İyi yapmışsın, bugüne kadar bu diziyi nasıl izlemedim diziye çok pişmanlık yaşadım. Normalde dizileri hızlıca izliyorum ama Sarah'a veda etmemek için bunu azar azar tüketiyorum. Sezonları ilerledikçe bozulmayan nadir dizilerden, hatta gittikçe daha da güzelleşiyor. Benim 4. sezon bitmek üzere 5. sezonu Aralık ayında @cevaa reyisle izleyeceğim, belki o zamana kadar sen de yetişirsin.Chuck 1.1
İlk bölümünü geçtiğimiz yıllarda izlemiştim ama devam etmeye fırsat bulamamıştım, bugün ilk bölümü tekrardan izledim.
Gerçekten ilginç ve harika bir başlangıç bölümüydü ve 40 dakika akıcılığını koruyabildi benim gözümde.
Umarım bu kez yarıda bırakmak zorunda kalmam ve diziyi bitirebilirim.
Puan vermek gerekirse 8,5/10.
@sürgünüm başladım sonunda diziye
Diziye başlamadan önce yorumları incelemiştim, başlayacağım sıralarda ama devamını getirememiştim, bu sefer sonuna kadar izleyeceğim umarım Aralık'ta izleyecekseniz yetişmeye çalışırım, programım müsait olduğu sürece izlemeyi düşünüyorum diziyi ben size Kasım ortaları ya da sonu gibi haber veririmİyi yapmışsın, bugüne kadar bu diziyi nasıl izlemedim diziye çok pişmanlık yaşadım. Normalde dizileri hızlıca izliyorum ama Sarah'a veda etmemek için bunu azar azar tüketiyorum. Sezonları ilerledikçe bozulmayan nadir dizilerden, hatta gittikçe daha da güzelleşiyor. Benim 4. sezon bitmek üzere 5. sezonu Aralık ayında @cevaa reyisle izleyeceğim, belki o zamana kadar sen de yetişirsin.