Yine sulu gözlerle izledim finali. Yine diyorum çünkü hangi diziyi çok sevsem finali kesin öyle geçiyor.ss
Yine Chuck absürdlüğünün olduğu bir bölümdü. Kavga ettikleri sahnede Morgan'ın adamın yüzüne ketçap sıkması mesela.
İlk bölümlere olan göndermeler beni benden aldı
Chuck yine o p*rno virüsü sayesinde bombayı etkisiz hale getirdi.
12. bölümde Sarah'nın önceden yaptığı kayıtları izlerken de bir damla yaş süzüldü gözümden.. Orange orange zamanları falan yeniden canlandı Chuck ile ilk buluştukları yer benzeri bir yere gittiler yine dans ettiler falan.. Tabii bunları yaparken Sarah'nın Chuck'a çok soğuk davranması da baya koydu.
Casey gibi sert bir karakterin en son çıkarken Chuck'a sıkı sıkı sarılması da baya duygulandırdı.
Zachary Levi'nın ne kadar iyi bir dram performansı olduğunu da bir kez daha fark ettim.. Tabii bu kadar duygu yüklü olsa da aslında mutlu son gibiydi çünkü
Casey sevdiği kadının peşinden gitti
Alex ve Morgan ayrı eve çıktılar
Jeffster sonunda en büyük hayalinin gerçekleştirdi ve çok ünlü bir grup haline geldiler özellikle konser salonunda herkes ayakta alkışlarken mutlu oldum be
Buy More'un çalışanları Subway olarak yine çalışmaya devam edecekler
General Beckman erken emekli olmak zorunda kalmadı
Ellie ve Devon istedikleri pozisyonu kazandılar
Tek sorun Sarah ve Chuck. Son sahnede Chuck'ın öpmesini istedi ama gerçekten her şeyi hatırladı mı hatırlamadı mı bilemiyoruz sanırım orayı bizim tamamlamızı istemişler o zaman hatırladığını ve Carmichael Endüstri'yi devam ettirdiklerini kabul edelim
)
Chuck ve Sarah'nın hikayesi başladığı yerde bitti. İlk bölümde o sahilde ikisi birlikte otururken yeni bir gün doğuyordu finalde ise yine ikisi bir aradaydı ama bu sefer güneş batıyordu.. Manidar.