NBC Constantine 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@kaan955 @Forumdash @destere
5.bölümü izledim @Forumdash bu sezonun en iyi bölümüydü şuankı bölümler içinde 😉😉😉
@kaan955 @destere ilk bölümden beridir benim gözüm o zed denen kızı tutmadı ilk bölüm sonunda zaten cosntantinede diyordu güvenemem diye o arada zed şeytanı bakıslar atıyordu bu kızda birşeyler çıkıcak bence inş geberir gider :F:F:F
şuana kadar olan bölümlerde şeytanlar hep nesne halındeydi oyüzden sıkıcıydı bence ama bu bölüm nihayet hayaletler çıktı ortaya bu şekilde devam etmeli bence şeytanlar nesne halınde olmamalı bu bölüm gibi insan şeklinde oldukları sürece bu dizi çok iyi yerlere gider bence:love1::love1::love1:
zed e laf söyleyen çarpılır :) zed eğer
constantine in aleyhinde çalışıyorsa her türlü destekliyorum kadını :)

misaki ros nasıldı ondan bahsetmemişsin
erken ölmüş zavallı çok acıdım kadının orasına burasına :)) onun ağzını kesenin dibi çıksın :)

zed e laf söyleyen çarpılır :) zed eğer
constantine in aleyhinde çalışıyorsa her türlü destekliyorum kadını :)

misaki ros nasıldı ondan bahsetmemişsin
erken ölmüş zavallı çok acıdım kadının orasına burasına :)) onun ağzını kesenin dibi çıksın :)
ayyyyy zed kadar taş düşşün kafana emiiiiii :F:F:F
misakı sahnelerinde çok güldüm oraya bir adam geldi kızın yüzünü gördü evet güzelsin dedi kızda diyorkı benim gibi senide güzelleştireyim ozaman diyor hahaha:F:F:F

ayyyyy zed kadar taş düşşün kafana emiiiiii :F:F:F
misakı sahnelerinde çok güldüm oraya bir adam geldi kızın yüzünü gördü evet güzelsin dedi kızda diyorkı benim gibi senide güzelleştireyim ozaman diyor hahaha:F:F:F
zaten kıza yaranılmıyor güzelsin desen diyor dur senide güzelleştireyim güzel değilsin desen bu sefer sinirlenip yine öldürüyor :) en son chas kıza malca sorular sorup kafasını karıştırmaya çalıştı yine olmadı :)
kızın ağzı bağlı kaldığı müddetçe her zaman kabulümdür :) yeterki maskeyi açmasın :)

S01B05 izledim
Bölüm gayet güzeldi :X Ben de sıkılmadan izledim. Zed'i iyiki yakın plan çekiyorlar, güzelliğe doyum olmuyor :X Artık nasıl büyülüyorsa beni içimden söyleyeceklerimi sesli söylüyorum:X

Zed yine harikaydı ona bişey demiyoruz @Çiğdem- Zed'siz Cons. şekersiz çay gibi :X

Bu seferki hayaletlerimiz süperdi.Özellikle ağzı yüzü dağılan kız:X Son sahnede ölümsüz adamla kpışması sırasında birbirlerine soru sordukları bölüm çok iyiydi:X

Vodoo sahneleride iyiydi:)

Cons'a ihanet edecek olan Zed olsun ama Zed'in peşini Cons bırakmasın :X Öyle bi hikaye olsun :bhr:

8/10

S01B05 izledim
Bölüm gayet güzeldi :X Ben de sıkılmadan izledim. Zed'i iyiki yakın plan çekiyorlar, güzelliğe doyum olmuyor :X Artık nasıl büyülüyorsa beni içimden söyleyeceklerimi sesli söylüyorum:X

Zed yine harikaydı ona bişey demiyoruz @Çiğdem- Zed'siz Cons. şekersiz çay gibi :X

Bu seferki hayaletlerimiz süperdi.Özellikle ağzı yüzü dağılan kız:X Son sahnede ölümsüz adamla kpışması sırasında birbirlerine soru sordukları bölüm çok iyiydi:X

Cons'a ihanet edecek olan Zed olsun ama Zed'in peşini Cons bırakmasın :X Öyle bi hikaye olsun :bhr:

8/10
@Çiğdem- e kalsa dizinin tek izlenesi kızı ZED i ateşlere atacak:) zedsiz dizi çekilmez.. zaten onun yüzünden devam ediyorum o çıkarsa diziden geriye bişey kalmaz :)
misaki yi erken kaybettik keşke maskelide olsa bir kaç bölüm izleseydik :)

@Çiğdem- e kalsa dizinin tek izlenesi kızı ZED i ateşlere atacak:) zedsiz dizi çekilmez.. zaten onun yüzünden devam ediyorum o çıkarsa diziden geriye bişey kalmaz :)
misaki yi erken kaybettik keşke maskelide olsa bir kaç bölüm izleseydik :)
S01B05 izledim

8/10
aaa yok öyle birşey zed constantinaya hainlik yparsa dizide falan kalamaz hayır kabul etmiyorum constantine hemen gebertmesi lazım öyle bir durumda zedi zten diziyide bozuyor soğuk suratlı şey :F:F:F

aaa yok öyle birşey zed constantinaya hainlik yparsa dizide falan kalamaz hayır kabul etmiyorum constantine hemen gebertmesi lazım öyle bir durumda zedi zten diziyide bozuyor soğuk suratlı şey :F:F:F
Cons. öldürür mü öldürür, geçen hafta gördük adamı kandırmıştı:X

Bu arada söyleyecem söyleyecem unutuyorum:X @destere
İçine açlık şeytanı giren adam The Fall'daki Rose'un kocasıydı dimi (b)

Cons. öldürür mü öldürür, geçen hafta gördük adamı kandırmıştı:X

Bu arada söyleyecem söyleyecem unutuyorum:X @destere
İçine açlık şeytanı giren adam The Fall'daki Rose'un kocasıydı dimi (b)
hiç dikkat etmedim vallahi :)
rose stag ın kocası zaten sönük biriydi tipi bile şu anda aklıma gelmiyor :)

1x6. Bölüm

ilk izleyeni benim mutluyum :) daha bölüm sıcakken izlemek zevli oluyor gevrek ekmek kıvamında :)

güzel bir bölümdü , karanlık kötü ruhlar hakkında neler neler öğrendim :) kültür fiziğim arttı :)

mesela şöyle bir söz vardı ''trajedinin gerçekleştiği yerler enerjiyle iltihaplanır ? :)

bu sefer emily adlı minik kız ailesini katletti john bu olay esnasında nora adlı fingirdek güzel kadınla oynaşıyordu :) nora devamlı çıksa keşke kocası kapıya dayanınca john pencereden donuyla birlikte fırlayıp kaçtı @Çiğdem- in parlağı onca karanlık ruhla boğuşuyor ama iş noranın kocasına gelince ödü fokuna karışıyor adamın :)
neyse sonra haritada karanlık ruhu ve katliam yerini tespit eden john ve yamağı chas olay yerine ulaşır sonra anlaşılırki kötü bir ruh çocuklara girip çıkıyor özellikle tek çocuklu ailelerin çocuklarına giriyor bu konuda dikkat edelim çiğdem :) karanlık ruhun seçtiği aileler tek çocuklu bizede yaklaşabilir :)

emily adlı kızdan çıkan ruh henry adlı oğlana giriyor henry ninde fişek gibi bir anası var claire diye anayı bayağı sevdim :) ruhta akıl olsa claire e girerdi oğlandan ne istiyor :)
sonra işte aileyi ikna etmek için çırpınan john iyi bir yumruk yiyor babadan, karakola düşüyor karakolda kanatlı kelek gelip john un geçmiş acılarla dolu hayat hikayesini gözler önüne seriyor, sonra john henry nin annesi tarafından çıkarılıyor karakoldan ...
sonra ruh çıkarma seansı başlıyor ilk denemede ruh geleceğine topal geyik geliyor sonra anlaşılıyorki bu kötü ruh şu anda akıl hastanesindeki marcello panettinin ruhuymuş ve sonunda john ruhu marcelloya tekrar sokuyor bölüm bitiyor :)

marcelo panetti nin hastanede güya kesilmiş duran parmaklarını gösterdikleri sahne olmamıştı :) adamın parmaklarını topladığı belli oluyordu :)

