Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e12[/HASHTAG]

Çok iyi bölümdü be. Dominic Monaghan sürprizi de ayrı bir güzeldi. Aksanını yediğim yaa :X Lost'tan beri görmemiştim özlemişim :)
Burada da rock star rolünde olması çok iyiydi valla Charlie'yi izler gibi oldum. Adama yakışıyor bu tarz roller.
Chuck ajanlığı iyice sevdi anlaşılan, unuttu tatili falan atladı arabaya :)

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e11[/HASHTAG]

Tam ne kadar da boş bir bölüm oluyor diyordum ki işler değişti. Arabulucu adam ve Ned, dayanak ajanı çıktı 😱 Çok iyi düşünülmüş bu olay, takdir ettim. Morgan garibim süper bir kahramanlık yaptı ama Anna kaşarı göremedi.ss
Başka dizin yok mu senin ya? :D

Chuck 2x12

Son 2-3 bölüme göre daha iyiydi bence.

İlk başta ki rüya sahnesi ve sonrasındaki aksiyon sahnesi çok iyiydi :D

9/10

Chuck 2x13

Bu sezonun her yönden en iyi bölümüydü bence.

Chuck ve Sarah'ın evli halleri çok iyiydi :D Açıkcası öyle bir evim ve Sarah gibi bi karımın olmasını bende isterdim :D

Deney sahneleri çok iyiydi.

Bölümün en komik yeri Morgan'ın Big Mike'a internetten sevgili bulmaya çalışması ve Big Mike'ın internetten Morgan'ın annesiyle tanışması ve sonrasında olanlardı :D Özellikle Morgan'ın öğrendiği kısım sesli güldürdü :D
9.5/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e14[/HASHTAG]
13'ü atlamak zorunda kaldım. :(
Birkaç gün oldu izlemeyeli ama özlemişim çok. :D Casey'nin "idiot" ve "moron"larını ayrı bir özlemişim :F
Chucky kendine yakışanı yaptı Morgan'ı bırakmayarak. :) Devon'ın davranışı da iyiydi bir süreliğine de olsa sahne aldı Jeffster :D
9/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e16[/HASHTAG]

Yeni ajan abimiz pek bir cool'du. Bu bölüm de yapmadığı kahramanlık kalmadı, Sarah'yı kurtarmak için kendini feda etti. Gönülleri kazandı :D Chuck'ın ilk kez silah kullan(ama)dığı sahne çok iyiydi tutamadı bile silahı :F Yeni olayımız "Orion" sanırım. Bakalım o kim çıkacak (b) Bu arada kafama takılan şey koskoca Intersect'i yapan adamlar bilgisayarları arızalanınca Buy More'u mu arıyorlar :F
9/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e17[/HASHTAG]

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi :)
Chuck ve Orion yüz yüze görüşemedi ama olsun. Orion reyiz gider ayak birkaç not bırakmış Chucky'ye :) Kendini öldürmesi de çok asilceydi :D
General'e sinir oldum bu bölüm :T: Haspam sanki kendi kafasında tüm devlet sırları. :bağır:
Buy More savaşları da dizinin komedi yanıydı, eğlendirdi. :)
9.5/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e18[/HASHTAG]

49-B saçmalığının bu bölüm içinde bitmesi iyi oldu Ajan Forest'ı daha fazla çekemezdim. :D
Sarah kuralları ihlal etti ama Chuck'ın babasını bulması iyi olacak gibi :Z

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e20[/HASHTAG]

Sezon finaline son iki
Jill'e hala güvenmiyorum, Chuck hata yaptı bence. Orion görünmüyor birkaç bölümdür, belki de öldürdüler ama gizliyorlar (b) Sarah'nın son yaptığı hareket cesurcaydı aldı Chuck'ı gitti 😱

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e21[/HASHTAG]

Çok süper bir bölümdü, nefessiz izledim. :D
Son 5 dk'yı izleyemedim inş önemli bir şey olmamıştır.ss
Casey başlarda baya sövdürse de sonunda ne kadar adam olduğunu gösterdi :bhr: Albaylığa yükselmesine de sevindim. :X
Awesom'ın Chuck'ın ajan olduğunu anladığı sahne sonra kitlenmesi falan da baya iyiydi.
Orion son kıyağını yaptı oğluna. :)
Tam Chuck ve Sarah sevişeceklerdi valla ben bile sevinmiştim ama Morgan bey çalmış kondomu :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e22[/HASHTAG]

Sezon finali gibi sezon finali. :D
Bryce her yerden çıkıp duruyor ama bu sefer kesin öldü galiba. :D [HASHTAG]#RIPBryce[/HASHTAG] :(
Chuck'ın muhteşem dönüşümü gerçekleşti 😱 İyi dövdü adamları. Üçüncü sezonda saçları kısa olacak galiba, birkaç fotoyu gördüm de ne bileyim bir tuaf geldi öyle kısa saçlı görünce.ss
Ellie ve Awesome'ın düğünleri de Jeffster tarafından mahvedildi ama goverment duruma el attı. :Z

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e01[/HASHTAG]
Chuck ve Sarah'nın kaç(ama)ması Behlül ve Bihter'i hatırlattı onlar da böyle yarı yoldan geri dönmştü. :D Sarah çok düşüncesiz davrandı, var mı öyle hadi gel gidelim demek. :T:
Baştaki eğitim sahnesi çok heyecanlıydı. :D
Chuck'ın yine Behlülsü tavırları sakal uzatmak falan kısa sürdü Allah'tan. Sahalarda görmek isteriz her zaman Charles Carmichael'ı. :X

Son düzenleme:
[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e02[/HASHTAG]

Sarah.. Sarah... Kalbin mi kurudu be kadın. :( Chuck garibim özür dilemekten bihal oldu. Affet artık adamı :T:
Morgan sonunda muradına erdi. :A Anna hiç görünmüyor, renk katıyordu diziye.
Casey'nin yaş tripleri de güldürdü. :F

Chuck 2x22

Süper bir sezon finaliydi. Chuck reyiz yine gösterdi kendini :D Sonu beni bile şaşırttı müthişti :D

9/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e08[/HASHTAG]

Utan Sarah utan. Shaw daha kaç günlük adam, Chuck garibim iki sezon bekledi bu duruma gelebilmek için.ss
Sarah'nın gerçek adı Sam'miş. Hiç yakıştıramadım Sarah daha iyi. :D
Casey yine reyizliğini gösterdi son sahnede :X
Morgan'ın yokluğu hissedildi. :(

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e09[/HASHTAG]
Morgan da öğrendi Chuck'ın ajan olduğunu bir tel Ellie kaldı, garibim En Son Babalar Duyar'daki baba resmen. :(
Devon'ın gitme düşüncesi iyi de uzun süre kaybolmasalar bari ortadan.
Buy More Devrimi süperdi. :F Fotoyu çektirdikten sonra yıkılmaları güldürdü :F
General'den "Good work team"i duymadık bu bölüm.ss

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e10[/HASHTAG]

Gitme Caseeeeeeeey :( Kim moron diyecek Chuck'a. :( İnşallah döner geri. Sarah da gitmiş zaten başkente.ss O ilacı almayacağdın Chuck :T: Yine final havasına girdi dizi, bilmesem bitiyor derim iki bölüm sonra.

The Flash'a başlıyorum ilk bölüm indi. :Z @Çiğdem- @yatutarsa
cw kurbanı oldun galiba :/ the 100 falan da izlersin artık.ss

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e11[/HASHTAG]
Adamı Sarah öldürür diyordum ama Casey öldürdü. :) Chuck teknik olarak sınavı geçemese de ajan oldu sonunda, tebrikler. :D
Casey gibi bir adama yakıştı mı bu pembe kıravat :F
asdad.png

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e12[/HASHTAG]
Olaylar olaylar 😱 Shaw'ın karısını Sarah öldürmüş meğer. Daniel çılgına döndü bir şey yapmasa bari kıza. :(
Chuck'ın Beckman tarifi güldürdü. :D
beckman.png

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e13[/HASHTAG]
Veee sonunda vuslat. Şükür Sarah ve Chuck halvet oldular :F
Shaw'ın Ring ajanı olduğunu düşünmek bile istemezdim ama ummadığımız taş baş yardı. :( Chuck ilk cinayetini işlemiş oldu. Shaw'ların sonunu devlet getirdi; Eve'i Sarah; Daniel'ı da Chuck. :D
Casey'nin yeniden dönmesi de süper oldu :Z
9/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s03e14[/HASHTAG]
Çok eğlenceli bir bölümdü sık sık güldürdü. :D Özellikle Sarah'nın aksanlı İngilizcesi ve sarhoş gelin tavırlarına çok güldüm :F
Chuck ile müthiş bir ekip oldular 😎 Bryce ile birlikte adamları döverlerken çok kıskanıyordum :D
Ellie garibim Yaprak Dökümü'ndeki Necla'ya döndü gözünden yaş eksik olmuyor. :( Chuck onu çok üzdü ama abla yüreği affetti yine :bhr:

True love <3
true love.png