Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x3

Sonu çok iyi bitti :D

Chuck ve Hugo yine karşılaştı, kavga sahneleri bayaa iyiydi :D

Sonu süperdi, büyük ihtimal evlenme teklifi edecek Chuck reyiz :D
9/10

4x5

Komedi dozu çok fazla olan bir bölümdü :D

Casey ve Morgan sahneleri neydi be, her sahne sesli güldürdü nerdeyse :D

En sonunda Casey izin verdi Morgan'a Alex'le çıkması için :D
8.5/10

4x20

Bir önceki bölüme göre çok daha güzeldi. :)

Chuck'ın son da yaptığı romantiklik gerçekten çok iyiydi. Sarah'ın da evlilik sözleşmesinden vazgeçmesi. Evlendiklerini görebilseydik hayırlısıyla. :)

Vivian ne ara bu kadar kötü oldu? :(
9/10

4x21

Bu bölümde müthişti. Keşke 10 sezon olsaymış bıkmadan izlerdim.

General'e kızdım bölümde. Sarah ve Chuck varını yoğunu ortaya koyuyor CIA için o ise bir beyaz yalan için bizimkileri görevden alıyor. Neyseki hatalarını telefi ettiler.

Sarah'ın küçüklüğüde dahil olmak üzere babasıyla olan sahneleri güzeldi. Babasının finalde bıraktığı para da kızını sevdiğinin bir göstergesiydi. Maddiyat olarak göremeyiz. Hırsız ama yıllardır biriktiriyormuş parayı.
9/10

Hacı, Chuck'ı n'aptın izliyor musun? :) @Titanium

Reyis, 4. sezonu bitirince bekleyim seni de 5. sezonu birlikte izleyelim. Bu güzelim diziyi hemen bitirmek istemiyorum. :) @cevaa

Chuck 1.1

İlk bölümünü geçtiğimiz yıllarda izlemiştim ama devam etmeye fırsat bulamamıştım, bugün ilk bölümü tekrardan izledim. :)

Gerçekten ilginç ve harika bir başlangıç bölümüydü ve 40 dakika akıcılığını koruyabildi benim gözümde.

Umarım bu kez yarıda bırakmak zorunda kalmam ve diziyi bitirebilirim. :)

Puan vermek gerekirse 8,5/10.

@sürgünüm başladım sonunda diziye :)

Son düzenleme:
Chuck 1.1

İlk bölümünü geçtiğimiz yıllarda izlemiştim ama devam etmeye fırsat bulamamıştım, bugün ilk bölümü tekrardan izledim.

Gerçekten ilginç ve harika bir başlangıç bölümüydü ve 40 dakika akıcılığını koruyabildi benim gözümde.

Umarım bu kez yarıda bırakmak zorunda kalmam ve diziyi bitirebilirim. :)

Puan vermek gerekirse 8,5/10.

@sürgünüm başladım sonunda diziye :)
İyi yapmışsın, bugüne kadar bu diziyi nasıl izlemedim diziye çok pişmanlık yaşadım. Normalde dizileri hızlıca izliyorum ama Sarah'a veda etmemek için bunu azar azar tüketiyorum. Sezonları ilerledikçe bozulmayan nadir dizilerden, hatta gittikçe daha da güzelleşiyor. Benim 4. sezon bitmek üzere 5. sezonu Aralık ayında @cevaa reyisle izleyeceğim, belki o zamana kadar sen de yetişirsin. :)

İyi yapmışsın, bugüne kadar bu diziyi nasıl izlemedim diziye çok pişmanlık yaşadım. Normalde dizileri hızlıca izliyorum ama Sarah'a veda etmemek için bunu azar azar tüketiyorum. Sezonları ilerledikçe bozulmayan nadir dizilerden, hatta gittikçe daha da güzelleşiyor. Benim 4. sezon bitmek üzere 5. sezonu Aralık ayında @cevaa reyisle izleyeceğim, belki o zamana kadar sen de yetişirsin. :)
Diziye başlamadan önce yorumları incelemiştim, başlayacağım sıralarda ama devamını getirememiştim, bu sefer sonuna kadar izleyeceğim umarım :D Aralık'ta izleyecekseniz yetişmeye çalışırım, programım müsait olduğu sürece izlemeyi düşünüyorum diziyi ben size Kasım ortaları ya da sonu gibi haber veririm :)

Chuck 1.2

Aksiyon ve komedinin bir arada olduğu harika bir bölümdü :)

Bu bölümde Chuck'ın helikopter indirme sahnesi iyiydi özellikle.

