NBC Constantine 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
idare ederdi bence ilk bölüm @destere mutlaka izlemeye devam et senide yavas yavas fantastiğe alıştırıcam :F:F:F
@Forumdash sen grimm izliyormuydun aaa vlla bak bugün sana nasıl grimm izlemiyorsun sen diyecektim @OzaN a söyleyelimde girimin 4.sezon konusunu açsın bukadar kaliteli br dizinin konusu olmaması şaşırtıcı yanı 😳😳😳
izlerim izlemesinede liv adlı kızın daha bir özgür takılması şart, yoksa sadece iblis kovalamakla olmaz bu işler :)

S01B01 izledim

Aman aman bekliyordum pek bi heycan yarattiği söylenemez bölüm boyunca:( Haa ama izlemeye devam ederim gibi.

Costantine'yi oynayan abimiz işi kıvırmış. SPN'ye pek benzetilecektir ama bi SPN olamaz.Constantine'nin yardımcısı adam Bobby, siyahi melek Castiel:X

Efekt olarak Grimm'e çok benzettim.Aniden gerçek yüzleri görünüyor:X Belki de cuma günü koymalarının sebebi budur:X Efektler yer yer iyiydi. Özellikle yağmur sahnesi çok iyiydi bence.

Liv karakterini oynayan kızı nasıl hatırlayamadım bi türlü diye şimdi kendi kendimi yerim. Ama bu dizide oldukça minyon kaçmiş. Neyse Liv'i oynayan kız meğerse True Blood'tan Eric'in kardeşi Nora'ymiş @*YıldırıM*

Fazla hızlı geldiği için bölüm adapte olamadım gibi, sanki aceleye gelmiş gibi (?) yada süreyi aşmayalım der gibi(?)

7/10

@destere @Çiğdem-
:Dsonradan katılmıştı ama güzel kızdı:)

Evet True Blood'ta daha büyük gibiydi, burda biraz daha liseli gibi bişey olmuş:F @destere kaptı kızı hemen:A
ama performansı yeterli değil daha doğrusu kıza fazla geniş yer ayırmamışlar şöyle yayılıp serpilecek bir alan bırakmamışlar :) biraz daha imkan tanınmalı o zaman sen yetenek gör :)

1x1

Oy oy oy. Yeni bir supernatural doğuyor gibi ilk sezonlarından aldığım hissiyatı aldım resmen. :) Fragmanı ilk çıktığında ilgimi çekmişti, şimdi izleme fırsatı buldum pilot bölümüde varmış sanırım bölümler karıştımı bilmiyorum 1. bölüm diyordu.

Liv kızımız güzel seçim olmuş. :D O meleğe koyulan karakter karar kimseden nefret etmedim. :D Lost'un kıl tipi her dizide karşıma çıkar oldu, bi bitmedi kısacası. :( Liv'in babası sanırım harflerin adamlarındandı, liv'de oz'a benziyor sanki, tüm dizi bilgilerin karıştı şuan 2. bölümü bekliyorum ısınamadım henüz. :Z

1x2

Dizinin sizi çeken bir tarafı var, çoktan fazla aksiyon yok ama sanırım ahenki tuttuşlar.

Son kısımda birşeyler dedi, kızı göstererek çözemedim tam, algılayamadım ne demek istediğini. (b) Grubun yeni üyesiyse beğendim hanımefendiyi. :A

S01B02 izledim

Yorumlayacak değilim devamlılık söz konusu değildi başı, kıçı hariç :X
İlk bölümün sonunda gösterilen kızı gördük. Meğerse Özge Özpirinçci'ymiş meğerse😛 Çok benziyordu.Güzel kızdı vessalam ben de beğendim.

Madencileri konu olarak ele alması ve dizinin önceden çekildiği var sayarsak, aklıma SOMA geldi 😱 Neden olmasın :bağır: Katty Perry klibi de ortada zaten :F

Son sahnede ben de bişey anlamadım, umarım kız kötü filan çıkmaz:(
Birde Constantine sigara içmeyecek bu dizide filan diyorlardı, çizgi romanın hayranları karşi çıktiğindan heralde ağzlarına bir parmak bal çalmak için sigara yakmaya hazırlanırken gösterdiler.

