Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x10

Önceki bölümler için tek tek yorum yapamayacağım ama kısa bir değerlendirme yapayım. :)

Bugüne kadar izlediğim dizilerin içerisinde en tepe noktaya kurulmaya aday. Abartmıyorum diziyi acayip çok sevdim. Tempo hiç düşmüyor günde 5-10 bölüm arka arkaya izlemek istiyorum, sıkıldığım tek bir dakikası bile yok. :)

Oyuncular ailemden biri gibi oldular sanki, hepsini ayrı ayrı çok seviyorum. Tabii Yvonne Strahovski'nin yeri bir başka. Ben sarışın görünce dayanamıyorum arkadaş, sadece bir sandalyeye otursa saatlerce izleyebilirim. Kendisini Dexter ve 24: Live Another Day bölümlerinden tanıyordum hatta 24 dizisinde de Kate Morgan karakteriyle CIA ajanı bir role hayat veriyordu ama gerilimli bir roldeydi. Bu dizide ise acayip tatlı ve çok seksi. :)

Evet, Dexter dizisinde de hafızalarıma kazınmış bir sevişme sahnesi vardı. :)

Bu diziyi bu zamana kadar niye izlemedim diye kızıyorum kendime. Cenbc-e de aslında bir çok defa görmüştüm ama iş güç dolayısıyla izleyememiştim. (Yorgun oluyordum diğer devam eden dizilerimi de zar zor izleyebiliyordum. )

Küçük kıllı adam (Morgan) tartışmasız en çok güldüğüm karakter. Bartowski 'nin ablasındaki gülüş ve gözler dünyada kimse de yoktur o da çok tatlı. :)

Brooklyn Nine-Nine dizisinde Jake ve Amy birbirlerine aşık ikinci sezonun sonunda duygularından yeni bahsedebildiler, umarım çok geçmeden Sarah ve Bartowski de birbirlerine gerçek duygularından bahsederler. :)

9/10

2x10

Önceki bölümler için tek tek yorum yapamayacağım ama kısa bir değerlendirme yapayım. :)

Bugüne kadar izlediğim dizilerin içerisinde en tepe noktaya kurulmaya aday. Abartmıyorum diziyi acayip çok sevdim. Tempo hiç düşmüyor günde 5-10 bölüm arka arkaya izlemek istiyorum, sıkıldığım tek bir dakikası bile yok. :)

Oyuncular ailemden biri gibi oldular sanki, hepsini ayrı ayrı çok seviyorum. Tabii Yvonne Strahovski'nin yeri bir başka. Ben sarışın görünce dayanamıyorum arkadaş, sadece bir sandalyeye otursa saatlerce izleyebilirim. Kendisini Dexter ve 24: Live Another Day bölümlerinden tanıyordum hatta 24 dizisinde de Kate Morgan karakteriyle CIA ajanı bir role hayat veriyordu ama gerilimli bir roldeydi. Bu dizide ise acayip tatlı ve çok seksi. :)

Evet, Dexter dizisinde de hafızalarıma kazınmış bir sevişme sahnesi vardı. :)

Bu diziyi bu zamana kadar niye izlemedim diye kızıyorum kendime. Cenbc-e de aslında bir çok defa görmüştüm ama iş güç dolayısıyla izleyememiştim. (Yorgun oluyordum diğer devam eden dizilerimi de zar zor izleyebiliyordum. )

Küçük kıllı adam (Morgan) tartışmasız en çok güldüğüm karakter. Bartowski 'nin ablasındaki gülüş ve gözler dünyada kimse de yoktur o da çok tatlı. :)

Brooklyn Nine-Nine dizisinde Jake ve Amy birbirlerine aşık ikinci sezonun sonunda duygularından yeni bahsedebildiler, umarım çok geçmeden Sarah ve Bartowski de birbirlerine gerçek duygularından bahsederler. :)

9/10
Bu kadar çok sevmene sevindim, gerçi sevilmeyecek dizi de değil. :):)

2x11

Her zamanki gibi güzel bölümdü yine. :)

Sarah, dayanak ajanını Chuck'un başına bir şey gelmesin diye öldürdü. İçten içe Chuck'u ne kadar sevdiği bu sahneden belli aslında yoksa başka biri olsa silahsız adamı öldürmezdi. :)

