Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x8

Sarah'a uyuz oldum bu bölümde.

Vallahi yazık günahtır Chuck'a. Adam onun için Hannah'ı bırakıyor, Sarah ise daha dün tanıştığı adamla öpüştüğü yetmezmiş gibi gerçek ismini de açıklıyor. Hiç yakıştıramadım Sarah'a, kendisinden beklemezdim.

Birde Chuck başka biri oluyor diye sitem ediyor, Buna onun hakkı yok. Chuck'un yerinde olsam dürbünlü silahla Shaw'ı indirirdim. :)

Elie ve Morgan, Chuck'ın şüpheli hallerinden iyice işkillenmeye başladılar. Çok yakında gerçeği öğrenecekler heralde.
6/10

3x9

Önceki saçma bölüme göre daha güzeldi. :)

Morgan sonunda Chuck'un ajan olduğunu öğrendi. Bu tabii bundan sonra başının belaya gireceğini gösteriyor. Öyle ki Muhteşem Afrika'ya gitmek istiyor. :)
8/10

3x10

Ortalama bir bölümdü. :)

Casey gitmez umarım. Bu arada bir kızı olduğunu öğrendik.

Chuck'a verdiği akıl iyiydi. Sarah umarım başkentte fazla kalmaz, Chuck'ta bir an önce açılır.

8/10

3x11

Sarah'a yaptıklarını hiç yakıştıramıyorum. :(

Shaw denilen züppeyi Chuck'a resmen tercih etti. :(

İkisi birlikte olup Chuck'un katil olmalarını istemesi ise saçmalıktı, neyse ki Chuck yapmadı.

Ateş eden Casey idi.
8/10

3x12

Olaylar istediğim gibi gelişmiyor malesef. :(

Sarah'ın daldan dala atlamasına uyuz oldum. Shaw ile öpüşmesini kabullenemiyorum. Daha düne kadar Chuck'a çekip gidelim diyordu, meğer aşkı bir yalanmış.

Bu arada Shaw'ın karısını Sarah'ın öldürdüğünü öğrendik.

Casey söylemese idi Chuck'un katil olmadığını Sarah, Shaw ile gidecekti.
8/10

3x13

Sonunda olaylar açıklığa kavuştu yoksa güzelim diziden soğumaya başlamıştım. :)

Shaw'ın en başından beri tekin biri olmadığı belliydi, o yüzden karısının intikamını almak istedi. Hadi bunu anlayabiliriz ama bununla kalmamış ihaneti de söz konusu. Böylece ölmeyi hak ettiğini söyleyebiliriz. :)

Sarah'ta Chuck'u sevdiğini söyledi, umarım düğün yakındır. :)
9/10

3x14

Mükemmel bir bölümdü. :)

Sonunda Chuck ile Sarah'ı gerçek sevgili olarak görebildik. :)

Trendeki sahneler baştan sona harikaydı. Özellikle Sarah'ın sarhoş taklit yapması. :)

Ellie'nin Chuck'a veda etmeden gitmemsi güzeldi, yoksa çok üzülürdüm.
9.5/10

3x15

Acayip yerde bitti, hiç böyle bir son beklemiyordum. 😱

Justin iyi birisine benziyor derken, adam Muhteşem'i zehirlemiş. Umarım ölmez. Sınır tanımayan doktorlara iyilik için katıldılar sonu kötü bitmesin.

Bengal kaplanlı sahneler gerçekten çok güzeldi. Özellikle Morgan'ın koştuğu sahne. :)
9/10

3x16

Güzel bir bölümdü. :)

Chuck'u deli hastanesine kapatmaları hiç hoş olmadı ama neyseki uzun sürmedi.

Sarah sonunda ''seni seviyorum'' diyebildi. :)

Ellie, Casey'in ajan olduğunu öğrendi.
8.5/10

3x17

Her zamanki gibi güzel bir bölümdü. :)

Shaw'ın ölmediği belli oldu. :(

Ellie'yi kandırıyorlar gibi geliyor bana. Chuck ve Sarah'ın maceraları güzeldi yine. :)
8.5/10

3x18

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. :)

Shaw tüm kötülüğünü göstererek Chuck'un babasını öldürdü.

Ellie, Chuck ve babasının gerçek kimliğini öğrendi.