Sahneler fazla hızlı biraz yavaştan alsalar 7/10

@destere sanırım bıraktı (b) @Çiğdem- sen kesin unuttun gene:F

2.bölümü izledim @Forumdash @destere @kaan955
@Forumdash somaya hitap olarak çekildi bu bölüm zaten daha ikinci bölüm çıkmadan cosntantine somaya bölüm hazırladı haberleri okumsutum ben tabi ozaman anlamamıstım 2.bölüm daha çıkmamıstı çünkü konusunu açacaktım aslında ama açmadım ilgi görmez diye bu bölümün türkiyedekı soma olayına çekildiği haberleri okumuştum 🙂🙂🙂
ben açıkcası ilk bölümü daha çok beğenmiştim 2.bölümü fzla beğenmedim zaman zaman uykum geldi :kiki::kiki::kiki: son sahende @kaan955 @Forumdash açık şekilde o kızı akst ediyor çünkü yanlış kişilere güveniyoruz falan diyor burada o kızı kast ettiği çok açık bence
sonra sizi avlamanın peşinde olanlarda var diyor ve nekadar dikkatlide olsanız anlayamazsınız radakı farkı diyor sonra o kız çıkıyor ortaya constantinaya baya baya kötü adam bakışı atıyor video biterken 🙂🙂🙂 biveo biterken o kızın gelirim müziğiyle birlikte olan bakıslarına bir bakın derim şeytanı bakışlar :F:F:F

1x2. bölük :)

süperdi üff ne biçim bölümdü :)
ZED adlı pompiş kızı sevdim forumdash michael jackson kılıklı özgeye benzetmiş ama bu daha bir uzun bacaklıydı sanki :) kız iyi saatte olsunlara gelen bir tip john uda daha önce hayalindemi görmüş rüyasınamı kaçmış? kız resim falan yapıyordu consomatrisle alakalı, neyse sonra kız bayağı bir baygın baktı john a.. john un ruhlar aleminden dönüp güzeller alemine takılacak alet edavatı yoktu sanırım kıza pek pas vermedi gibi ?
sonunda şeyi merak etmişsiniz @Forumdash @ @Çiğdem- , john totosunu kıza dönüp yatakta uzanırken kendi kendine bişey sayıklıyordu ne diyordu acaba demişsiniz ? orasını ben anladım john orda şöyle diyordu :-arkamda sülün gibi bir kız oturuyor ben ise totomu dönmüşüm kıza mal gibi uzanmışım benden salağı yoktur diyordu... kızda john a zaten kötü bakacak onca erkek arasında gitti gülağa türü birni buldu :))

madencilerin ruhu karanlık ruhları dışa doğru zorluyordu zorlanan ruhlar maden sahibini zorluyordu orda öyle bir konu vardı gibi... lannis adlı yanan madencinin karısını çukura çektiği sahne güzeldi

ZED adlı pompiş kızı sevdim forumdash michael jackson kılıklı özgeye benzetmiş ama bu daha bir uzun bacaklıydı sanki :) kız iyi saatte olsunlara gelen bir tip john uda daha önce hayalindemi görmüş rüyasınamı kaçmış? kız resim falan yapıyordu consomatrisle alakalı, neyse sonra kız bayağı bir baygın baktı john a.. john un ruhlar aleminden dönüp güzeller alemine takılacak alet edavatı yoktu sanırım kıza pek pas vermedi gibi ?
sonunda şeyi merak etmişsiniz @Forumdash @ @Çiğdem- , john totosunu kıza dönüp yatakta uzanırken kendi kendine bişey sayıklıyordu ne diyordu acaba demişsiniz ? orasını ben anladım john orda şöyle diyordu :-arkamda sülün gibi bir kız oturuyor ben ise totomu dönmüşüm kıza mal gibi uzanmışım benden salağı yoktur diyordu... kızda john a zaten kötü bakacak onca erkek arasında gitti gülağa türü birni buldu :))

madencilerin ruhu karanlık ruhları dışa doğru zorluyordu zorlanan ruhlar maden sahibini zorluyordu orda öyle bir konu vardı gibi... lannis adlı yanan madencinin karısını çukura çektiği sahne güzeldi
Tabi sen Özge'nin son halini bilmiyorsun :X Eski Özge yok artık:X Al bu klibi izle stiliyle tarzıyla modasıyla saçiyla başiyla kaşıyla gözüyle o kıza benziyor :F

Tabi sen Özge'nin son halini bilmiyorsun :X Eski Özge yok artık:X Al bu klibi izle stiliyle tarzıyla modasıyla saçiyla başiyla kaşıyla gözüyle o kıza benziyor :F
izledim klibi ama zaten alyazmalımdada güzeldi ya? yani kötü kız değil bayağı güzel biri:) ben beğeniyorum ama sanki biraz toplu duruyordu eskiden, klipte daha bir bakımlı hale gelmiş gibi :))

izledim klibi ama zaten alyazmalımdada güzeldi ya? yani kötü kız değil bayağı güzel biri:) ben beğeniyorum ama sanki biraz toplu duruyordu eskiden, klipte daha bir bakımlı hale gelmiş gibi :))
Hep Engin altta üstte yatan herif yüzündendir. Heriften ayrılınca bambaşka biri oldu:X

seninle konusu şeytanlar doğa üstünü barındıran fantastik bir dizi izleyeceğimi hiç aklıma getirmezdim cnm bunu örnekleri çoğaltalım bence :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking