Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Elite ve bu devamlılık açısından 2.sezonu izleyin diyorlar ama Korku ve Castle Rock konu bitip yeni senaryo olacağından oyuncular 2.sezona umut vermiyor :A :A :A @MasacRE- @Harunnn60 @Forumdash
Korku'yu al çöpe at sen. Konusu bomboştu 2. sezonunu hayatta izlemem. :A Castle Rock hakkında en ufak bir bilgim yok. :A

Rica edeceğim şu Guzman bozuntusu Elite'i You'yla karıştırma. :A

Vıcık vıcık aşk hikayesi? Bu yorumun bana Protector'u hatırlattı nedense. :X

Hem akıcı hem seyir zevki verdi diyorsun ama sonra beğenmedim diyorsun. :A @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx

İyi seyirler ama gözlerin YOU'yu arayacak ona göre. :A
Akıcı yerleri saydım zaten... İlk 3 son 2 :X Bakalım Berlindeki itler napıyor :A
Sen Dexter sevenlerdendin diye hatırlıyorum. Hiç mi Dexter'ı hatırlatmadı. Dexter bittikten sonra ilk kez ona yakın heyecan yaşatan bir dizi çıktı karşıma. :Z
Doğru hatırlıyorsun. O yuzden neye yanayım bilemedim:( Diziyi izlerken hiç aklıma gelmedi. Gelmeyi bırak benzer bi sahne de bulamadım:( PLL yada Gossip Girl izleseydin eminim sen de DEXTER gibi kalite şahını bu ucuz roman hikayelerine benzetmezdin :(

Bu arada söz Dexter'dan acılmışken Michael C.Hall 'ın yeni dizisi cıkmış. Safe izledin mi? Konusu açıldı mı? İzleme için vaktin var mı? Varsa izleyek mi :A

Yere göğe sığdıramadığın Elite'i özetlesen birde. :A

Kızıl ecünnünün hergün bi haltlar yiyip en sonunda öldürülerek kızdan kurtulmaları.
:F
Aaa @Harunnn60 Guzmanı seviyor diye kıskanıyorsun :A :A :A @xemrexxx @Forumdash

Al bak @Harunnn60 ile Guzmandan bir poz :F :F :F
Elite-Netflix-1551259.jpg

Korku'yu al çöpe at sen. Konusu bomboştu 2. sezonunu hayatta izlemem. :A Castle Rock hakkında en ufak bir bilgim yok. :A

Rica edeceğim şu Guzman bozuntusu Elite'i You'yla karıştırma. :A
Korkuyudamı izledin tek @Harunnn60 izledi sanıyordum :A :A :A

Sen diziden anlamıyorsun ikisinide sevdi Harun :A Korku 2.sezonu konu bitti bencede ama tarzım olmamasına rağmen ilk sezonu güzeldi ve şu kütük kardeşler @MasacRE- @Maskeli Fedai den bile dizi zevkin kötü :A :A :A