NBC Constantine 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben diyorum sana fantastik diziler candır diye başka dizilerde zamanla önereyim sana cnm
sleepy hollow bu dizide harikadır mesala cnm 🙂🙂🙂
yok bir tane yeterli fazla fantastik takılmayayım :)) zed bana yeterli
hem daha bizim ortak dizimiz black sails gelecek yarım ay sonra :)) yani ortak dizimiz çok ...

1x3

John ile yeni kızın komiklikleri diziyi taşıyor bence. :D izlerken seviniyor insan. Bölümde pek bir aksiyon yoktu ama karakterler bölümü taşıdı bence. :) Kızın olayı nedir sürekli deşiyorlar, umarım kötü bişi çıkmaz. İçim ısındı çünkü o karaktere. :Z

Kızın beni takip edin dediği sahne yılın komedisine bile girebilir. :A

1x3 bölüm

ZED in üçüncü bölümü yine harikaydı :)

konuyu aşağı yukarı çözdük her bölüm garip bir olay olur john ile çırağı chas ve de dizinin gülü zed, olaya el atıp olayı çözerler

sarışın annenin plak la oynayışıyla dizi başladı plakta 1930 larda şeytanla anlaşma yapan müzisyene ait falan filan neyse oraları geçelim

sonra zed haritayı elledi yasemin kokusu aldı, @Forumdash, bu zed adlı bayana bu sefer dikkatli baktım gerçekten özgeye çok benziyor :)
sonra gidip yasemin kokan sarışın anneyi yakalayıp ordan papa midnite a ulaştılar, sonra john orda biraz kankaybı yaşadıysada son anda zed in kurtarışıyla gidip plağı imha etti ve olay bitti

diziye daha fazla katlanamayacağım :) kendi yerime başka bir seyirci bulsam diziyi izlemekten vazgeçsem kabul olurmu @Çiğdem- :)?
mesela @sokak sanati diziyi bayağı bir beğenmişti ona devredeyim :) benim yerimede izlesin:)

1x3 bölüm

ZED in üçüncü bölümü yine harikaydı :)

konuyu aşağı yukarı çözdük her bölüm garip bir olay olur john ile çırağı chas ve de dizinin gülü zed, olaya el atıp olayı çözerler

sarışın annenin plak la oynayışıyla dizi başladı plakta 1930 larda şeytanla anlaşma yapan müzisyene ait falan filan neyse oraları geçelim

sonra zed haritayı elledi yasemin kokusu aldı, @Forumdash, bu zed adlı bayana bu sefer dikkatli baktım gerçekten özgeye çok benziyor :)
sonra gidip yasemin kokan sarışın anneyi yakalayıp ordan papa midnite a ulaştılar, sonra john orda biraz kankaybı yaşadıysada son anda zed in kurtarışıyla gidip plağı imha etti ve olay bitti

diziye daha fazla katlanamayacağım :) kendi yerime başka bir seyirci bulsam diziyi izlemekten vazgeçsem kabul olurmu @Çiğdem- :)?
mesela @sokak sanati diziyi bayağı bir beğenmişti ona devredeyim :) benim yerimede izlesin:)

Hiç izlemedim ama fragman dikkat çekiciydi meraklanmıştım.:D

@Forumdash @destere @kaan955
3.bölümü izledim bu arada @destere diziyi brakamazsın hiç boşuna kaçmaya çalısma :F
constantine ve o kızın uyumu çok iyiydi cidden ama plak olayı çok hosuma gitmedi süpernaturaldakı gibi farklı yaratıklar bekliyorum ben yanı büyülü nesneler eşyalar yerine yaratıklar olursa daha heyecanlı olucak 🙂🙂🙂 @Forumdas o siyah melek castielmi demiştin sen 🙂🙂🙂

Hiç izlemedim ama fragman dikkat çekiciydi meraklanmıştım.:D
işte bende anlatıyorum sana? izlemedin bir izleyen olarak dizinin çok elit ve el üstü veya ellenmiş bir yapım olduğunu söylüyorum sakın kaçırma :) ben kaçırsam bile sen kaçırma diziyi :) bana bakma benim böyle kaliteli dizilere alerjim var :)

@Forumdash @destere @kaan955
3.bölümü izledim bu arada @destere diziyi brakamazsın hiç boşuna kaçmaya çalısma :F
constantine ve o kızın uyumu çok iyiydi cidden ama plak olayı çok hosuma gitmedi süpernaturaldakı gibi farklı yaratıklar bekliyorum ben yanı büyülü nesneler eşyalar yerine yaratıklar olursa daha heyecanlı olucak 🙂🙂🙂 @Forumdas o siyah melek castielmi demiştin sen 🙂🙂🙂
yine arada bir bakarım zed e :) tamamen bırakmam ,
dün misafir vardı z. nation ı izleyemedim gül gibi dizi bugüne kaldı :)

işte bende anlatıyorum sana? izlemedin bir izleyen olarak dizinin çok elit ve el üstü veya ellenmiş bir yapım olduğunu söylüyorum sakın kaçırma :) ben kaçırsam bile sen kaçırma diziyi :) bana bakma benim böyle kaliteli dizilere alerjim var :)

Tekrar heveslendirdin bakacağım gliba.:F

z nation bende bakamadım ün griim ve constantineye bakabildim 🙂🙂🙂
cosntantineyi @sokak sanati nin üstüne yıkıp kaçmak yok ona göre :F:F:F

zed haritaya el atınca yasemin kokusu aldı:) ben o sahnede sadece zed in kokusunu aldım :)

o zaten kendisini yakmış yakacağı kadar :) ateşe birinin atması gerekmiyor nerde ergenik dizi çiğdem cumburlop dalıyor fantazik diye :))

Parlak çocuk olmalı ama Çiko'nunda kriterleri var.:F

zed haritaya el atınca yasemin kokusu aldı:) ben o sahnede sadece zed in kokusunu aldım :)

o zaten kendisini yakmış yakacağı kadar :) ateşe birinin atması gerekmiyor nerde ergenik dizi çiğdem cumburlop dalıyor fantazik diye :))
Parlak çocuk olmalı ama Çiko'nunda kriterleri var.:F
ayy sen bakma @destere ye sokak sanati fantastik diziler candır bence mutlka herkes izlemeli destere kaliteden anlamadığı için fanatstik dizileride anlayamıyor :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking