık aşk hikayesi? Bu yorumun bana Protector'u hatırlattı nedense. :X

Hem akıcı hem seyir zevki verdi diyorsun ama sonra beğenmedim diyorsun. :A @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx

Aaa o diziye senimi kurban seçmişler @Harunnn60 @kerem kandıracak birini arıyorlardı en son :A :A :A
Köpek dizisi de iyiydi :A @kerem

2.sezon onayı ne zaman gelecek acep. :A
Turk varmiş :X Hemi de gaymiş :F Bakalım neye sokmuslar turkleri merak ediyorum :A İTe kaka götürücez artık:X
İlk bölümler sıkıcıydı, sonra açıldı ama. Biz diziyi gayet beğendik. :X @Harunnn60

YOU'nun başrolünde Çağatay olsaydı @Forumdash aynı yorumu yapar mıydı? YOU nerde, Muhafız nerde :A

YOU (1.SEZON)

Diziyi izledim. Kötülemek gibi olmasın ama yavan bir dizi. Ucuz roman tabiriyle yazılıp çizilen türden. Buna benzer bi sürü hikayeleri Wattpad'te fialn bulabilirsiniz.

Dizinin akıcılığına bişey diyemem ilk 3-4 bölüm su gibi aktı(öyle bir giriş yaptılar ki sebepsiz yere karakter harcamaya başladılar) ama son 2 bölüme gelene kadar baya bi debelendim. Son 2 bölümde gayet akıcıydı.

Bu diziyi Gossip Girl ve Pretty Little Liars izleyenler severek izlerler. Ben saydiğim dizileri izledim (ki PLL'yi yarıda bıraktım) bu tur diziler başta ilgimi çeker, gerek gizemi gerek karakter yansımalarıyla odaklanırım. Sonra aşka sürükler senaryoyu ve vıcık vıcık aşk hikayeleri filan, gelemem.

2 Sezonu izlermiyim hiç karar veremedim. Eğer ortak izlersek hatır gönül belası ama tek başima asla:X @Çiğdem- @Harunnn60 @kerem

Sezona 5/10 versem haksızlık etmem:X
Sen Dexter sevenlerdendin diye hatırlıyorum. Hiç mi Dexter'ı hatırlatmadı. Dexter bittikten sonra ilk kez ona yakın heyecan yaşatan bir dizi çıktı karşıma. :Z

Alıntıladım mesajları :F @Forumdash

Harunda benziyor diyor @xemrexxx de bu dizidekı kız değil pll deki olan emilly diyor bende ikisini benzettim için koydum diyorum :F

Ayı kızı 2 farklı kız gibi yorumluyoruz :F :F :F

Laaa fragmanlardaki evin önunde kostugu sahnsiyle ilgimi çekmişti nasıl tanımamiş :F
images

Emre'yi 3 farklı kadın tipini soracan hayatım suç sende aslında :A Yaşlı moruk kadınları , şişko kadınları birde arap kadınlarını soracan bu kadar basit :A @Forumdash
ay Yine iftira atmışlar bana .ss Emily i niye tanimiyim.ss
DwKdt-mWwAEmhZF.jpeg