Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Chuck s05e07

Chuck'a kötülük yapan insanları hiç anlamıyorum Chuck sevilmez mi ulan. :D
Shaw sen nerden çıktın Allah aşkına :T: General'in Chuck'ı öptüğü sahne fenaydı :F

Chuck s05e08

Böyle çok tatlı bir bölümdü. :D Arada açıp izlenecekler listesine ekledim. :)
Sarah'nın annesiyle arasının iyi olmasına sevindim, Molly'ye yıllardır bakıyor olması da güzel. :)
Ryker ve Sarah'nın kavga sahnesinde yüreğim ağzıma geldi 😱

Chuck s05e10
intersect olmayan bir ben kaldım herhalde. :D yaa sarah'cım intersect gibi kadınsın ne gerek vardı o gözlüğü takmana :T: ayrıca o buluşmaya sadece casey'yi alıp gitmek neyin kafası niye almadın yanına cia'yi :bağır:
vail'deki buy more güldürdü :D
"big michelle"

Chuck s05e11

Quinn geber artık ulan :( Çok zalımsın çok. Sarah'yı zorla çaktırdığı sahnelerde yeminle içimden bir parça koptu bağırdıkça ben kötü oldum :S Hele son sahnede Chuck'ı hiç görmediğini söyleyince ben iptal.
jeff ve lester'ın kısa sürse de alex'i kurtarma macerası güzeldi.

Son düzenleme:
Chuck s05e12

bölümün adı bile izlemeden of çekmeme yetti :( "chuck vs sarah"... ne yazsam ne desem bilemiyorum quinn yüzüne efsane aşk bitmiş olamaz, olmamalı. sarah videoyu izlemeye başlayınca yeniden aşık olur dedim ama en fazla hatırladı. öyle hissetmiyorum demek ne demek eeey sarah walker

Chuck s05e13

4 bölümlük bir maratonla bitirdim efsanemi. :(
Daha fazla "Hi I'm Chuck here a few things..." yok Jeffster yok moron,idiot yok "Chuck did u just flash?" yok awesome yok good work team yok...
çok kötüyüm doktor çok.

Bana izlerken hep keyifli anlar yaşatan eğlendiren dizi finaliyle fena duygulandırdı. :(

Yine sulu gözlerle izledim finali. Yine diyorum çünkü hangi diziyi çok sevsem finali kesin öyle geçiyor.ss
Yine Chuck absürdlüğünün olduğu bir bölümdü. Kavga ettikleri sahnede Morgan'ın adamın yüzüne ketçap sıkması mesela. :D
İlk bölümlere olan göndermeler beni benden aldı :T Chuck yine o p*rno virüsü sayesinde bombayı etkisiz hale getirdi.
12. bölümde Sarah'nın önceden yaptığı kayıtları izlerken de bir damla yaş süzüldü gözümden.. Orange orange zamanları falan yeniden canlandı Chuck ile ilk buluştukları yer benzeri bir yere gittiler yine dans ettiler falan.. Tabii bunları yaparken Sarah'nın Chuck'a çok soğuk davranması da baya koydu.
Casey gibi sert bir karakterin en son çıkarken Chuck'a sıkı sıkı sarılması da baya duygulandırdı.

Zachary Levi'nın ne kadar iyi bir dram performansı olduğunu da bir kez daha fark ettim.. Tabii bu kadar duygu yüklü olsa da aslında mutlu son gibiydi çünkü
Casey sevdiği kadının peşinden gitti
Alex ve Morgan ayrı eve çıktılar
Jeffster sonunda en büyük hayalinin gerçekleştirdi ve çok ünlü bir grup haline geldiler özellikle konser salonunda herkes ayakta alkışlarken mutlu oldum be
Buy More'un çalışanları Subway olarak yine çalışmaya devam edecekler
General Beckman erken emekli olmak zorunda kalmadı
Ellie ve Devon istedikleri pozisyonu kazandılar
Tek sorun Sarah ve Chuck. Son sahnede Chuck'ın öpmesini istedi ama gerçekten her şeyi hatırladı mı hatırlamadı mı bilemiyoruz sanırım orayı bizim tamamlamızı istemişler o zaman hatırladığını ve Carmichael Endüstri'yi devam ettirdiklerini kabul edelim :))

