Ben seni aldım oraya zaten. Kalite artsın diye.
Aaa orada işler sizin dediniz gibi olmuyor heyetimiz çoğunluk ne derse onu izliceksiniz @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash@Çiğdem- grup açmış, o tayfayada izlettiririz.
Ben seni aldım oraya zaten. Kalite artsın diye.
Aaa orada işler sizin dediniz gibi olmuyor heyetimiz çoğunluk ne derse onu izliceksiniz @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash@Çiğdem- grup açmış, o tayfayada izlettiririz.
Heyetin ses çıkarabiliyorlar mı merak ettimAaa orada işler sizin dediniz gibi olmuyor heyetimiz çoğunluk ne derse onu izliceksiniz @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash
Hhaha yaşlılar heyeti gibiyiz biz zatenHeyetin ses çıkarabiliyorlar mı merak ettim
Mesaj bile yazmıyorlar 100 kez etiket yapacaksın illaHhaha yaşlılar heyeti gibiyiz biz zaten
Dizi bulduklarında uyanıyorlar geri kalanları zıbarma şeklindeMesaj bile yazmıyorlar 100 kez etiket yapacaksın illa
Aaa orada işler sizin dediniz gibi olmuyor heyetimiz çoğunluk ne derse onu izliceksiniz @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash
18 ocakta Punisher 2. ve muhtemelen son sezon geliyor. Sizle onu izleriz Ayrıca True Detective başlayacak. Vikings de devam ediyor. Daha filmler de var. Bunlar fazla fazla yeter bana yeni diziye başlamam bu araHeyetin ses çıkarabiliyorlar mı merak ettim
Yine şu boğucu dizileri izlemeye başladın18 ocakta Punisher 2. ve muhtemelen son sezon geliyor. Sizle onu izleriz Ayrıca True Detective başlayacak. Vikings de devam ediyor. Daha filmler de var. Bunlar fazla fazla yeter bana yeni diziye başlamam bu ara
Siz ne anlarsınız kalitedenYine şu boğucu dizileri izlemeye başladın
Safe’i 1-2 bölümde bıraktım, sarmadı.Akıcı yerleri saydım zaten... İlk 3 son 2 Bakalım Berlindeki itler napıyor
Doğru hatırlıyorsun. O yuzden neye yanayım bilemedim Diziyi izlerken hiç aklıma gelmedi. Gelmeyi bırak benzer bi sahne de bulamadım PLL yada Gossip Girl izleseydin eminim sen de DEXTER gibi kalite şahını bu ucuz roman hikayelerine benzetmezdin
Bu arada söz Dexter'dan acılmışken Michael C.Hall 'ın yeni dizisi cıkmış. Safe izledin mi? Konusu açıldı mı? İzleme için vaktin var mı? Varsa izleyek mi
Dexter'ın geri dönüşü var diye haberler okumustum bi ara keşke gerçek olsaSafe’i 1-2 bölümde bıraktım, sarmadı.
İlla dönecek bir gün bence ama daha var zamanı.Dexter'ın geri dönüşü var diye haberler okumustum bi ara keşke gerçek olsa
Yine şu boğucu dizileri izlemeye başladın
Punisher dışındakıler işe yaramaz18 ocakta Punisher 2. ve muhtemelen son sezon geliyor. Sizle onu izleriz Ayrıca True Detective başlayacak. Vikings de devam ediyor. Daha filmler de var. Bunlar fazla fazla yeter bana yeni diziye başlamam bu ara
Yaşlanınca mı dönecek? Gerçi oğlu buyuyup onu eğitse filan güzel olurİlla dönecek bir gün bence ama daha var zamanı.
Punisher de umarım sezonu kapalı bitiririr. Açıkta bir olay bırakmasınlar. @MasacRE-Punisher dışındakıler işe yaramaz
Final sezonu olarak tasarlarsa bitirir Deredevil 4.sezon olacak diye öyle bitirdiler @ForumdashPunisher de umarım sezonu kapalı bitiririr. Açıkta bir olay bırakmasınlar. @MasacRE-
Şaka maka Jessica en sona kalacak. @destere bizimle iyi dalga geçer. Okuduğum bir habere göre de Jessica oranlarını koruyormuş tabi son sezonu nasıl gider bakalım.Final sezonu olarak tasarlarsa bitirir Deredevil 4.sezon olacak diye öyle bitirdiler @Forumdash
Deredeil reytingle alakalı bitmediki cnm Jessicada biter merak etmeŞaka maka Jessica en sona kalacak. @destere bizimle iyi dalga geçer. Okuduğum bir habere göre de Jessica oranlarını koruyormuş tabi son sezonu nasıl gider bakalım.
Punisher dışındakıler işe yaramaz
Punisher bu saydığım diziler arasında en kötüsü Dizinin de çekimleri önceden yapılmıştır, sonradan ekleme falan yapmadılarsa açık uçlu kalır oPunisher de umarım sezonu kapalı bitiririr. Açıkta bir olay bırakmasınlar. @MasacRE-
Hala o konuda üzüntüm var cnm.Deredeil reytingle alakalı bitmediki cnm Jessicada biter merak etme