9/10

2x12

Yine güzel bir bölümdü. :)

Baştaki kabus sahnesi çok güzeldi. (öyle kabus sahnesine can kurban :))

Asansör sahnesi ve sondaki Casey'in Chuck'suz bir operasyona katılacağını söylemesi ve Chuck'un onlara eşlik etmesi de gerçekten çok iyiydi. :)

Bu bölümde rock star Tyler rolünde Lost'dan Charlie'yi görmek güzeldi. :) @yatutarsa

9/10

2x13

Sezonun en güzel bölümüydü. :)

Chuck ve Sarah'ın gerçek olmasa da evli halleri çok güzeldi. Sarah'ın sadece ajanlıkta değil ev işinde de hamarat olduğunu gördük. :)

Mike kendisini gemi kaptanı olarak tanıtmış Morgan'ın annesine. :) Morgan'ın Mike'ın annesiyle ilişkisini öğrendiğinde gösterdiği tepkiye uzun süre güldüm. :)

Deney sahnesinde bir an Chuck'un beynindeki her şey silinecek diye çok korktum ama neyse ki dayanak ajanları başarılı olamadı.
9.5/10

2x11

Her zamanki gibi güzel bölümdü yine. :)

Sarah, dayanak ajanını Chuck'un başına bir şey gelmesin diye öldürdü. İçten içe Chuck'u ne kadar sevdiği bu sahneden belli aslında yoksa başka biri olsa silahsız adamı öldürmezdi. :)

9/10

2x12

Yine güzel bir bölümdü. :)

Baştaki kabus sahnesi çok güzeldi. (öyle kabus sahnesine can kurban :))

Asansör sahnesi ve sondaki Casey'in Chuck'suz bir operasyona katılacağını söylemesi ve Chuck'un onlara eşlik etmesi de gerçekten çok iyiydi. :)

Bu bölümde rock star Tyler rolünde Lost'dan Charlie'yi görmek güzeldi. :) @yatutarsa

9/10
2x12 en sevdiğim bölümlerden :)

2x14 2x15

Peş peşe iki harika bölüm izledim. :)

Chuck'un ilk bölümde kardeşini satmaması güzeldi. :)

İkinci bölümde Chuck, Sarah'ı kıskanıyorsun işte daha niye ayrılmaya kalkıyorsun. :)

Sarah'ın başkasıyla öpüşmesini yakıştıramadım. :(

9/10

2x16

Özellikle finali çok güzeldi. :)

Sarah'ın Chuck'u bırakıp gitmemesine sevindim. :)

Chuck ile Morgan aynı eve çıkacaktı fakat işler karıştı, Morgan da zaten Anna ile ayını eve çıkma kararı aldı. :)

8.5/10

2x17

Ortalama güzel bir bölümdü. :)

Orion ele geçmese iyiydi ama Chuck'a güveniyorum ben beynindeki bilgisayardan kurtulacak bence. :)

Morgan'ı kaşar annesiyle yaşamaktan birileri kurtarmalı. :)

8.5/10

2x18

Sezonun zayıf bölümüydü, yine de güzel bir kaç sahne vardı. :)

Bölümün zayıf olması Ajan Forest'den kaynaklandı. Sevmedim kadını Sarah'ın yerini alacak diye bir an korkmaya bile başlamıştım. Hem Ellie ve Muhteşem'in arasınıda bozdu. Güzel tarafı bu bölümle kendisinden kurtulduk. :)

Chuck'un hayatını yine Sarah kurtardı, finalde de babasını bulmuş. :)
8/10

2x19 2x20

İlk bölüm ortalamanın altında kalsada ikincisi çok güzeldi. :)

İlk bölümde Orion'un, Chuck'un babası çıkması şok etkisi yarattı. 😱

İkinci bölümde Jill'in desteğiyle Orion'u kurtarmaya çalışsalar da başarılı olamadılar. Fakat yerini öğrendiler. Generla ise Chuck'un yeraltı sığınağına kapatılmasını istedi. Tam Sarah'ın Chuck'a ihanet edeceğini düşünürken bekleneni yaptı ve Chuck'la kaçma kararı aldı. :)

İlk bölüm 8, ikinci bölüme 9/10 puan.