Casey, Sarah ve Chuck bakalım Shaw'ın elinden nasıl kurtulacaklar.
9/10

3x19 (Sezon Finali)

Genel olarak iyiydi ama sonunu beğenmedim maalesef. :(

Neyi beğenmedim? Chuck ablasına söz verdiği üzere ajanlığı bırakıp sivil yaşamına devam edecekti. Fakat babasının bıraktığı şeyler ve ailesinin hala tehdit altında olduğundan dolayı kararını gözden geçirmek zorunda kalacaktır.

Hem Shaw'ı öldürmediler, birkaç bölüm sonra bir yerden çıkabilir.

Morgan bu bölümde yine yüzümü güldürdü. Casey'in kızının ne ara telefon numarasını aldı pes doğrusu. :)
9/10

4x1

Çok güzel bir sezon açılışı oldu. :)

Bu bölümde The Newsroom'dan Sloan vardı, kendisini yeniden görmek çok güzel. :) @OzaN

Morgan'ın sayesinde Sarah'ın seksi halleri çok iyiydi. :)

Beckman, Chuck'ın ajanlığa geri dönmesi için, yapmış olduğu iş tekliflerine engel oldu. Chuck, annesini bulmak için geri dönmek zorunda zaten. Sarah bir şey demese de Ellie'den saklıyorlar şimdilik.

Bu arada Chuck'ın annesi de efsane çıktı. Ellie'nin hamile olduğunu da belirtelim, darısı Sarah'ın başına. :)
9/10

4x2

Dizi her geçen bölüm güzelleşiyor sanki. Böyle bir dizi nadir bulunur. :)

Bu bölümde de Çek model Karolina Kurkova vardı. Benim en beğendiğim top modellerden birisi. 100 kere podyumda yürürken izlemişimdir ama bu dizide ki kadar seksi değildi. :)

En sonda Chuck evlilik ve çocuk diyince Sarah niye öyle bakmış olabilir? Gerçi Sarah çocuk doğurunca vücudu bozulabilir veya ajan olduğu için evliliğine bir engel mi var.
9/10

4x3

Dizinin her bölümü birbirinden güzel ben de övgüler tükendi artık. :)

Sarah, evlilik ve çocuk yapmaya şimdilik mesafeli duruyor. Fakat nazar değmesin ikilinin arası çok iyi. Umarım araya üçüncü şahısları sokmazlar. :)

Koca Mike Allah'ın emriyle Morgan'dan annesini istedi, Morgan'da sonunda razı oldu. Ayrıca, Mike'ın şişkoyu indirmesi çok iyiydi. :)
9/10

4x4

Çok eğlenceli bir bölümdü. :)

Devon'un heykeli çok iyiydi ya. Baştan Muhteşem odun gibi duruyordu ama bölümler ilerledikçe eğlenceli tarafı ortaya çıktı ve Ellie'ye de kör kütük aşık. Ben bu kadar karısına bağlı bir adam görmedim. Ayrıca, karısının ailesi için de hiç korkmadan tehlikeden kaçınmıyor helal olsun. :)

Diktatörü umarım önümüzdeki bölümlerde de görürüz. O da diziye renk katıyor. :)

Finalde Sarah cavabım evet olacak dedi. Chuck'ta uyumuyordu bunu duydu. :)
9/10

4x5

John Casey şov vardı bu bölüm. :)

Casey'in 3 tane hayvan gibi adamın üstesinden gelmesi inanılmaz. :)

Morgan, Casey'in uyuşturucu iğne etkisinden kurtulması için kızıyla ilişkisini itiraf ettiği sahne çok cesurca idi. :)
9/10

4x6

Bu bölümde pek fazla bir şey olmadı.

Ellie, bir türlü annesiyle tanışamadı. Kızcağız üstelik hamile, kaynansıyla da yıldızı pek barışmıyor. Bu arada Chuck'un annesi iyi birisi değilmiş galiba, sonradan kötülerin safına geçmiş.
8/10

4x7

Son iki bölümde işlenen olayları sevmedim.

Bu da Chuck'un annaesinden kaynaklanıyor. Umarım şu kadından bir an önce kurtuluruz. Orion'un bıraktığı bütün bilgiler yok oldu. Chuck'un beynindeki bilgisayarı da annesi çıkardı galiba.
8/10

4x8

Sonu merakta bıraktı, umarım bir sonraki bölüm istemediğim gelişmeler olmaz.

Chuck çakamadığı için ele geçti, beynindeki bilgisayarı alacaklar. Umarım sağlığını olumsuz etkilemez.

Bu bölümde ayrıca Ellie ve Muhteşem hiç gözükmedi.
8/10