Sarah'ı şimdiden sevdim diyebilirim,harika :A :A

Dizi güzel ilerliyor, ilk bölüme göre daha iyiydi bu bölüm. Bu arada bu diziyi izlerken zaman hızla akıp geçiyor ne arada bitti anlamadım gerçekten :)

9/10.

Son düzenleme:
4x9

Hem aksiyonlu hemde duygu yüklü bir bölümdü.

Lan Chuck ne şanslı adamsın be, sarah gibi bi kadın tarafından seviliyorsun :D
9/10

Chuck 1.3

Öncelikle yine harika bir bölümdü, dizi git gide kendine bağlamayı başarıyor insanı. :)

Sarah'a olan hayranlığım her bölüm artıyor :) Bu bölümde Chuck'ın tango sahnesi ve kaçış sahneleri iyiydi. Sarah'ın dövüş sahnesi de iyiydi. :D

Eğlenceli bir bölümdü ve hiç bir sıkıcı yanı yoktu. Aksiyon ve komedinin bir arada işlendiği en iyi dizi diyebilirim kesinlikle :)

8/10.

Son düzenleme:
Chuck 1.4

Güzel bir bölümdü.. :)

Morgan ve Carina sahneleri iyiydi, komikti :D

Sarah her bölüm kendini aşıyor güzellikte son nokta :A :A

Carina'da fena değildi bu arada :D

8,5/10.

Chuck 1.5

Hareketli geçen bir bölümdü.

Morgan'ın işte ki sahneleri iyiydi gerçekten, özellikle satış yapmaya çalışırken :A

Diğer bölümlere göre biraz hareketli bir bölümdü.:) Sarah ve Casey'i Çinliler ele geçirmişti ama Chuck'ın havai fişek planı işe yaradı ve onları kurtardı iyi bir sahneydi.

8,5/10.

Chuck 1.6

Chuck'ın arabayla kaçırıldığı sahne süperdi :A Özellikle arabadan koltukla birlikte dışarıya atıldığı sahne :A

Ulan ya hala gülüyorum :A

Morgan'da her zaman ki gibi formundaydı bu bölümde :D

Sarah'ın kıyafeti de iyiydi sondaki bunu demeden geçmeyeyim :D

8/10.

Son düzenleme:
Chuck 1.7

Diğer bölümlere göre fazla sıradan bir bölümdü ara ara sıkıldım ama yine de idare eder.

Bu bölümde geçmişe gittik, geçmişte Chuck ve Bryce arasındaki probleme odaklandık.

Bryce sırf Chuck'ı korumak için onunla olan arkadaşlığını bitirmeyi göze almış ve onun okuldan atılmasına neden olmuş.

Bryce Chuck icin büyük bir fedakarlık yapmış gerçekten :)

7/10.

Chuck 1.8

Geçen bölüme göre çok iyiydi :D

Chuck ve Sarah sahneleri iyiydi :D Gerçek bir çift olmasalar da birbirlerine yakışıyorlardı. Ayrılmaları kötü oldu.

Morgan ve iş sahneleri de iyiydi :D

9/10.

Chuck 1.9

Sezonun şimdiye kadar ki en iyi bölümü diyebilirim. :) Sezon finali tadında mükemmel bir bölüm izledik :)

Diğer bölümlere göre daha hareketli bir bölümdü.

Chuck ve Sarah öpüşme sahnesinde birbirlerini yiyecek gibiydiler yalnız :A :A

Morgan ayrı bir olay :D

Bölüm sonunda Bryce'ı görmek beni biraz şaşırttı bakalım diğer bölümlerde ne olacak? :)

9/10.

Chuck 1x10

Diziye her geçen bölüm de daha da bağlanıyorum, gerçekten harika bir yapım ve her bölüm bunu belli ediyor :)

Bryce geri döndü ve dönüşüyle aksiyon arttı. Bu arada Bryce, Chuck ve Sarah'ın arasına girmesini olumlu karşılamadım, kendisine şimdiden gıcık oldum diyebilirim bu konu da :)

Morgan ve iş sahneleri her zaman ki gibi iyiydi :A

Bu arada bölümün ilk başlarında Chuck'ın yarı baygın halde Sarah'ı görüncü gülmesi ve Casey'i gördükten sonra bağırma sahnesi iyiydi :A :A

8/10.