NBC Constantine 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nora'lı sahnler @Çiğdem- 'likdi :( Kızın gözü gönlü açılmıştır:F Nora'nın bir saçını gördük birde... :X O kadar.
ben şu john un sihirlerini arada bir deniyorum :) sin ximkabi kaka akkaaa hakaluka :))) ama pek bir etkisi olmuyor :) demekki kelimelerde sihir yok o kelimeleri söyleyen kişininde karanlık dünyayla seviyeli bir ilişkisi bulunmalı :))

@Çiğdem- in üstünde denemek lazım bu sihri:) saçları alev alsın keloğlana dönüşsün :)

ben şu john un sihirlerini arada bir deniyorum :) sin ximkabi kaka akkaaa hakaluka :))) ama pek bir etkisi olmuyor :) demekki kelimelerde sihir yok o kelimeleri söyleyen kişininde karanlık dünyayla seviyeli bir ilişkisi bulunmalı :))

@Çiğdem- in üstünde denemek lazım bu sihri:) saçları alev alsın keloğlana dönüşsün :)
Ohooo sen benden daha çok kaptırmışssın kendini fantastik dunyaya :X

hahahah @destere saçımın teline zarar gelsin o ateşle yakarım vlla seni :F:F:F
saçlrım benim en değerverdiğim şeylerin başında gelir 🙂🙂🙂

Ohooo sen benden daha çok kaptırmışssın kendini fantastik dunyaya :X
dizide gördüklerimi aynen uygulayacağım ama elime bir zed geçmedi daha:) onuda bulursam john un taktiklerini birebir uygulamaya başlayacağım :)

hahahah @destere saçımın teline zarar gelsin o ateşle yakarım vlla seni :F:F:F
saçlrım benim en değerverdiğim şeylerin başında gelir 🙂🙂🙂
bir sihir deniyorum bakalım ne kadar etkili olacak :) fındık gölü balesi sihrin adı :)

dizide gördüklerimi aynen uygulayacağım ama elime bir zed geçmedi daha:) onuda bulursam john un taktiklerini birebir uygulamaya başlayacağım :)

bir sihir deniyorum bakalım ne kadar etkili olacak :) fındık gölü balesi sihrin adı :)
haahaha o ne beee öyle ne işe yarıyor :F:F:F

1x7

Bu bölümdede diğer eleman yoktu, Zed dönmüştü pek formunda değildi ama döndü ve yine ne olduğu söylemediler. :D Muhtemelen sözleşmeyle alakalı birşey fazla para vermelelim diye mi yapıyorlarsa artık, çünkü çok mantıksız bir durumdu. :D
Bölüm güzeldi, melek en sonunda doğru olanı yaptı, kılım ölsün gitsin o ünlü dizide oynarkende sevmezdim, o zombi filmindede kıl olduğum bir karakter zaten. :D

@Forumdash @kaan955 @destere
7.bölümü izledim
@destere hemen izlemelisin bence çünkü
zed dönmüş :F:F:F
bölüm yorumum ise
dizi son bölümelrde kendine geldi iyice çok zevk vermeye başladı
aaaa o melek kadın şunu gösterdi yanı çoğu kadının melek yüzlü şeytan olduğunu çok iyi özetlediler bu bölümde @destere oyüzden her gördüğüne hemen kanıp gitme dikkat et bence :F:F:F siyah melek bu bölümde çok iyiydi bence constantineyi yalnız brakmadı :love1::love1::love1:

1x7. Bölüm

bölüm harikaydı :) @Çiğdem- dizi her gittikce sarılıyor bana:) ya da sarıyor beni :) herneyse işte güzeldi yine ..

ZED dönmüş mutlu olduk
tüyü yolunmuş tavuk melek imogen de güzeldi:)
zach adlı vatandaşa yılan soktu olaylar olaylar derken renkli görüntüler izledik :)
kanatlı zenci ilk defa bir iş yaptı o da güzelim imogen in kalbini sökmekle başladı işe.. zenci keleği lanetliyoruz :)

@Forumdash @kaan955 @destere
7.bölümü izledim
@destere hemen izlemelisin bence çünkü
zed dönmüş :F:F:F
bölüm yorumum ise
dizi son bölümelrde kendine geldi iyice çok zevk vermeye başladı
aaaa o melek kadın şunu gösterdi yanı çoğu kadının melek yüzlü şeytan olduğunu çok iyi özetlediler bu bölümde @destere oyüzden her gördüğüne hemen kanıp gitme dikkat et bence :F:F:F siyah melek bu bölümde çok iyiydi bence constantineyi yalnız brakmadı :love1::love1::love1:
olsun melek yüzlü şeytanda olsa ben tüyü yoluk imogen i istiyorum yinede :)

