Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Şaka maka Jessica en sona kalacak. :F @destere bizimle iyi dalga geçer. :A Okuduğum bir habere göre de Jessica oranlarını koruyormuş tabi son sezonu nasıl gider bakalım. :X

Deredeil reytingle alakalı bitmediki cnm Jessicada biter merak etme :A :A :A

kalite her zaman sona kalır hatta jessicam bir beş sezon daha sürecektir :) jessica olmasa marvel karakterleri çok karaktersiz duruyordu zaten :)

1x1, 1x2

Uzun süredir merak ediyordum, sonunda başlayabildim. Çok beğendim diziyi, akıyor zaten. :bhr:
Başroldeki oğlan çok iyi, çok yakışmış. Kız da güzel ama biraz itici geldi bana. :A

Lisansüstü öğrencisi Beck'in kitap almak için kitapçıya gitmesi, orada kitapçının sahibi Joe ile tanışmasıyla hikaye başlıyor. Joe kıza aşık oluyor, bayağı da takıntı haline getiriyor.

Benji bayağı itici, Joe ipini çekti son sahnede.

1x1, 1x2

Uzun süredir merak ediyordum, sonunda başlayabildim. Çok beğendim diziyi, akıyor zaten. :bhr:
Başroldeki oğlan çok iyi, çok yakışmış. Kız da güzel ama biraz itici geldi bana. :A

Lisansüstü öğrencisi Beck'in kitap almak için kitapçıya gitmesi, orada kitapçının sahibi Joe ile tanışmasıyla hikaye başlıyor. Joe kıza aşık oluyor, bayağı da takıntı haline getiriyor.

Benji bayağı itici, Joe ipini çekti son sahnede.
izle kaçmaz süper diziydi bu da. :D

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
1x5

Dizi fena sarmaya başladı, hele bu bölümün sonu epey şok oldu. :D
Olaylar Peach üzerinden ilerler diyordum, sonra Joe'nin saldırısıyla Peach öldü sandım, ardından da yaşadığı çıktı ortaya. Peach başımıza bela olacak anlaşılan. :D

Joe ve Beck güzel gidiyor ama Peach araya girecek, Joe sonunda onu da öldürecek gibi.

1x6

Güzel bölümdü yine. :X
Peach öldü, daha doğrusu Joe tarafından öldürüldü. Sürpriz oldu benim için, sezon sonuna doğru ölür diyordum. Joe ve Peach yüzleşti, o sahneler de güzeldi.

1x8

Joe büyük ihtimal eski sevgilisini öldürdü, aldattığı için bunu yaptı bence. Benji ve Peach'i rahat öldürmesi kuşkulandırıyor bu konuda beni.

Karen ile Joe ayrıldı, bayağı sürpriz başladı, bayağı da iyi ilerledi ama Beck varsa olmazdı. :A

1x9

Off, muhteşem bölümdü.
Joe psikopat, belliydi zaten... Candace'yi öldürmüş, aldattığı adamı öldürmüş. Son sahnede Beck de öğrendi her şeyi, kızı da bayıltıp bodruma kitlemiş. :(

1x10

Sürprizli ve üzücü bir sezon finaliydi, şimdi bekle de 2. sezon gelsin. :(
Beck'in ölümü üzdü, kaçar kurtulur diye bekledim. Keşke farklı olsaydı Joe & Beck...

Candace ölmemiş, son sahnede çıkıp geldi. Gel de bekle yeni sezonu.

Paco ve annesi taşındı, diziye büyük renk kattılar. Özleyeceğiz Paco'yu.

Çekimler hala devam ediyor oyuncular sürekli fotoğraf paylaşıyorlar zaten, en erken Ekim-Kasım gibi gelir. Platform değiştirdiği için büyük ihtimalle yeni yıla bırakılabilirler de. :X

İzledin mi diziyi? :A
Hemen üstte yorum yaptım ya. :T: Netflix'e üye olunca ilk bu diziyi izlemiştim, çok da beğenmiştim. Bence de 2020'ye kalacak, ya da Aralık'ta yollarlar. Çekimler başladı biliyorum ama yaza gelseydi keşke. :(

• Beğendim
Reactions: kerem