@Forumdash @Çiğdem- size kötü haberim var
zed bu bölümde gözükmedi :)

ayrıca birde iyi haberim var :)
nora ve claire zed i aratmadı :)

birde mistik haberlerim var:)
''sin ximbatik kaaka akbin kaka aptal...'' dediğmizde masa alev alabiliyor :)

ley çizgisi tren yolu gibiymiş

ve tütsü kötü enerjiden uzaklaşırmış

ve gecenin kılıcını avuçlarsak doğruları söylermişiz :)

Son düzenleme:
6.bölümü izledim
@Forumdash @destere ohhhh zed denen suratsız bu bölümde yoktu :Z:Z:Zdiğer bölümlerde içinde olan kötü ruh ortaya çıkarda constantine gebertir umarım zedi:Fbu bölüme gelirsek eğer gece gece çok gerildim yaaa şimdi ışıkları kapatıp nasıl yatıcam :Fson 2 bölümdür dizi çok iyi gidiyor bence aman nazar değmesin :love1::love1::love1:

6.bölümü izledim
@Forumdash @destere ohhhh zed denen suratsız bu bölümde yoktu :Z:Z:Zdiğer bölümlerde içinde olan kötü ruh ortaya çıkarda constantine gebertir umarım zedi:Fbu bölüme gelirsek eğer gece gece çok gerildim yaaa şimdi ışıkları kapatıp nasıl yatıcam :Fson 2 bölümdür dizi çok iyi gidiyor bence aman nazar değmesin :love1::love1::love1:

yukarda yaptığım yorumu okumadın değilmi ? :)
tek çocuklu ailelere musallat oluyormuş kötü ruh dikkat edelim demiştim :)
zed yoktu ama nora vardı :)
claire de hoştu bayağı

şu anda z. nation izliyorum sende izle öyle uyu, açılırsın :) murphy neler neler yapıyor :)

yukarda yaptığım yorumu okumadın değilmi ? :)
tek çocuklu ailelere musallat oluyormuş kötü ruh dikkat edelim demiştim :)
zed yoktu ama nora vardı :)
claire de hoştu bayağı

şu anda z. nation izliyorum sende izle öyle uyu, açılırsın :) murphy neler neler yapıyor :)
z nation izledim cnm yorum yapıcam brazdan 🙂🙂🙂
ayy oyüzden diyorumya ben genelde akşamları korku izleyemiyorum gündüz bakıyordum bu bölümde gerdi braz beni hahah nasıl yatıcam bakalım gerçi ben,m ayı yogim var korur beni:F:F:F

1x6

Çok iyiydi bence, olayı ana ögeye bağladılar ama sadece bir ruhmuş felan constantine tırsıyor hala, o kızın olayında ne hata yaptıda herkes bu kadar üzgün merak ediyorum, kız cehenneme gitmişte büyük bir hata olmalı o kısmı diyorum.

Sonra bizim kız niye gitti, ben ikisi için izliyordum diziyi. :( 5. bölümde bişi yoktu 6. bölümde gitmiş bilgide yok. :(

1x6

Çok iyiydi bence, olayı ana ögeye bağladılar ama sadece bir ruhmuş felan constantine tırsıyor hala, o kızın olayında ne hata yaptıda herkes bu kadar üzgün merak ediyorum, kız cehenneme gitmişte büyük bir hata olmalı o kısmı diyorum.

Sonra bizim kız niye gitti, ben ikisi için izliyordum diziyi. :( 5. bölümde bişi yoktu 6. bölümde gitmiş bilgide yok. :(
zed in gidişine bende üzüldüm ama yinede onu aratmamak için nora ve claire hamleleri iyi oldu seyir zevkimiz düşmemiş oldu :)

zed in gidişine bende üzüldüm ama yinede onu aratmamak için nora ve claire hamleleri iyi oldu seyir zevkimiz düşmemiş oldu :)
Komple ayrılmamıştır heralde. Ama insan bir bilgi verirdi sadece gecenin kılıcını tuttuğunda diğer adam zed'i tutabilirdim ama yapamadım dedi. Zed'in gitmesi için sebep yoktu felan döner heralde. (b) Ya ben çok beğeniyordum onu. :T:

Komple ayrılmamıştır heralde. Ama insan bir bilgi verirdi sadece gecenin kılıcını tuttuğunda diğer adam zed'i tutabilirdim ama yapamadım dedi. Zed'in gitmesi için sebep yoktu felan döner heralde. (b) Ya ben çok beğeniyordum onu. :T:
ayrılmamıştır hem imdb de baktım bundan sonraki bölümlerde oynamış gözüküyor ..:)

S01B06 izledim

Öff bundan sonra ben de mi online izlesem ne??? Hep sona kalıyorum:(
Bölüm bence hiç kötü değildi. Hikaye olarak da bu bölüm iyiydi. Sanırım oyunculara da aliştik, bir ZED'siz bölüm izlesek de yine güzel gitti:X

@Çiğdem- senin tabirinle suratsız Zed yoktu ( Kıskanç:A) ama nur yüzlü klas mı klas bi Claire adlı kadın vardı :A @destere 'nin dediği gibi kadın bölümü sırtladı.Sen gene çatlamişssindir:X

Zed neden gitmiş etmiş harbiden söylemediler ama tek bölümlük gitmiştir umarım:( Sonuçta onun durup dururken dalıp başka dünyalara yolculuk yapması güzel sahnelere yol açıyordu :X

Helalinden 7/10

ayrılmamıştır hem imdb de baktım bundan sonraki bölümlerde oynamış gözüküyor ..:)
IMDB'ye göre bu bölümde de var görünüyor :X Adı bile yetiyor demek :X

S01B06 izledim

Öff bundan sonra ben de mi online izlesem ne??? Hep sona kalıyorum:(
Bölüm bence hiç kötü değildi. Hikaye olarak da bu bölüm iyiydi. Sanırım oyunculara da aliştik, bir ZED'siz bölüm izlesek de yine güzel gitti:X

@Çiğdem- senin tabirinle suratsız Zed yoktu ( Kıskanç:A) ama nur yüzlü klas mı klas bi Claire adlı kadın vardı :A @destere 'nin dediği gibi kadın bölümü sırtladı.Sen gene çatlamişssindir:X

Zed neden gitmiş etmiş harbiden söylemediler ama tek bölümlük gitmiştir umarım:( Sonuçta onun durup dururken dalıp başka dünyalara yolculuk yapması güzel sahnelere yol açıyordu :X

Helalinden 7/10

IMDB'ye göre bu bölümde de var görünüyor :X Adı bile yetiyor demek :X
zed in o dalışlarını bende seviyordum bak onu çıkarmışlar bu bölümde kanatlı zenci keleği hala dizide tutmaya devam ediyorlar :)
claire muhteşemdi ama nora dan bahsetmemişsin gerçi tam cepheden kadını göremedik ama bayağı hoştu kısa bir zaman diliminde gözümüzü gönlümüzü şenlendirdi zaten onlar olmasa zed i çok arardık ama adamlar işini biliyor zed yokken çok küfür yeriz demişlerdir en azından araya zed in eksikliğini hissettirmeyecek bir kaç parça güzellik serpiştirelim diye düşünmüşlerdir :)

zed in o dalışlarını bende seviyordum bak onu çıkarmışlar bu bölümde kanatlı zenci keleği hala dizide tutmaya devam ediyorlar :)
claire muhteşemdi ama nora dan bahsetmemişsin gerçi tam cepheden kadını göremedik ama bayağı hoştu kısa bir zaman diliminde gözümüzü gönlümüzü şenlendirdi zaten onlar olmasa zed i çok arardık ama adamlar işini biliyor zed yokken çok küfür yeriz demişlerdir en azından araya zed in eksikliğini hissettirmeyecek bir kaç parça güzellik serpiştirelim diye düşünmüşlerdir :)
Nora'lı sahnler @Çiğdem- 'likdi :( Kızın gözü gönlü açılmıştır:F Nora'nın bir saçını gördük birde... :X O kadar.