S01B07 izledim

Bu bölüm için birtek şunu diyebilirim. Burdaki kadın melekler daha bi hoş:X @Çiğdem-

bölüm ortaydı işte:X Zed zart diye geri dönmüş. Zed'in peşine bi herif takılmış 😱

7/10

S01B07 izledim

Bu bölüm için birtek şunu diyebilirim. Burdaki kadın melekler daha bi hoş:X @Çiğdem-

bölüm ortaydı işte:X Zed zart diye geri dönmüş. Zed'in peşine bi herif takılmış 😱

7/10
keşke kanadını döküp dünyada kalsaydı :) kanatlı zenci kertenkele meleğin kalbini söktü, zaten o vatandaşı hiç sevememiştim hiç hayırlı tek bir işide yok :)

1x8

Garip bir bölümdü, sanki her taraftan bela alıp bölümü sonlardıralım demişler. :D

Zed son adamla kaldığında dediğim kelime şuydu kesin o iğneyi yer olay çıkması lazım demiştim ki tuttu. Son bölümde kadının neden constantine'yi vurduğunu anlamadım. Çocukları neden kaçırdığını anlamadım genel olarak. Türkçe altyazıyı bırak ingilizce altyazı bile yoktu dayanamadım izledim öyle. :D

1x8 bölüm

harikaydı türlü türlü yaratıklar seyrettik üstelik ispan yollu! rahibeler bayağı güzeldi :)

yalnız bölüm bitmedi devamı diğer bölümde gelecek en heyecanlı yerinde kestiler zed im tehlikede kızın şööyle bir civarda dolaşması bile yetiyor zed resim yapıyor resim kağıdını tam boobs hizasında tutmuş ben daha resme bakamadım? ne çizdiğinide bilmiyorum gözüm boobslardaydı :)

meksikada bir veledi havva nın küçük kızkardeşi lamashtu kaçırdı cons u çağırdılar cons da bizim zed i evde bıraktı götürmedi oysaki zed gitmeliydi ispanyollu rahibeler ne kadar hoş olsada bir zed etmezdi, ayrıca zed ne biçim öpüşüyor öyle @Çiğdem- in parlağı eddie yi yutacak gibiydi nerdeyse :)orda dayak yesede sonunda vurulsada eddie olmak isterdim ne şanslı velet zed i öptü tombalak
nerde kaldık havva nın kızkardeşi lahmacun hugo un veledini çalmıştı bunlarda tavuğa hugo kanı sokup bebek kılığına koydular lahmacun bebeği almaya gelince hugo ateş etti lahmacun tavuğu kapıp kanalizasyına girdi orda contantine lahmacuna eski manitası pezo nun ruhunu gönderdi pezo lahmacunu yakıp yok etti ama kanalizasyonda kertenkeleye benzer bir yaratık zıplayıp duruyordu o da in vuncik denen bir yaratıkmış ?
ondan sonra ispanyollu rahibe anna marie cons u göbeğinden vurdu çocuğu alıp çıktı cons kanalizasyonda kalırken zed evde iğneli adamın saldırısı sonucu baygınlık geçiriyordu bakalım önümüzdeki bölüm neler olacak

@Forumdash @Çiğdem- @kaan955 @xemrexxx

@gözlemci arada boşta kalırsan bu diziyede göz at daha ilk sezonunda :)

1x8 bölüm

harikaydı türlü türlü yaratıklar seyrettik üstelik ispan yollu! rahibeler bayağı güzeldi :)

yalnız bölüm bitmedi devamı diğer bölümde gelecek en heyecanlı yerinde kestiler zed im tehlikede kızın şööyle bir civarda dolaşması bile yetiyor zed resim yapıyor resim kağıdını tam boobs hizasında tutmuş ben daha resme bakamadım? ne çizdiğinide bilmiyorum gözüm boobslardaydı :)

meksikada bir veledi havva nın küçük kızkardeşi lamashtu kaçırdı cons u çağırdılar cons da bizim zed i evde bıraktı götürmedi oysaki zed gitmeliydi ispanyollu rahibeler ne kadar hoş olsada bir zed etmezdi, ayrıca zed ne biçim öpüşüyor öyle @Çiğdem- in parlağı eddie yi yutacak gibiydi nerdeyse :)orda dayak yesede sonunda vurulsada eddie olmak isterdim ne şanslı velet zed i öptü tombalak
nerde kaldık havva nın kızkardeşi lahmacun hugo un veledini çalmıştı bunlarda tavuğa hugo kanı sokup bebek kılığına koydular lahmacun bebeği almaya gelince hugo ateş etti lahmacun tavuğu kapıp kanalizasyına girdi orda contantine lahmacuna eski manitası pezo nun ruhunu gönderdi pezo lahmacunu yakıp yok etti ama kanalizasyonda kertenkeleye benzer bir yaratık zıplayıp duruyordu o da in vuncik denen bir yaratıkmış ?
ondan sonra ispanyollu rahibe anna marie cons u göbeğinden vurdu çocuğu alıp çıktı cons kanalizasyonda kalırken zed evde iğneli adamın saldırısı sonucu baygınlık geçiriyordu bakalım önümüzdeki bölüm neler olacak

