ben izleyemedim cnm forumdan çıkınca brazdan izleyecem ağzını sıkını tutyeni bölüm çıkmış @Çiğdem- @kaan955 @Forumdash duyduk duymadık demeyin
forumdas ın duymayacağı kesin
ben izleyemedim cnm forumdan çıkınca brazdan izleyecem ağzını sıkını tutyeni bölüm çıkmış @Çiğdem- @kaan955 @Forumdash duyduk duymadık demeyin
forumdas ın duymayacağı kesin
bende şimdi izleyeceğim kim hızlı izlerse o spoiler versinben izleyemedim cnm forumdan çıkınca brazdan izleyecem ağzını sıkını tut
spoi falan verirsen oklavayı yersin vllabende şimdi izleyeceğim kim hızlı izlerse o spoiler versin
aynı anda bitiririz merak etmespoi falan verirsen oklavayı yersin vlla
sonra chas hapse düşüyor bunu duyan john üzüntüden şeytanla çiftleşerek intikamını alıyorspoi falan verirsen oklavayı yersin vlla
11.bölümü izledim sabah cnm spoinin işe yaramadı yanı1x11. Bölüm
güzel bir bölümdü
yine @Çiğdem- izlemekte geç kalmış bana gün doğdu
Zed in bir çocuğu oluyor bu bölümde
Zed yine yoktu chas de yoktu ama zed in yokluğu anında belli oluyor o yüzden sıkılarak izlemeye başladım neyseki lily liloşum yetişti imdadımıza esmerdi ama güzeldi kavruk buğday tenli güzel kız diziyi şenlendirdi birde soyunsa tam olacaktı
jacob show ayna düzleminden liseye intikal edip liloş, miroş ve zenci toparlağı öteki tarafa geçirip tek tek tecavüz ediyordu john ile ritchie uzman olarak olaya el attılar richie nin güneş yanığı formülüyle ayna düzlemcisi jacob u kavurmasıyla olaylar son buldu ve bölüme noktayı koyduk
umarım önümüzdeki bölümlerde hep zed olur böyle çok yavan
zed olmayınca 0.8 e düşmüş reytingler demekki adamlar hatalı bu konuda zed dizinin herbişeysi11.bölümü izledim sabah cnm spoinin işe yaramadı yanı
zed olmamasından dolayı tam aksine harika bir bölüm izledik bence
o diğer dünyaya götürüp öldüren adam çok korkunctu gerçekten lavaboya gidince bir arkama baktım ık sık ortaya çıakrmı diye hahaha D
bu arada o karanlık yer cennet gibi olduya orası bilgisayar hilesi olduğu okadar belli oluyorkı daha özen gösterselerdi keşke 🙂🙂🙂
ben bölümü çook beğendim zed in gelmesine gerek yok cnm
12.bölümü izledim bende spoide geç kaldın canikom1x12. Bölüm
muhteşemdi
manny adlı kelek john un parmaklamasıyla insana dönüştü adamda ne şans var dönüşür dönüşmez hemşireyle siftah yaptı anında biz 20 yıldır insanız öyle bir hemşire düşüremedik
zed imin umurilik soğanında kolibasili varmış o yüzden gayipten sesler görüntüler görüyormuş iyikide ameliyat olmadı onun hayal dünyasını seviyoruzmanny nin son sahnede zed le derin bakışmalar eşliğinde konuştuğu sahneyi sevmedim bu zenci kertenkele zed emi sulanıyor ne iş ?
@Çiğdem- @kaan955 @xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci @MelankoliK
@Çiğdem- izlemeyi unutma yarım saat sonra spoiler veririm
12.bölümü izledim bende spoide geç kaldın canikom
hahahaha marry zed e falan ulanmıyor @destere alemsin vlla
sende bir melek görsen sende ona hayran hayran bakardın bence @destere ayyy inanamıyorum meleği bile baştan çıakrdılar yok yok biz kadınlar gerçektende şeytanın söylediği gibi bizde şeytanız galiba meleği bile yoldan çıkardık hahaha
melek dışında çok yorumlanıcak birşey yok ama constantine ve işbirliği güzeldi bence
hadi zed diyelim hayranlıkla baktı peki hemşirenin yaptığına ne demeli adamı anında yatırdı yere kadın melekleri affetmiyor
kadın onu zenci olarak görmüyorduki cnm doktor adam oalrak görüyordu o doktorla ilişkisi varmış bu kadının melekte o doktorun bedenine girince öyle oldu
bununla blac sailse bakamadım yarına kaldı cnm 🙂🙂🙂
ikisinede bu gece bakıcam sen izleyene kadar patır patır spoiler dökülürüm )bununla blac sailse bakamadım yarına kaldı cnm 🙂🙂🙂
13.bölümü izledim bende cnm 🙂🙂🙂1x13. Bölüm Sezon Finali
güzel bir bölümdü ayrıca sezon finalinde sizleri büyük bir sürpriz bekliyor @Çiğdem- @kaan955 @Forumdash
satanist kanlı ay tutulmasında kurban etmek üzere vesta adlı kızı kaçırdı kızı kandırmak içinde zaten ölmüş olan vesta nın yaşıtı üç kızı kullandı tabi sonunda john müdahale etti vatandaşı altetti falan filanjohn satanistle uğraşırken papa midnite iki kez john u öldürmeye teşebbüs etti ikisindede başarılı olamadı gözcü olarak karga göndermesi güzeldi john un papa yı ölü adam la aladattığı sahne güzeldi
zed de jim adlı kerkenezle öpüşme gafletinde bulundu
asıl sürpriz sonda geldi manny adlı melek oğlu kelek şeytana hizmet ediyormuş sanırım , john un öldürülmesini isteyen papa denen zenciyi bunun için görevlendiren melek kılıklı kelek many imiş ) hatta brujeria nında efendisiymiş bayağı bir yetki sahibiymiş... kötülük konusunda emir komuta zincirinin tepesine yakın bir yerdenmiş manny
neyi anlamadın yukarda sana yarım sayfa olayı anlattım özellikle ikinci spoiler ı aç orda herşeyi tek tek anlattım )13.bölümü izledim bende cnm 🙂🙂🙂
offf ayy malesef resurrectiondan sonra bu dizimizde gidicek galiba reytingler düzelmeden sezon finali yaptılar 2.sezon olmaıs çok zor böyle yarım bitiriyorlar ben merak ediyorum o melek olayı ne olucak diye yarım şekilde bitirmelerine sinir oluyorum bari doğru dürüst final yapın ama yarım brakmayın şu dizileri
bölüme gelirsek manny olayını çok anlamadım ben @destere
constantinenin tarafında değilmi şimdi bu melek ayrıca brujeria olayınıda anlamadım ben ayy bir anlatı ver
amannn tekrar anlatsan incilerin dökülücek sanki cnmneyi anlamadın yukarda sana yarım sayfa olayı anlattım özellikle ikinci spoiler ı aç orda herşeyi tek tek anlattım )