Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birkaç kişiyi daha başlatırım inşallah sevdiğim dizilere. :D
Bu zamana kadar böyle güzel bir dizinin farkına nasıl varamamışım. Üstelik Yvonne Strahovski'yi Dexter ve 24'ten tanımama rağmen. :(

Ben geç başladım ve çok sevdim. Umarım diğer arkadaşlar da bu güzelliğin bir an önce farkına varırlar. :)

4x9

İki hafta aradan sonra özlemişim diziyi, geride kalan bölümleri de az az tüketeceğim. Sarah ile vedalaşmaya hazır değilim çünkü...:)

Doktor, işlem bitmek üzere demişti. Eğer son anda Sarah yetişmese Chuck'un tüm hafızası silinecekti. Chuck artık çakmadan da CIA'de çalışabilecek. Bu arada düğünü büyük bir merakla bekliyorum. Sarah'ın ilan-ı aşkını da kıskandım doğrusu. :)

8.5/10

4x10

Bu bölümü pek sevemedim. Arada olur böyle sıkıntı yok. :)

Chuck'ın annesinin olduğu bölümleri sevmiyorum. Kominst Alexie'nin sahneleri yer yer güzeldi. Özellikle Chuck'ı dudağından öptüğü sahne çok iyiydi. :)

Chuck'tan evlilik teklifi bekliyoruz artık ana konuya yoğunlaşsınlar biraz. :)

7.5/10

4x11

Şu General Beckman'in yatacak yeri yok. :(

Böyle bitmemeliydi ya. General Beckman ben sana ne diyeyim Allah'ın cezası, nasıl inanırsın Sarah'ın çift taraflı çalışan bir ajan olduğuna. Chuck'ın evlilik teklifi yarım kaldı, bizimkilere mutluluk yine haram. :(
8/10

4x12

Yine mutsuz sonla bitti. :(

Kominst Alexie'den kurtuluş yok mu arkadaş! Bu adamın yüzünden bizimkiler kavuşamayacaklar. Chuck'ın annesi yıllardır elinde. Ne kadar daha böyle devam edecek? Bu arada umarım Casey'e bir şey olmamıştır. :(
8/10

4x13

Bu sefer mutlu sonla bitti. Umarım öyledir. :)

Ellie'nin doğumunun ardından Chuck hastane odasının dışında Sarah'a evlilik teklifinde bulundu. :)

Casey iyileşti ve Kominst Alexie'den kurtulduk. :)
8.5/10

4x14

Sarah diyorum başka da bir şey demiyorum. :)

Sarah'ın Chuck'ı gizli evliliğe ikna etmek için yaptığı oryantal efsaneydi. Tabii tam kıvırttığı söylenemez ama bu çok seksi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :)
8.5/10

4x15

Bu bölümde sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. :)

Kedicikler birbirinden güzeldi. Episodes dizisinde izlediğimiz Amy'nin hain olduğu içime doğmuştu yanılmadım. :)

Sarah ve Chuck arasındaki nişanı yaptık sırada düğünü bekliyoruz artık. :)
9/10

4x16

Chuck ve Morgan dostluğu gibisi yok. :)

Chuck evleneceği için Morgan evden ayrılmak istiyor ama birbirlerine o kadar bağlılar ki; kopamadılar bir türlü. :)

Ellie ve Muhteşem'in çocuk sesinden uyuyamayıp mağara insanlarına dönüşmeleri de komikti. :) Casey içi söylenecek kelime yok, ekibini terk etmeyerek bir kez daha adamlığını gösterdi.
9/10

4x17

Her zamanki gibi mükemmel bir bölümdü. :)

Sarah ve Chuck'ın banka soygunu, ve yine Sarah'ın gelinlik provası çok iyiydi. :)
9/10

4x18 4x19

Yine iki güzel bölüm oldu. :)

Greta'ları gözüm hiç tutmamıştı kurtulduğumuz iyi oldu. Casey'in başka bir ekible çalışmasını kabullenemezdim zaten. :)

Chuck'ın meyve suyu ile nükleer bombayı imha ettiği sahne güzeldi. :)

Bently'nin Ellie'ye verdiği babasının bilgisayarı işe yaradı. Yeni intersect bayan Muhteşem. :)
8/10

4x1

Özlemişim Chuck reyizi :D

Açıkcası her sezon dizinin komedisi daha da düşüyor. 1. ve 2.sezonda Chuck'ın Sarah'la olan ilişkisi filan güldürüyordu ama şimdi sevgili oldukları için pek komedi olmuyor :D

Chuck'ın bütün aile ajan çıktı o nası aile be :D
8/10

4x2

Karolina Kurkova'nın şeref verdiği bir bölümdü, kadın müthiş ya :D Özellikle Sarahla kavga ettikleri sahne süperdi :D

Chuck reyizin Karolina'yı gördüğünde verdiği tepkide güldürdü :D Jeff ve Lester'in gelmeside iyi oldu :D
9/10