@gözlemci arada boşta kalırsan bu diziyede göz at daha ilk sezonunda :)
Kaçar dakika :) ve genel konu ne üzerine :)

1x8 bölüm

meksikada bir veledi havva nın küçük kızkardeşi lamashtu kaçırdı cons u çağırdılar cons da bizim zed i evde bıraktı götürmedi oysaki zed gitmeliydi ispanyollu rahibeler ne kadar hoş olsada bir sed etmezdi ayrıca zed ne biçim öpüşüyor öyle @Çiğdem- in parlağı eddie yi yutacak gibiydi nerdeyse :)orda dayak yesede sonunda vurulsada eddie olmak isterdim ne şanslı velet zed i öptü tombalak

@destere @Forumdash @kaan955
8.bölümü izledim bende
@destere senin ucube suratlı zedten kurtulucaz çok az kaldı ohhh:Z:Z
dizi soma madencilerden sonra bu bölümde havva konusuna deyindiler 😱😱😱
dizi son 4-5 bölümdür çok iyi gidiyor gerçekten bu çizgide devam ederseler 2.sezon olur umarım :love1::love1::love1: constantiineye rahibe kadın ihanet etti :kizgin::kizgin::kizgin:
o siyah melek gelip kurtarıcaktır cosntantineyi @destere sen ne diyorsun 🙂🙂🙂

@destere @Forumdash @kaan955
8.bölümü izledim bende
@destere senin ucube suratlı zedten kurtulucaz çok az kaldı ohhh:Z:Z
dizi soma madencilerden sonra bu bölümde havva konusuna deyindiler 😱😱😱
dizi son 4-5 bölümdür çok iyi gidiyor gerçekten bu çizgide devam ederseler 2.sezon olur umarım :love1::love1::love1: constantiineye rahibe kadın ihanet etti :kizgin::kizgin::kizgin:
o ziyah melek gelip kurtarıcaktır cosntantineyi @destere sen ne diyorsun 🙂🙂🙂
anna marie aklı başında hareket etti orda bebeği kurtarması önemliydi:) contantini vurması güzel hareketti hatta beş altı tane daha sıksa dahada güzel olacaktı :)
zed ime bişeycikler olmaz sonsuza dek yaşayacaktır :)

Kaçar dakika :) ve genel konu ne üzerine :)
40 dakika cnm konusu doğa üstü şeytan avcısı bir adamı konu alıyor henüz 8 bölüm oynadı bakmanı öneriyorum bende ayrıca gotham @destere sana önerdimi bilmiyorum yeni çıkan dizilerden kesinlikle onada bakmalısın batmanın çocukluğunu ele alıyor 🙂🙂🙂

40 dakika cnm konusu doğa üstü şeytan avcısı bir adamı konu alıyor henüz 8 bölüm oynadı bakmanı öneriyorum bende ayrıca gotham @destere sana önerdimi bilmiyorum yeni çıkan dizilerden kesinlikle onada bakmalısın batmanın çocukluğunu ele alıyor 🙂🙂🙂
Konusu aslında bana göre tamamdır,bunada başlıyorum :) yaırndan itibaren :) Bu gece The Killing gecesi :)

42 dakika falan her bölüm :) karanlık ruhlar yaratıklar ucubeler falan çıkıyor @Çiğdem- baskısı sonucu diziye başladım yani :))
Bende başlıyım bari :) Bu arada önerdiğin diğer mini dizinin adı neydi karıştı gitti sayfalar bana bir daha yazıversen onuda izlesem 🙂

Konusu aslında bana göre tamamdır,bunada başlıyorum :) yaırndan itibaren :) Bu gece The Killing gecesi :)

Bende başlıyım bari :) Bu arada önerdiğin diğer mini dizinin adı neydi karıştı gitti sayfalar bana bir daha yazıversen onuda izlesem 🙂
constantine ve gotham bu iki diziyede başla bence güncel diziler ve henüz bölümleri 8-9 bölüm yanı bölümler birikmeden bakma şansın var cnm 🙂🙂🙂