Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Hemen üstte yorum yaptım ya. :T: Netflix'e üye olunca ilk bu diziyi izlemiştim, çok da beğenmiştim. Bence de 2020'ye kalacak, ya da Aralık'ta yollarlar. Çekimler başladı biliyorum ama yaza gelseydi keşke. :(
Ya aslında Netflix diziyi batırabilir de, orjinal kanalında dizinin süresi de 40-45 dk'ydı, şimdi Netflix'e geçtiği için 1 saati bile bulabilir. Takip ettiysen yeni kadın başrol oyuncuyu görmüşsündür. Beck'in yerini tutabilecek mi ondan da emin değilim. :( Yinede pozitif düşünmek lazım. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Ya aslında Netflix diziyi batırabilir de, orjinal kanalında dizinin süresi de 40-45 dk'ydı, şimdi Netflix'e geçtiği için 1 saati bile bulabilir. Takip ettiysen yeni kadın başrol oyuncuyu görmüşsündür. Beck'in yerini tutabilecek mi ondan da emin değilim. :( Yinede pozitif düşünmek lazım. :A
Netflix'e güveniyorum, iyi iş çıkacaktır. Dizi süresi uzamaz inşallah, bu dizinin süresi çok iyiydi. Zaten akıp gidiyordu, bir saat olsa da sorun değil benim için ama olmasın yani. :D

• Beğendim
Reactions: kerem
Netflix'e güveniyorum, iyi iş çıkacaktır. Dizi süresi uzamaz inşallah, bu dizinin süresi çok iyiydi. Zaten akıp gidiyordu, bir saat olsa da sorun değil benim için ama olmasın yani. :D
Bu @Harunnn60 ilk sezonu izledi destere ile Çigdemi mahsene kapadı inşallah 2.sezonu izlemez:A @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD

Senide atarım Mahsene. :A Ona göre. :A
D4SjjxBWsAEsSQS.jpeg

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and kerem
Çekimler sırasınsa Penn Badgley ardı ardına hastalanmış, hatta bir sahnede bayıldığı için çekimlere ara verilmiş. O yüzden yeni sezon gecikebilir açıklaması geldi. Fazla gecikmez umarım. :( @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @Yiğitt @haluk792 @destere
Kasım-Aralık öncesi beklemiyorum zaten, belki 2020 bile bulabilir. :( Penn Badgley'i özledik, dün bir film izlemiştim tesadüf orada oynuyormuş sevindim. :Z
Adamı nazarladık sanırım fotosunu atıp duruyordum 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60
1-Penn-Badgley-You.w700.h700.jpg

• Beğendim
Reactions: kerem