Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizide konu bulamıyorlar zaar başka dizilere şey ediyorlar. :A Çapları yetiyor mu bari? :A
:T: gönderme dediğim adı geçiyor işte :F Süperdir Chuck'ın göndermeleri :A

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e19[/HASHTAG]

Vay anasını ne bölümdü be 😱 Bentley giderayak sevgimi kazandı :bhr: Neredeyse kendini feda edecekti.. Büyük cesaret.

Esmer sakallı arkadaş güzel plan yapmış hiç şüphelenmedim ondan. Sevgilisinden ayrıldığını söyleyen kız yapmıştır diye düşündüm en başta sonra da Bentley'den şüphelendim ama ikisi de çıkmadı. Olayın arkasında Vivian varmış :/ Melek gibi bir kızdı ama sırf babasıyla görüştürülmedi diye gemileri yakmış anlaşılan.

Yeni bir intersect olursa Ellie Bartowski olur :)
9.5/10

Chuck s04e21

Süper bölümdü. Çok güldüm :D Hem çok güldüren hem de bir yandan hüzünlendiren bir bölümdü.

General'e yalan söylemeyi iyi düşündüler ama Chuck da gitti en olmayacak şekilde söyledi bir düğün planlayıcısı için devletin tüm birimleri harekete geçti. :D Çok eğlenceliydi onu yakalama çalıması falan.
Sarah'nın çakma taklidi yardırdı :F
çak sarah.jpg

Güldüren yanı bunlardı ama aynı zamanda Sarah'nın babası ile olan ilişkisi de yürek burktu. Sondaki hareketi süperdi. Adam yıllarca biriktirmiş para Sarah için :)

Anladim :)
Ee diziyi senden başka izleyen varmi :) konusu ne :)
cevaa var şuan izleyen bir de ozan var ama o bitirdi :)
konusu normal bir adam olan chuck bartowski'nin (bkz: avatarım) aldığı bir mail sonucu devlet sırlarının kafasına yüklenmesi ve onun çevresinde gelişen olaylar. çok eğlenceli bir dizi aşk,macera,aksiyon,dram her şey var :)

cevaa var şuan izleyen bir de ozan var ama o bitirdi :)
konusu normal bir adam olan chuck bartowski'nin (bkz: avatarım) aldığı bir mail sonucu devlet sırlarının kafasına yüklenmesi ve onun çevresinde gelişen olaylar. çok eğlenceli bir dizi aşk,macera,aksiyon,dram her şey var :)
Vav supermis bu aralar doluyum yazin bakabilirim :love1: :love1:
@Çiğdem- sn neden izlemiyosun bunu :)

Chuck s04e22

Alexei'nin annesi fena güldürdü. :F Silah kullandığı sahne olsun evi patlattığı sahne olsun, müthişti. :D Millet o yün ipliklerle torununa kazak örer bizimki evini patlatıyor. :X

Ajan X meğer Alexei Volkoff'muş. Şok oldum 😱

Sarah'nın "Is this a gun? No" sahnesi de iyiydi :D

Person of interest izleyen varmi ?
Aslında sevdim diziyi ama düzenli olarak izlemiyorum

Chuck s04e23

Vivian mısın nesin kör kuyulara düşesice :( Sarah'ya bir şey olmayacağını bile bile nasıl üzüldüm öyle görünce.ss
Lester'ın hazırladığı video çok güzeldi be. İnsanın aşık olası geliyor :))

Chuck s04e24 (Sezon Finali)

Chuck'ın son sezon finalini de geride bıraktık. Artık elde sadece 13 bölümcük final sezonu kaldı.

Beşinci sezonda bitirerek en iyi kararı vermiş gibiler, gerçi olsaydı 6-7 izlemez miydik izlerdik tabii :D

Çok çok iyi bir bölümdü.
Duygulandıran sahneler oldu özellikle Chuck'ın ilacı aldığında Sarah'ya doğru koştuğu sahne ve Vivian'la konuştuğu sahne oldukça dokunaklıydı.

Chuck ve Sarah'nın düğün provası da iyiydi. Bir çift bu kadar mı yakışır be. İmreniyorum bu ikisine. :D Sarah'nın evlilik yemini çok iyiydi.

Casey'nin "Russians.. So many Russians.." dediği sahne gülümsetti. :D

Morgan'dan bile "guys i know kung-fu"yu duyduk bakalım neler olacak.
10/10

Chuck s05e01

Charles Carmichael & Michael Carmichael 😎 Chuck'ın çakmamasına alışamadım bir türlü ama Morgan'ın zumlaması da iyi :D
Decker'ın amacı ne ki.ss Adam bırakı CIA'i kendi kendine takılıyor niye uğraşıyorsun :/
5x2 fragmanı neydi öyle? Morgan ve Chuck arasına soğukluk girecek gibi..

Chuck s05e02

Morgan intersect olursa olacağı bu :( Sevdiğimiz Morgan'ı geri verin bize :bağır:

Chuck s05e04

Telefon ne zaman gösterilse saat 08:09 özel bir amacı mı var acaba :D
Bombanın nasıl etkisiz hale getirildiğini atladılar, iyi bir şey bulamadılar herhal :D
Casey doğru olanı yaptı ama Decker yine batırdı işi :( Ne demek Casey'yi tutuklamak :T:

Son düzenleme: