Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e16[/HASHTAG]
Bartawski'ye uzanan eller kırılsın :bağır: Adam koskoca intersect rüyaları bile önemli. Utanmadan tımarhaneye kapattılar :T:
Sarah bir "seni seviyorum"u bile çok gördü adama ama hatasını anladı. :D
Bir sonraki bölüm Shaw'la ilgili olacak galiba

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e18[/HASHTAG]
Şarkı tam da bölümü tarif ediyor. :(
Yazıklar olsun yazıklar olsun CIA'in böylesine
Herkes Ring ajanı olmuş nerede insanlık?
Çifte ajan olan herkese yazıklaaar olsun

Tim dağatıldı resmen. Ufak tefek kızıl saçlı generalimizi bile yakaladı Ring olacak melanet örgüt. Tüm umutlarımız Morgan&Devon&Ellie üçlüsünde..
Ayrıca [HASHTAG]#RIPOrion[/HASHTAG]

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e19[/HASHTAG] (Sezon Finali)

Wowowo Bartowski'ler ailecek ajan çıktı :O Bence Ellie de ajan ama çaktırmıyor :F Chuck'ın annesinin yüzünü niye göstermedilr orayı anlamadım. Saçları kızıldı Beckman çıkarsa şaşırmam 😛 Chuck ajanlığı bırakamayacak maalesef. Adam zaten doğuştan Intersect 😎 Shaw'ı öldürmekten vazgeçince çok sinir oldum neredeyse ben öldürecektim kii Sarah Walker yetişti. :d

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e19[/HASHTAG] (Sezon Finali)

Wowowo Bartowski'ler ailecek ajan çıktı :O Bence Ellie de ajan ama çaktırmıyor :F Chuck'ın annesinin yüzünü niye göstermedilr orayı anlamadım. Saçları kızıldı Beckman çıkarsa şaşırmam [emoji14] Chuck ajanlığı bırakamayacak maalesef. Adam zaten doğuştan Intersect 😎 Shaw'ı öldürmekten vazgeçince çok sinir oldum neredeyse ben öldürecektim kii Sarah Walker yetişti. :d
Bu dizinin konusu ne ? :)
Bu kadar diziyi sevdiğine göre güzel olmalıdir kesin :D

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e01[/HASHTAG]

Başka bir altyazı üzerine Türkçe altyazılı izledim, değişik bir deneyimdi. :F

Morgan ve Chuck'ın dünya gezisini daha ayrıntılı görseydik keşke, biraz daha gülerdik. :D
Yeni Buy More, Castle'dan bile daha iyi olmuş gibi. Jeff falan hiç görünmedi jenerikte de dikkat etmedim acaba çıktılar mı diziden (b)
Chuck'ın annesi de maharetlerini gösterdi. Chuck'ın tersine Rus'u öldürmekten vazgeçmedi Chuck olaydı adam ailem var deyince vazgeçerdi öldürmekten.ss
Chuck ve Sarah'nın SexMS'leri ve Chuck'ın iş görüşmelerinde patronların başına gelenler güldürdü. :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e03[/HASHTAG]

İlerledikçe bozan dizilere tepki resmen Chuck :d
Son sahne çok ilginçti ikisi de ne diyeceğini bilemedi. :D
c:woow
s:vaav
c:vaav
s:woow
:F
Big Mike reyiz elanktirinkle halletti yoksa kimse indiremezdi aşağı o öküzü :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e04[/HASHTAG]

Son sahneyi bir kez daha izledim tam emin olamamıştım ama Chuck uyanıkmış Sarah istediğinde evet diyeceğim derken. :D Peki Sarah madem evet diyecektin niye adamı bu kadar uğraştırdın.ss
Diktatör diziye renk kattı yine, iyiydi. Devon'ın heykeline yazık oldu

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e05[/HASHTAG]
Çok eğlenceli bir bölümdü. :Z
Grimes'dan cesaret şov. :D Çığlık attığı sahnede aha her şeyi batırdı dedim ama toparladı sonradan.
Casey'nin cenazesine sadece o üç arkadaşının gelmesi zaten özel olarak ayarlanmamış mıydı özel bir kanaldan duyurulmuştu niye sonradan senin cenazene sadece 3 kişi geldi triplerine girdiler ki :T:
Chuck'ın annesi boşuna meşgul ediyor adamcağızı

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e06[/HASHTAG]

Bu bölüm senin Friends'e gönderme vardı. :D @mrt-06

Chuck'ın annesi beklediğim gibi çıktı, zaten belliydi doğru söylemediği. :T: Nedir bu Chuck'ın çektiği be Jill de kaç kere kandırmıştı çocuğu.
Ellie üzdü yine son sözleriyle. :( Honey de her şeye karışmasa iyi bir kayınvalide aslında :))

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e07[/HASHTAG]

Ah ah gitti Orion'ın kaç yıllık emekleri. :( Buz, sakat kal inş :T: En son 9 yaşında gördüğü Morgan'ı şıp diye tanıdı valla maşallah böyle hafızaya :))
Sarah ve Chuck'ın kaçarken ve adamları döverken tartışmaları çok iyiydi işte Chuck'ta aradığımız absürdlükler :D
Intersect gerçekten gitti mi Chuck'ın kafasından 😱

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e06[/HASHTAG]

Bu bölüm senin Friends'e gönderme vardı. :D @mrt-06

Chuck'ın annesi beklediğim gibi çıktı, zaten belliydi doğru söylemediği. :T: Nedir bu Chuck'ın çektiği be Jill de kaç kere kandırmıştı çocuğu.
Ellie üzdü yine son sözleriyle. :( Honey de her şeye karışmasa iyi bir kayınvalide aslında :))
Nasıl bir gönderme? :D

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e09[/HASHTAG]
Çok insepşın bir bölümdü. :D Chuck'ın Ellie ile olan rüyasını başta ben de gerçek sanmıştım.
Doktor, Sarah'lar geldiğinde işlem neredeyse bitti dedi ama Chuck her şeyi hatırlıyor (b)
Son sahne kafa karıştırdı Orion ne bırakmış ola ki?
Sarah sonunda doğru düzgün ilan-ı aşk yapabildi Chuck'a :bhr:

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e10[/HASHTAG]

"Guys, I know kung fu" bak bak cümlenin güzelliğine bak. :Z Intersect yeniden geldi, şükür :D
Alexie'nin Chuck'ı dudağından da öpmesi güldürdü. :F
Morgan da kahramanlık yapayım dedi ama eline yüzüne bulaştırdı. Ne gerek vardı öyle sırta silah yapıştırmalara falan. :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e11[/HASHTAG]

abv general beckman :( sarah her şeyi yaparım dedi ama illa da bunu yaptırmak zorunda değildin. chuck garibim anasını wolkoff'u çökertmek amacıyla kaybetti sıra Sarah'ya geldi :T: Zalımlar en azından en başta müdahale etseydiniz tam "Wil you..." kısmına geldi bastı cia ajanları.

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e13[/HASHTAG]
Final tadında bir bölüm oldu.
Tarifsiz duygular yaşatan bir bölüm oldu. 12. bölümde baya gözlerim dolacak kadar üzülmüştüm ilk kez Chuck izlerken. Casey yine adamlığını gösterdi. :) Bir daha öldürmeye çalışmayın şu adamı. :T: Chuck'ın 13. bölümde yaptığı plan tek kelimeyle mükemmeldi 😎 Wolkoff olayı da böylece kapanmış oldu. 11 bölüm daha olacak bu sezon, beşinci sezon da var. Dördüncü sezon tempoyu yakalaması baya uzun sürdü beşinci sezon nasıl geçecek acaba..
10/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e14[/HASHTAG]

Sarah'nın oryantal yaptığı sahne efsaneydi. :D
özür.jpg

Beckman'ın gençlik zamanları şaşırttı sarışın hali falan. :D

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e16[/HASHTAG]

Wolkoff olayını hortlatmayaydılar iyiydi.
Casey'ye güvenim tam gitmez hiçbir yere :))

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e17[/HASHTAG]
Lost'a yine gönderme vardı bu bölüm*
Chuck ve Sarah'nın banka soydukları sahne harikaydı. :D Sarah bu düğün işleriyle ilgisinin olmadığını söylüyordu ama pastayı Paris'ten getirtmeye karar verdi. :X

Vivian aslında iyi kızdı ama Beckman yamuk yaptı. Babasıyla görüştürseydi keşke.

*
10635830_927951563882186_7441719698597443323_n.jpg

Ayrıca yine Lost'tan Dr Chang de vardı bu bölüm :)
yeter.jpg

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e18[/HASHTAG]

İşte çakma intersect'ler anca bu kadar olur. :D GRETA'lardan kurtulmamız çok iyi oldu, bir bölüm daha çekemezdim :T: Kimmiş A Takımı :F
Şu LaGuerta kılıklı Direktör Bently'yi de hiç sevmedim. Ortalığı karıştırıyor durduk yere. Gitti Orion'ın pc'yi Ellie'ye verdi tam da kadın vazgeçmişken.ss
Chuck meyve suyu ile nükleer bomba imha etti helal olsun. :D

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s04e17[/HASHTAG]
Lost'a yine gönderme vardı bu bölüm*
Chuck ve Sarah'nın banka soydukları sahne harikaydı. :D Sarah bu düğün işleriyle ilgisinin olmadığını söylüyordu ama pastayı Paris'ten getirtmeye karar verdi. :X

Vivian aslında iyi kızdı ama Beckman yamuk yaptı. Babasıyla görüştürseydi keşke.

*
10635830_927951563882186_7441719698597443323_n.jpg

Ayrıca yine Lost'tan Dr Chang de vardı bu bölüm :)
Ekli dosyayı görüntüle 43197
Bu dizi gönderme yapmak zorunda mı? :kiki: