İyi bugün başlıyoruz o zaman. Bol.b gömeceğim diziyi.İyi hadi başlayalım @Forumdash ne yaptı acaba 2 gündür ben başlıyorum dedi, bir ses çıkmadı sonra. Sessiz sessiz tamamlamasa bari
İyi bugün başlıyoruz o zaman. Bol.b gömeceğim diziyi.İyi hadi başlayalım @Forumdash ne yaptı acaba 2 gündür ben başlıyorum dedi, bir ses çıkmadı sonra. Sessiz sessiz tamamlamasa bari
Maskeni çıkarınca böyle oluyor musun yani.
İlk gün 3 bölüm dün gece 2 bölüm izledim Bu gece de 2 bölüm izlerim. Yarın da 3 bölüm izlerim Netflix'te bodyguard diye başlamiş izlediniz miİyi hadi başlayalım @Forumdash ne yaptı acaba 2 gündür ben başlıyorum dedi, bir ses çıkmadı sonra. Sessiz sessiz tamamlamasa bari
Ohaa biz başlamadan diziyi bitirmiş 😱😱😱 @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxxİlk gün 3 bölüm dün gece 2 bölüm izledim Bu gece de 2 bölüm izlerim. Yarın da 3 bölüm izlerim Netflix'te bodyguard diye başlamiş izlediniz mi
Tıkandın
Hahah Ayy şunun avatarına bakın ayoll Kadını arap erkeklerini bitirince kendi cinsine yönelmiş ee ülkede erkek bırakmadı @kerem @serhatt @Forumdash
yine tuhaf kişiler bulmuş.Hahah Ayy şunun avatarına bakın ayoll Kadını arap erkeklerini bitirince kendi cinsine yönelmiş ee ülkede erkek bırakmadı @kerem @serhatt @Forumdash
Elinizde dizi mizi yok. Bir hafta geç başlayalım dedik kendinizi bi düzene sokamadınız napim @MasacRE- ne kadar ötelersek iyidir modunda sen zaten izlemesem de olur modundaydın Ben de başladim napim
Forumdan çıkınca izleyecem acaba @xemrexxx naptı1x9
Baya iyi bir bölümdü.
Joe gerçekten Candece'yi öldürdü mü merak ediyorum. Gösterdiği resimler photoshop gibi duruyordu. O kızı öyle canlı bırakacağını zannetmiyorum. Kızın takıldığı adamı da itti aşağıya maşallah.
Becks'e acayip gıcık oldum. Ne saçma bir şeydir ya hemen terapistisyle yatması filan. Bayadır da mesajlaşıyormuş. Bende diyordum bunlar ayrıldıktan sonra hayret becks erkeksiz iyi durmuş filan ama neredee.
Becks çocuğun demesiyle kutuyu buldu her şeyi gördü. Joe hapsetti onu öldürür mü acaba merak ettim.
@kerem @xemrexxx @Çiğdem-
Nasıl yok bee 1 Haftadır bir kase yoğurtu yemeye çalışıyorduk işte hala 2 bölüm var üfleye üfleye böyle oluyor @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @keremElinizde dizi mizi yok. Bir hafta geç başlayalım dedik kendinizi bi düzene sokamadınız napim @MasacRE- ne kadar ötelersek iyidir modunda sen zaten izlemesem de olur modundaydın Ben de başladim napim
Neyi izlemiş ki anlamadım ben şimdi.Nasıl yok bee 1 Haftadır bir kase yoğurtu yemeye çalışıyorduk işte hala 2 bölüm var üfleye üfleye böyle oluyor @MasacRE- @Harunnn60 @xemrexxx @kerem
Artık sezon finaline bir heyecan bırakmıslardır sıradan olmamalı bölümBak cnm bölüm güzeldi.
Evet bir heyecan var bakalım sen ne diyeceksin son sahneyeArtık sezon finaline bir heyecan bırakmıslardır sıradan olmamalı bölüm