Son düzenleme:
2x21

13. bölümle birlikte sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. :)

Chuck ve Sarah, Orion'u kurtardılar ve böylece Chuck beynindeki bilgisayardan kurtulmuş oldu. :)

Sarah'ın kaçma olayınıda çözdüler, başı belaya girmeyecek. :)

Sarah ve Chuck'un ilk sevişmesi yardıda kalsa da bu yönde adım atmaları sevindirdi. :)

Chuck babasını Ellie'nin düğününe yetiştirdi. Muhteşem, Chuck'un ajan olduğunu öğrendi.

Finalde de dayanakjı ajanın ölmediğini gördük.
9.5/10

2x22

Bir kaç güzel sahne dışında bölüm biraz saçma geldi bana. :)

Bryce bu kez tahtalı köyü boyladı. Umarım şu dayanakçı ihtiyarda bir daha ortaya çıkmaz. :)

Muhteşem ve Ellie'nin düğünü sonunda gerçekleşti. :)

Chuck'un dönüşümü güzeldi ama tekrar beynine bilgisayarın yerleştirmesini sevmedim. :X

8.5/10

Bu bölümde Muhteşem'in annesini oynayan Morgan Fairchild, Friends dizisinde Chandler'ın annesini oynamadı mı? :)

Hatta Ross ile öpüşmemişler miydi? :)

Diziyi izlerken bu takıldı kafama, bu kadını nerden tanıyorum diye düşünüp durdum. İMDb'de de yazmıyor sana sorayım? @OzaN

Gilbert+Chagoury+Launches+Chagoury+Couture+obFNJw8CWOOl.jpg

3x1

Son bir kaç bölümdür pek sevemedim ama olsun canları sağolsun. :)

Sarah gibi kadın bulucam da Ajanlık yapmak için Prag'a gitmekten vazgeçeceğim. Aptal Chuck. :)

Chuck'un sakallı sefil halleri baya komikti. Ama bu imajı değişmesin istiyorum. :)

Sarah'ın beyaz bikinisine de değinmeden olmaz, havuzdan çıkış sahnesi dehşetüş vahşetti. :)
8/10

3x2

Bu bölüm gerçekten çok güzeldi, yeniden eski tadı aldım. :)

Chuck'un ağzından Sarah için çıkan 2 kelime ''seni seviyorum'' çok güzeldi. :)

Finalde Sarah'ın gözünden akan yaşlarda hüzünlendirdi. İkiside birbirini seviyor. :)
9/10

3x3

Yine çok güzel bir bölümdü. :)

Casey'e bu bölümde gülmekten karnıma ağrılar girdi. Diktatöre kan vermek zoruna gitsede sonu hayırlı bitti. :)

Sarah'ın arkadaşız artık lafına uyuz oldum. Ne arkadaşlığı yahu siz birbirinizi seviyorsunuz. :)

Birde ayrıntı. Hrant Dink cinayetinden bir kare yayınlandı.
9/10

3x4 3x5

Her zamanki gibi güzel bölümlerdi. :)

Chuck'un Paris macerası güzeldi. Böylece tek başına ajanlığı da kapmış oldu. :)

Ajanlığı kapması iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi bilemiyorum. İki meslektaş ajan sevgili olabiliyorlar mı?

Bu arada Chuck, Paris macerasında Hannah ile tanıştı bakalım ikili arasında nasıl bir yakınlaşma olacak? Ama, Sarah'ın üstüne gül koklamasın istiyorum. :)
9/10

3x6 3x7

Bu yaz sıcağında yüzümü güldüren tek şey. :)

Ama, Chuck ile Sarah'a sevgili bulma işinden vazgeçsinler.

Şimdide Shaw ve Hannah çıktı başımıza. Chuck'un öpüşmelerini ve Sarah'ın, Shaw'a söylediği dokunuşu seviyorum sözlerini hiç sevmedim. Böyle gönül eğlendirme olamaz. Birbirlerini seviyorsalar başkasının dokunuşlarını sevebilirler, bu kadarı fazla yani. :)

İkisi ajan sevgili olamıyorlar ama Sarah ve Shaw oluyor, çok saçma.

Neyse ki en sonda Shaw'ın tekin biri olmadığı ortaya çıktı. :)
9/10