Chuck ve Sarah'nın hikayesi başladığı yerde bitti. İlk bölümde o sahilde ikisi birlikte otururken yeni bir gün doğuyordu finalde ise yine ikisi bir aradaydı ama bu sefer güneş batıyordu.. Manidar.
1YgRB1.png
10/10

Son düzenleme:
nereden hatırlıyorum diyorum şimdi çıkardım :D bu fotoyu ingilizce kitabında görmüştüm :X
chuck-and-morgan.jpg

kitaptaki halini de koyalım tam olsun :D
1Ygq7j.jpg

Son düzenleme:
[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e14[/HASHTAG]
13'ü atlamak zorunda kaldım. :(
Birkaç gün oldu izlemeyeli ama özlemişim çok. :D Casey'nin "idiot" ve "moron"larını ayrı bir özlemişim :F
Chucky kendine yakışanı yaptı Morgan'ı bırakmayarak. :) Devon'ın davranışı da iyiydi bir süreliğine de olsa sahne aldı Jeffster :D
9/10
bir durum güncellememde bir bölümü atladığımı hatırlamıştım 2x13'tü o. İzledim az önce :D Daha iki hafta oldu bitireli ama diziyi ne kadar çok özlediğimi fark ettim :(

3x1

Neredeyse 5 aylık aranın ardından 3.sezona başladım. Özlemişim Chuck reyizi, Sarah'ı Casey'i :D

Chuck'ın sakallı hali iyiydi :D Ayrıca çakmaya çalışıp çakamadığı yerlerde güldürdü :D

Sarah'da felaket güzel be, ten istasyonun Sarah'ı bırakması yakışmada reyize.

1x1

Bir komedi nasıl olurda 40 dakika sürer diye düşünmeden edemedim. :D

İlginç bir giriş, sıkıcı bir orta kısım ve benden 1. sezon onayı alan bir son bölüm vardı.

Oyuncuları iyi, Sarah özellikle. :JChuck'un kız kardeşinin yanında ki elamanın garipliğini çözemedim, knksıda ona yazıyor felan kimin eli kimin cebinde belli değil açıkcası. :D

John karakterinin gençliğini görmek güzeldi, bayağı iyi oyuncudur burada da izlemek güzel olacak.

İlerleyen bölümlerde daha güzel olacağını düşünüyorum.

8/10

1x1

Bir komedi nasıl olurda 40 dakika sürer diye düşünmeden edemedim. :D

İlginç bir giriş, sıkıcı bir orta kısım ve benden 1. sezon onayı alan bir son bölüm vardı.

Oyuncuları iyi, Sarah özellikle. :JChuck'un kız kardeşinin yanında ki elamanın garipliğini çözemedim, knksıda ona yazıyor felan kimin eli kimin cebinde belli değil açıkcası. :D

John karakterinin gençliğini görmek güzeldi, bayağı iyi oyuncudur burada da izlemek güzel olacak.

İlerleyen bölümlerde daha güzel olacağını düşünüyorum.

8/10
Chuck sadece komedi değil :D

Aksiyon komedi olarak geçiyor. Klasik komedi olmadığı net bence. :):)
Sarah'ın tüm milletin önünde dans ederken 5-10 adamı kimse görmeden deşmesinin aksiyon olarak mı sayıyoruz? :D

Aksiyon değil saf komedi demedim zaten ki zaten -Dizinin kategorilerinde aksiyon yazısı var- Fakat şüphe yok ki ilk bölümde absürt komediyi deşmişler.

Sarah'ın tüm milletin önünde dans ederken 5-10 adamı kimse görmeden deşmesinin aksiyon olarak mı sayıyoruz? :D

Aksiyon değil saf komedi demedim zaten ki zaten -Dizinin kategorilerinde aksiyon yazısı var- Fakat şüphe yok ki ilk bölümde absürt komediyi deşmişler.
Valla yıllar önce izledim ilk bölümde ne vardı hatırlamıyorum ama ajanların süperliğine alış bunlar dünyanın en iyileri alanlarında. :D

Valla yıllar önce izledim ilk bölümde ne vardı hatırlamıyorum ama ajanların süperliğine alış bunlar dünyanın en iyileri alanlarında. :D
Valla ben 2sinide beğendim, hikaye gereği aksiyon olacak keşke 1. bölüm yazıp altını çizip belirtseydim. :D

Gün içinde 1. sezon onayı alan 3. dizi. :D